Talucha Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 [quote name='Aleksandra95'] jutro angielski, to bedzie najlepszy dramat[/QUOTE] Angielski jest fajny! Quote
Naklejka Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 [quote name='Aleksandra95']To kiedy piszesz język?[/QUOTE] Za tydzień ;) a ustną z dojcza mam 21... i w sierpniu :diabloti: Quote
Aleksa. Posted May 6, 2014 Author Posted May 6, 2014 [quote name='Naklejka']Za tydzień ;) a ustną z dojcza mam 21... i w sierpniu :diabloti:[/QUOTE] Jak ja patrzę zestawy z dzisiejszych ustnych to liczę tylko na cud... Quote
Sonka95 Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Poradzicie sobie z językami ;) Dla mnie języki są do nauki najtrudniejsze i cały czas zmieniam zdanie , który zdawać za rok angielski czy hiszpański :diabloti: Quote
Naklejka Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 [quote name='Aleksandra95']Jak ja patrzę zestawy z dzisiejszych ustnych to liczę tylko na cud...[/QUOTE] Ooo, skąd masz zestawy? Quote
Aleksa. Posted May 6, 2014 Author Posted May 6, 2014 [quote name='Naklejka']Ooo, skąd masz zestawy?[/QUOTE] Od dzisiaj u mnie są ustne i Ci co zdawali już piszą co mieli... i nic z nich nie umiem.... :mdleje: Quote
Qeeriefire Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Polski, matematyka za nami, więc i z językiem damy radę. :lol: [url]https://www.youtube.com/watch?v=SfU1MQNQK5Y[/url] Quote
Naklejka Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Heuhue, wchodzę pierwsza na dojcza :loveu: Tylko kilka osób zdaje tego samego dnia. Quote
Molowe Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Dziewczyny nie stresujcie się będzie dobrze,trzymam kciuki :loveu: Quote
Baski_Kropka Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Matura to bzdura! Nie stresujcie się :D Zdacie... Quote
maxishine. Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 [quote name='Baski_Kropka']Matura to bzdura! Nie stresujcie się :D Zdacie...[/QUOTE] Oglądałam to i na większość pytań udaje mi się odpowiedzieć.:evil_lol: Quote
Naklejka Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Ja już mam kilka "ustnych" za sobą, ale to zajecia dodatkowe, a nie matura :eviltong: No ale nauczycielka twierdziła, że zdam na co najmniej 50% bliżej 75%... i tak jej nie wierzę, stres mnie zje, skoro ja się nawet stresowałam jak sama z nią w sali siedziałam i odpowiadałam :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Ano stres to najgorszy doradca. Ja zawsze źle wypadam w różnego rodzaju egzaminach, bo się stresuję. I co z tego, że wiem sporo, skoro i tak nie odpowiem dobrze, kiedy trzeba! Dlatego już matura śni mi się po nocach, nie mam pojęcia jak ją zdam :lol: Quote
*Magda* Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Dla mnie matura, to jest jakaś kpina :roll: No bo jak, jeden egzamin ma świadczyć o tym co człowiek posiada w głowie? Przecież po to się człek uczy te 3-4 lata i ma stawiane oceny, że to powinno być świadectwem, tego co się umie :) Quote
maxishine. Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 [quote name='magdabroy']Dla mnie matura, to jest jakaś kpina :roll: No bo jak, jeden egzamin ma świadczyć o tym co człowiek posiada w głowie? Przecież po to się człek uczy te 3-4 lata i ma stawiane oceny, że to powinno być świadectwem, tego co się umie :)[/QUOTE] właśnie sama nie wiem po co matura...:roll: Quote
Ty$ka Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 E tam matura, jeszcze lepsze i tak są testy gimnazjalne czy te podstawówkowe - ot skrajna głupota, nie wiadomo na co to człowiekowi. I tak jak dłużej sobie myślę, tym coraz bardziej uważam, że nasza oświata jest kompletnie nieprzemyślana. Uczymy się rzeczy niepotrzebnych, mało praktycznych, nie uczymy się tego, co tak naprawdę przyda nam się w życiu. To jest smutny fakt. Quote
rashelek Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 [quote name='magdabroy']Dla mnie matura, to jest jakaś kpina :roll: No bo jak, jeden egzamin ma świadczyć o tym co człowiek posiada w głowie? Przecież po to się człek uczy te 3-4 lata i ma stawiane oceny, że to powinno być świadectwem, tego co się umie :)[/QUOTE] Tymbardziej genialnie opracowany polski, gdzie możesz mieć wybitne wypracowanie, ale nie wstrzelisz się w klucz i kończysz z 30% :shake: Quote
Aleksa. Posted May 7, 2014 Author Posted May 7, 2014 (edited) Patrzylam odpowiedzi z angielskiego..mam nadzieję, że list mnie uratuje... angielski to naprawde wypadł damatycznie Edited May 7, 2014 by Aleksandra95 Quote
Majeranek Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 (edited) Moja rada, drodzy koledzy i koleżanki przed angielskim ustnym - mówcie wszystko co wiecie jak powiedziec ,a potem możecie kręcic : ) Najważniejsze jest 2-3 zdania powiedziec i będzie z górki : ) Edited May 7, 2014 by Majeranek błąd Quote
angineuuka Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 [quote name='Aleksandra95']Zdaaaaaaaałam ustny angielski ! :lol:[/QUOTE]:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Aleksa. Posted May 8, 2014 Author Posted May 8, 2014 [quote name='Angi']:multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/QUOTE] Jeeeeeesteeeem taka szczęśliwaaaa :lol: tego bałam się najbardziej :D Quote
Recommended Posts