Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

elmira napisał(a):
Dzień dobry:)

Ja miałam wesołą noc, bo Kazio sobie przypomniał, że jest zwierzęciem, które prowadzi nocny tryb życia;)

cześć Elmirko:loveu:A moja Jeżynka spała na dworze,bo w nocy skacze na okna i miauczy.W dzień się wyśpi,a w nocy już jej się nie chce:evil_lol:

Posted

:) No właśnie Kaziutek skacze po wszystkim. Wariat z niego. Dobrze, że psy śpią, bo chyba bym zwariowała, jak by całe towarzystwo urządzało nocne gonitwy.;)

Posted

WITAMY!!!!!!jak miło, że do nas zajrzałaś. Zaraz wstawię Lusię w skarpetach i jej fochy, obwąchała skarpety, polizała, pięknie daje łapki tylko chodzić w nich nie umie chyba jej przeszkadzają:evil_lol:

Posted

Staram sie codziennie zagladac:oops:...
Mam dosc duzo stresu w pracy, ale tez nadzieje ze na weekend bede miala wiecej czasu (takze na dogo;-))

Ciekawa jestem jak Lusia w tych skarpetkach wyglada:evil_lol:

Posted

to jest pozostałość po spanielce siostry, jesienią i zimą po spacerze ma zawsze zakładane skarpety u nas są w razie jak przyjeżdżają żeby nie wozili.Skarpety mama kupiła w sklepie z ciuszkami dziecinnymi.Lusia pięknie je daje założyć, ale jak szła to bardzo szeroko idzie.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

modna i bardzo łagodna ! a przy tym jaka grzeczna! Wyszłyśmy za bramkę szybko zrobiła siusiu, zresztą mówię jej zawsze ...Luśka rób szbko sikuta i efekt jest jak na zawołanie! później komenda wracamy! i dziewczynka pokornie sama zawraca , na koniec idziemy do domu a ona wali prosto do bramki. CUDO psinka:evil_lol:

Posted

[quote name='kinga_kinga7']zresztą bez Tofika na smyczy chodzi idealnie, jak wychodzimy wszyscy to ciągnie i biegnie za nim.Bywa, że przeskakują przez siebie

Cóż ? Zakochana kobieta...:evil_lol:

Posted

[quote name='kinga_kinga7']dzisiaj nas nie będzie,jedziemy wszyscy do siostry do Lublina,czyli Lusia też! My zostaniemy,a mama pojedzie do szpitala..
Bedziemy czekac i tesknic:-(
Trzymajcie sie...