Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

No,właśnie...Dlatego mam wątpliwości.Z chorym dzieckiem powinien przebywać pies o ustabilizowanej psychice (nie szczeniak), cierpliwy,łagodny...A Lusia? Sama wiesz-ciągle jest strachulcem i postrzeleńcem :)

Posted

witamy z rana, my już po siusiu.Dzisiaj wzięłam Luśkę na spacer bez Tofika, jest bardzo zdyscyplinowana, pięknie reaguje na komendę wracamy, idziemy. Ma karmę w miseczce, ale tylko powąchała.

Posted

jostel5 napisał(a):
No,właśnie...Dlatego mam wątpliwości.Z chorym dzieckiem powinien przebywać pies o ustabilizowanej psychice (nie szczeniak), cierpliwy,łagodny...A Lusia? Sama wiesz-ciągle jest strachulcem i postrzeleńcem :)

ona jest tylko i wyłącznie strachliwa poza tym nic więcej, ale jest bardzo bardzo grzeczna.Rozumie wszystko, jak siusia chwalę ją wtedy merda ogonem, jak mówię, że jest grzeczna i piękna też się cieszy.Więcej zaufania do człowieka i jest super pies!!!! Jostel, przecież ona nie znała człowieka a przez ostatni miesiąc tyle się wydarzyło w jej życiu, było już ok! ale sterylka troszkę ją zblokowała.Ona lgnie do człowieka, jak chce żeby ją głaskać, podchodzi nieśmiało i zaczepia łapką.:evil_lol:

Posted

nigdy nie zdarzyło się żeby skakała, gryzła czy szalała.A przecież były momenty, że mogła to robić chociażby z przerażenia. Widziałaś zdjęcia szwu, ona pięknie go pokazywała chociaż wiedziałam, że ma obawy!!!

Posted

Witam z rana. Przepraszam, ze wczoraj was nie odwiedzilam, ale sie rozchorowalam, wiec po pracy powedrowalam prosto do lozka (i juz nie wstalam;-))
Filmik Lusi i Tofika jest krotki ale genialny... slicznie oboje podaja lapke a Lusia wesolo macha ogonkiem:-)

Posted

kinga_kinga7 napisał(a):
:multi:witamy, myślę, że już zdrowszą cioteczkę:loveu:

Niestety nadal chora, dlatego dzisiaj nie poszlam do pracy i moglam wpasc rano na dogo;-)
Co u was slychac?? Wszystko ok??

Posted

wasabi81 napisał(a):
Niestety nadal chora, dlatego dzisiaj nie poszlam do pracy i moglam wpasc rano na dogo;-)
Co u was slychac?? Wszystko ok??

tak,lusia zjadła miskę kurczaka,była na spacerku i śpi:)

Posted

nie ukrywam, że tak! ale jej zachowanie, oby się nie zmieniło! powoduje to, że będę jej szukać b.dobrego domku, żeby miała czekać 5 lat, ja na dobrą sprawę nie wiem, że mam psa w domu ( mówię o Luśce i jej płochliwości ) jak chce wstać to patrzy i mówię ..Lusiu można, wtedy merda ogonem i nieśmiało wstaje lub podchodzę do niej, żeby utwierdzić ją, że może wstać.Ona bacznie obserwuje nasze reakcje, jest bardzo mądra!!!! łapie w mig, jak jej kiedyś położyłam na siłę łepek na swoich kolanach to teraz jak podejdzie kładzie sama, ale patrzy co powiem!!!!! jest leniuchem, uwielbia spać od 8.00 była raz na spacerze cały czas śpi, jak chce siusiu to stoi koło drzwi nie wiem dlaczego do południa nie ma psa w domu ona śpi, wieczorem biega z Tofikiem i to jej wystarcza. Z niej można zrobić psa pod każdą osobę ona się dostosuje.