Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agnezia']Dziewczyny możecie mnie oświecić ?[/QUOTE]

[url]http://www.dogomania.pl/threads/190696-3-miesięczny-bernardyn-zdycha-pomocy-!!!-potrzebne-210-zł-deklaracji-jednorazowych[/url]

• Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marudka psa ni ma, Pani Kamila z TOZu jest ale nic nie wie a podobno bernardynek miał być u niej (zabrany z interwencji TOZu) Dziewczynka sobie nagrabiła też u Pani Kamili bo to nie pierwsza sprawa z nią. Dziewczyna szuka pieniędzy. Ale chyba nie dla psiaków.

Posted

Dziewczyny zapraszam na bazarek na sterylkę Trini:

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/191065-KSI%C4%84%C5%BBKI-35-tytu%C5%82%C3%B3w-dla-ka%C5%BCdego-dla-BILBO-TRINI-MARTIEGO-do-31-08-do-22[/URL]

ZAPRASZAM DO KUPOWANIA I PODNOSZENIA :)

Posted

Mam pytanie :roll: czy doszły już pieniążki z mojego bazarku? Jeśli tak to prosiłabym żeby odnotować to w pierwszym poście - przepraszam, że marudzę, ale chciałabym zamknąć bazarek ;)

Posted

Germaine wyjechała i będzie dopiero w piątek. Ja bym Wam coś powiedziała o Trini ale potrzymam Was trochę w napięciu za karę, że mi jej nie wysłałyście :eviltong:

Dziewczyny a Wy nie odwiedzacie nowej boksiowej biedy ?
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/191039-Rene-bokser-w-wytrzeszonymi-oczami?p=15210517#post15210517[/URL]

Posted

[quote name='Agnezia']Germaine wyjechała i będzie dopiero w piątek. [B]Ja bym Wam coś powiedziała o Trini ale potrzymam Was trochę w napięciu za karę,[/B] że mi jej nie wysłałyście :eviltong:

To,co piszesz,nazywa się SADYZM:evil_lol: Jak możesz?:shake::evil_lol:
Coś dobrego,prawda???:lol:

Posted

[quote name='Agnezia']Germaine wyjechała i będzie dopiero w piątek. Ja bym Wam coś powiedziała o Trini ale potrzymam Was trochę w napięciu za karę, że mi jej nie wysłałyście :eviltong:
[/QUOTE]
Łomatko, dlaczego taka okropna jesteś??!!

Posted

No dobra :) Trini jedzie dziś do moich rodziców (i chwilowo również do mnie). Początkowo ma to być, według mojej mamy dt ale najprawdopodobniej zostaje na ds :)

Posted

No i zemdlałam. Padłam jak długa. Lepszych wieści dziś być nie mogło!!!
Zapraszam do Krakowa na Mały Rynek do kwestowania na boksery.
Mało nas jest!!! Wczoraj dobre wrażenie robił tylko Diego. Ulewa była i nici ze zbierania funduszy:( Dziś będzie lepiej. Zaraz wyruszamy:D

Posted

[quote name='Agnezia']No dobra :) Trini jedzie dziś do moich rodziców (i chwilowo również do mnie). Początkowo ma to być, według mojej mamy dt ale najprawdopodobniej zostaje na ds :)[/QUOTE]
Co??????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: ale mnie zastrzeliłaś :flaming:tą wiadomością :shake:

Hura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Agnezja :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Agnezia']Właśnie dostałam telefon, że Trini przyjedzie dopiero jutro. Transport się opóźnił więc z szaleństwem musimy zaczekać.[/QUOTE]
Oj tam będziemy czekać... Już balujemy!!

Posted

[quote name='Livka']Mam pytanie :roll: czy doszły już pieniążki z mojego bazarku? Jeśli tak to prosiłabym żeby odnotować to w pierwszym poście - przepraszam, że marudzę, ale chciałabym zamknąć bazarek ;)[/QUOTE]
A ja wśród ogólnej radości ponawiam moje pytanko :cool3:

Posted

[quote name='Livka']A ja wśród ogólnej radości ponawiam moje pytanko :cool3:[/QUOTE]
Liveczko Kochana, Germaine do piątku nie ma i nie może zajrzeć na konto. Ja myślę, że na pewno doszły, jak mogły nie dojść od Ciebie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ale jak koniecznie chcesz to zapytamy się ale w piątek :placz: