Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dam znać napewno bo już mi leży to na sercu od dłuższego czasu :)
Ja dziś jak zdąże albo jutro zrobie renament u siebie i u reszty rodzinki z rzeczami (zobaczymy ile sie tego nazbiera) i myśle że jak najszybciej możemy sie spotkać :)
Może być dla Pascala, a jakiej pomocy potrzebujesz przy tym bazarku? Ja powiem szczerze że jak jestem w pracy a nie ma klijentów to mam mnostwo czasu wolnego i jak ktoś mnie czegoś nauczy to moge robić różne rzeczy bazarki, ogłaszać psiaki, czy banerki, jestem nowa jakby nie było i jeszcze nie obcykałam wszystkiego, ale chętnie sie naucze :)

Posted

[quote name='Lili8522']Dam znać napewno bo już mi leży to na sercu od dłuższego czasu :)
Ja dziś jak zdąże albo jutro zrobie renament u siebie i u reszty rodzinki z rzeczami (zobaczymy ile sie tego nazbiera) i myśle że jak najszybciej możemy sie spotkać :)
Może być dla Pascala, a jakiej pomocy potrzebujesz przy tym bazarku? Ja powiem szczerze że jak jestem w pracy a nie ma klijentów to mam mnostwo czasu wolnego i jak ktoś mnie czegoś nauczy to moge robić różne rzeczy bazarki, ogłaszać psiaki, czy banerki, jestem nowa jakby nie było i jeszcze nie obcykałam wszystkiego, ale chętnie sie naucze :)[/QUOTE]

to jak wpadne to wszystko wytlumacze ok? :)

Posted

bardzo prosze o wspracie bazarkowe, do 14 musze splacic dlugi w lecznicach
jezeli bede miala z tym problem dlug bedzie oddany do firmy windykacyjnej
przyda sie kazdy bazarek

Dlugi:
1. Ali 960,86 zl
2. Zibi 345,77
3. Leon 439
4. Szila 1007,15
5. Pyza 653,56
6. Tusia 607,32
7. Bunio 42,85
8. stadko bezdomnych kotow -125
9.Dwupasmowiec-79 - zaplacone
10.Joleczka-31- zaplacone

Druga lecznia:
Nico-650
Cytrynka-669
Lolus-203
Malinek-652
Papajka-600

Posted

Mam kilka rzeczy na bazarek, głównie książki, ale muszę komuś te rzeczy przekazać, ja nie mam aparatu, więc sama nie dam rady. Poszukam kogoś z okolic, najlepiej Warszawa, Skierniewice, może Żyrardów.

Posted

[quote name='Tofikowa']Mam kilka rzeczy na bazarek, głównie książki, ale muszę komuś te rzeczy przekazać, ja nie mam aparatu, więc sama nie dam rady. Poszukam kogoś z okolic, najlepiej Warszawa, Skierniewice, może Żyrardów.[/QUOTE]

bardzo dziekuje :)

Posted

A może ktoś zrobi akcję cegiełkową? Kto potrafi albo wie kto mógłby to zrobić? Allegro cegiełkowe? Może napisać w tej sprawie do Selengi, która robi wspaniałe aukcje?

Posted

Ja moge zrobić bazarek nawet już tylko powiedzcie mi jak ;(((( Właśnie znalazłam troche ciuchów, głównie bluzeczek, troche też kolczyków taki second hand mógłby być... Tylko jak jak jak... ;((((( Narazie robie wielkie pranie i prasowanie hihih :) żeby ładnie było :)

Posted

Budrysku ja też się postaram o bazarek, już dawno miałam w planach ale ciągle czasu brak :-( Ale jak zobaczyłam tą listę to masakra... :-(

Jakby nie daj Boże (odpukać) doszło do jakich kontaktów z windykacją - daj mi znać, pracowałam dwa lata w takiej firmie i wiem jak to od ich strony wygląda i jak sobie z tym "radzić".Ale to juz taka ostateczność, mam nadzieje ze do tego nie dojdzie.

Posted

[quote name='BUDRYSEK'][/URL]

koty z Pszczyny ktore sa u mnie na dt tez powinny byc wpisane w 1 poscie
nie ma tez tam Daszy ktora jest u mnie na dt[/QUOTE]

Podaj linki,wrzucę w pierwszy post.

Posted

[quote name='Lili8522']Ja moge zrobić bazarek nawet już tylko powiedzcie mi jak ;(((( Właśnie znalazłam troche ciuchów, głównie bluzeczek, troche też kolczyków taki second hand mógłby być... Tylko jak jak jak... ;((((( Narazie robie wielkie pranie i prasowanie hihih :) żeby ładnie było :)[/QUOTE]

porob fotki tych fantow i mozesz mi wyslac na maila to zrobie bazar.

Posted

[quote name='monika083']porob fotki tych fantow i mozesz mi wyslac na maila to zrobie bazar.[/QUOTE]

Monika a mogłabyś wystawić też coś ode mnie? Nie mam aparatu i fotek nie zrobię ale jest to kosmetyk Avonu (perełki rozświetlające, nowe) więc można ściągnąć opis i zdjęcie z netu? Mam jeszcze fluid tonujący Dr. Hauschka (użyłam 2 razy), też do ściągniecia z internetu. Zgodzisz się?

Posted

Monika to może przygarnęłabyś też rzeczy ode mnie? I tak już będziesz jeden bazarek pilnować ;-) :-D Ja mam ciągle problemy z tym imageshackiem, zdjęcia mi znikają i nie dam rady tak pilnować bazarku teraz :-( Przysłałabym Ci zdjęcia zmniejszone z opisami... Co Ty na to?

Posted

[quote name='BUDRYSEK']pilnie szuakm dt dla tej 8 mies. koteczki, umarl jej wlasciciel, blaka sie kolo opuszczonego domu
czasem ktos cos jej podrzuci do jedzenia, ale przewaznie jest glodna...bardzo prosze o pomoc!

Uploaded with ImageShack.us
A gdzie koteczka przebywa w jakim mieście?Wiadomo coś o Niej?tzn.książeczka zdrowia itp.?

Posted

biedne zwierzaki, ale macie dług...
jej....
poproszę o nr konta na pw
weszłam przypadkiem, padam z nóg.. jutro sprawdzę rano konto i wyślę pieniądze jakieś