Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Sliczna z niej sunieczka! Delikatna,subtelna,z błyszczącą sierścią...
A ile ma zabaweczek!:)
Ona nie znajdzie lepszej Pańci,rozpieszczasz Luśkę niewyobrażalnie!

Posted

zdajemy relację z dzisiejszego dnia od 8.00 do 10.20
rano spacerek, ale nic nie nazbierało się w nocy, więc wróciłyśmy, śniadania nie było, dostała ciasteczko, bo o 8.30 musiała wziąć tabletkę na uspokojenie, gadzina pluła ale się udało.
8.55 wyjazd , pięknie wsiadła do samochodu, już ją brało, była niemrawa, pięknie leżała w aucie.UPS ! wejście do lecznicy, sunia ożyła, zaparła się jak nr7 (osioł ) ale doktorostwo wyszło i oswajało się z Lusią, później było normalnie, stół, położyła się i po szwach, potem szczepienie.

Posted

teraz śpi, ale robi sobie pobudki, miseczkę ma w posłanku i dojadła pięknie!!! wczorajszą karmę z dokładką.Wieczorem kąpiel po tych sterylkach i nowa pościel:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

bidula, chciała pójść do drugiego pokoju i szła po ścianie, potknęła się i wróciła do posłanka.Jak wracałyśmy od wetwa sąsiad widział, że Lusia jest po zdjęciu szwów, wiedział, że tabletka była i zaczął się śmiać, że obie rano wracamy na rauszu do domu!

Posted

Elmirko, fochy puszcza coraz bardziej przy jedzeniu, jak krzyknę nie wolno! to kładzie się i głośno wzdycha, ale ja uwielbiam dawać jej jeść jak ona nie chce, wciska pyszczek gdzie się tylko da, odkręca się, wzdycha bardzo głośno;)

Posted

kinga_kinga7 napisał(a):
kurcze z tego wszystkiego zapomniałam napisać, że Lusia dzisiaj rano popiszczała sobie jeżykiem. Jutro mamy wesele, więc Lusia z Tofikiem zostają sami, może chce ktoś dołączyć?:lol:

Nie mogą iść na wesele :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Też coś im się przecież należy od życia :mad::mad::mad:

Posted

Lusieńka jest już po kąpieli, troszkę się awanturowała, ale jak zobaczyła co ją może ominąć, stała w miejscu, gorzej była z pukaniem!!:shake:, teraz się strząchnęła i śpi, później kolacja i spacer:razz:

Posted

Luśka dzisiaj poszalała na podwórku, biegała jak opętana, później spała, nawet nie reagowała jak się ubierałam, zawsze się cieszyła i wychodziła żeby założyć jej smycz, troszkę zjadła kolacji ale za t więcej piła.Później wstawię zdjęcia z tego brykania:lol:

Posted

dzisiaj przyszły do nas 3 sąsiadki, a ja chwaliłam się jak pięknie wykonuje komendy siad i daj łapę.One były zaskoczone, że jeszcze troszkę jest płochliwa ( ale tylko w stosunku do obcych) , że jest taka pojęta dziewczyna.Chociaż na żadną nie zaszczekała, nawet podchodziła i wąchała.Ale spacery są super, nawet jak pies szczeka a powiem nie wolno! przechodzi i nie zwraca uwagi, na rowerzystów też:multi::lol:

Posted

kinga_kinga7 napisał(a):
dzisiaj przyszły do nas 3 sąsiadki, a ja chwaliłam się jak pięknie wykonuje komendy siad i daj łapę.One były zaskoczone, że jeszcze troszkę jest płochliwa ( ale tylko w stosunku do obcych) , że jest taka pojęta dziewczyna.Chociaż na żadną nie zaszczekała, nawet podchodziła i wąchała.Ale spacery są super, nawet jak pies szczeka a powiem nie wolno! przechodzi i nie zwraca uwagi, na rowerzystów też:multi::lol:

A zadna z sasiadek nie chcialaby tak slicznej, kochanej i madrej sunii na DS??;-)

Posted

Witajcie!! Wczoraj mieliśmy wesele,wróciliśmy o 3:00:lol: Lusia została z Toficzkiem,była bardzo grzeczna,a jak się cieszyła jak wróciłam;) Musimy ją znowu wykąpać,bo tarzała się w rybie(mój tato jak wróci z ryb,to skrobie je pod tują) a Lusia skorzystała,że nikt jej nie pilnuje i..