MartynaP Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 trafiłam tu z podpisu dogomaniaczki szok!! maluchy same sobie...trzeba by je faktycznie chociaz odrobaczyc narazie do ogloszen potrzeba lepszych zdjec zeby chociaz kazdy psiak osobno byl ojeju maluchy ... Quote
MartynaP Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 [quote name='2411magdalenka']ale swoją drogą rozważam dt, ale jak mąż usłyszał 10 szczeniaków + matka to zagroził zablokowaniem dogo ;) ...a poważnie, myślicie, że ile czasu zajmie znalezienie domków takiej gromadce?[/QUOTE] w okresie urlopowym zawsze szukanie domkow trwa dłuzej niz po urlopowym Quote
wojtuś Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Jestem Magdalenko :loveu: Piękne gospodarstwo, na razie sie troche odrobie. Tak na szybko myślę, trzeba na pewno zabrać wszystkie szczeniaki z mamą, a tu jest aż 10, jeśliby ktoś znalazł miejsce w ogrodzie przy domu, lub gdzieś na ogrodzonym terenie - możnaby postawic dużą budę dla nich. W sprawie budy i karmy poprosiłbym cioteczkę Ellig o pomoc i oczywiście Wszystkich jak podejmiemy decyzję co robić, i czy zaczęlibyśmy zbierać kasę na maluchy. Może udałoby sie zrobić zdjęcie zbiorcze całej gromadki- takie do zrobienia banerka. Pozdrawiam:) Quote
AMIGA Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 [quote name='2411magdalenka'] ...a poważnie, myślicie, że ile czasu zajmie znalezienie domków takiej gromadce?[/QUOTE] Żeby cokolwiek zdzialąć musimy dokladnie wiedzieć - gdzie one są, czy w ogóle one tam jeszcze są. I przecież wcale nie trzeba ich razem gdzieś umieszczać, no chyba, że one jeszcze same nie jedzą. To wszystko trzeba dokładnie wiedzieć żeby ile jest potrzebnych dt Łatwiej jest znaleźć kogoś, kto weźmie np 2 szczeniaczki, niż wszystkie 10 Quote
2411magdalenka Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 pisałam już do ananasa na gg, posłałam już również smsa... dopóki on się nie pojawi, nic więcej się nie dowiemy... Quote
AMIGA Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Fajny banerek, tylko chyba nikomu się nie zmieści w podpisie przy innych banerkach :-( Quote
DoPi Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Ananas się nie odzywa. Czy wiadomo juz coś więcej? Quote
nina_q Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 [URL="http://www.dogomania.pl/threads/188675-Znalezione-szczeniaki-Krak%C3%B3w-okolice/page1"][IMG]http://img52.imageshack.us/img52/4331/10ssd.jpg[/IMG][/URL] Quote
AMIGA Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 DoPi :-) wlaśnie miałam do Ciebie wysłać link do tego wątku, ale czekalam na szczegóły Quote
nina_q Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Coś mam problemy z dogo :) Powiększe napis na banerku bo mały i sama nie widze ;) Quote
DoPi Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Banerek mnie się zmieści, jak będę go umiała wkleic. Amiga mi wczoraj pokazywała jak to sie robi tylko jakoś nie mogę nawet edytowac wpisu Quote
ananas Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 Cieszę się, że wszyscy chcą pomóc tylko problem jest taki, że matka te psy gdzieś przeniosła i niestety nie wiem gdzie dokładnie. Poszukuję ich już trzeci dzień i na razie bez pozytywnego efektu. Quote
Rudzia-Bianca Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 O jaki ruch się tu zrobił, super :) oby udało się uratować maluchy i mamusię ja niestety tylko duchowo wspierać mogę . Sama szukam dt dla mojej Amber bo moja sunia jej nie toleruje i czuje się zagrożona kolejnym szczeniakiem w domu ... [URL]http://www.dogomania.pl/threads/188673-Kraków-.-Szczeniaczki-ze-smietnika-szukają-domów-jest-ich-5/page7[/URL] Quote
Kar0la Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Straszne bidy z tych maluchów. Brzuszki pewnie pewłne robali. :-( Oby się znalazły. nina_q banerek może mieć najwyżej 100 pikseli wysokości, bo inaczej mod się doczepi. Quote
2411magdalenka Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 ananas szukaj szukaj :) trzymamy kciuki... ręce "do roboty" już są, teraz już tylko tych bid brakuje... ale możesz napisać w jakiej miejscowości "były" szczeniaki...? Quote
kopciuszek Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Jestem i ja ;) Podnosze maluszki ;) Sama w niedziele będę miała 2 szczeniory na DT więc nie dam rady narazie pomóc Quote
nina_q Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 [URL="http://www.dogomania.pl/threads/188675-Znalezione-szczeniaki-Krak%C3%B3w-okolice/page1"][IMG]http://img12.imageshack.us/img12/4758/10aaa.jpg[/IMG][/URL] Poprawione :) uczę się wybaczcie :) Modlnica to obok mnie. To może ja wezmę Oskarka i będziemy razem szukać Quote
xxxx52 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Mam nadzieje ,ze sie myle ,ale czy nie trafila psia rodzina do schroniska ,albo nie zostala zlikwidowana ,przez wrogow wszystkiego co zyje? Quote
2411magdalenka Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 nawet nie mówcie... trzymam kciuki w dalszym ciągu za odnalezienie "naszej" rodzinki... ehhh Quote
ananas Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 Matka jest, więc i szczeniaki powinny być. Chyba że przemarzły lub zabiła je choroba i matka schowała ciała;/ Quote
AMIGA Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 A w jakim wieku one mogą być? Takie, które juz ewentualnie mogą być karmione zwyklym jedzonkiem (oczywiście specjalnym dla szczeniaczków), czy tylko sa na mleku matki? Quote
ananas Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 Mogą być karmione, bo jadły gotowany ryż z kurczakiem i warzywami . Quote
AMIGA Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 A no jasne, przeciez widzialam na zdjeciach. Czyli teoretycznie będzie je można rozparcelować po ludziach. Tylko skąd znaleźć az 10 dt ?? Quote
Rudzia-Bianca Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 [quote name='AMIGA']Tylko skąd znaleźć az 10 dt ??[/QUOTE] no włąśnie skąd :( Quote
Recommended Posts