furciaczek Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 :turn-l: hrabia lachsula dobre naprawde dobre :p to ci sie udalo dobermaniu :) teraz bede miala koszmary w nocy :evil_lol: Quote
Dobermania Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Nieee, co Ty on jest kochaniutki :loveu: Hrabia Lachsula :loveu: Quote
furciaczek Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 wiem wiem ze jest kochaniutki:loveu: zartowalam sobie... az by sie chcialo zeby hrabia lachsula wyzsal z czlowieka krew :evil_lol: a jak wam minal dzionek?? Quote
malawaszka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 haha buziaki dla Hrabiego Lachsuli :loveu: Quote
Dobermania Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 he, he, dziękujemy:) Tak mnie "natchło", że aż zmieniłam tytuł galerii :D:D:D:D Dzionek minął (ej, zaraz, zaraz, jeszcze się nie skończył!!! :cool3: Jeszcze wieczorny i nocny spacerek przed nami!) bardzo miło. A Twoim kruszynkom? Quote
furciaczek Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 eh nam to jak zwylke nudo bardzo bylo:shake: hihi my tez sie wybieramy na nocny spacerek jakos niedlogo:loveu: ciesze sie strasznie ze hrabia czyje sie juz lepiej :) ale na wszelki wypadek dalej bede trzymac kciuki:loveu: Quote
Dobermania Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Dziękuję, trzymaj, trzymaj. Dobra, to ja się zbieram i idę "wypróżnić" psy:) Miłego...eee, miłej nocy wszystkim! Quote
furciaczek Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 nio to milego spacerku zycze i glaski dla hrabiego:loveu: nio i corgi oczywiscie :) Quote
Ola&Kora Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Dzieńdoberek :p Hrabia Lachsula buahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dobre, dobre :D:D:D Oj cioteczki niesamowite jesteście :p Quote
furciaczek Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 jak tam minal dzionek hrabiemu lachsuli:cool3: wyssal komus krew czy obylo sie bez ofiar:evil_lol: Quote
Vectra Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 uśmiałam się z tytułu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to ja Ci zaprezentuje mojego wampira :evil_lol: :evil_lol: Quote
furciaczek Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 a hrabia lachsula sobie spi i nawet niezajzal do swojej galerii:shake: mam nadzieje ze wszystko jest wporzadku, wiem ze niecodziennie ma sie czas zeby wejsc na dogo ale siem troche zmartwilam:oops: dobrej i spokojnej nocki wam zycze dobermaniu Quote
Dobermania Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 Oj, przepraszam, byłam zajęta bazarkiem - nadawałam paczki, wpłacałam pieniądze a w międzyczasie oddałam Corgiszona do nowego domku :multi: Vectra - wampirek przesłodki :loveu: Furciaczku - Lachs został odrobaczony, co mu się bardzo nie spodobało, bo musiał być na czczo, więc na spacerze co chwila chciał zżerać co popadło (spadło:eviltong: albo ktoś wyrzucił) :mad: :mad: :mad: Więc było wesoło, co chwila musiałam mu coś z gardła wyciągać :shake: Byliśmy na dłuuugim spacerze, bo już krwawienia ustały, wybroczyny niestety jeszcze ma, ale nie mogłam odmówić mu ruchu, bo już tyle odpoczywał, że zaczął robić się apatyczny. Poszłąm z nim do Parku Skaryszewskiego, to taki fajny, duży park niedaleko mnie, Lachs latał jak oszalały po tym prawie trzytygodniowym okresie "starczego sozczędzania się" (:cool3:), goniła kaczki, wrony, gawrony, szczekał :loveu: Jak szczeniak, który dopiero poznaje świat. A wracaliśmy już z ozorkiem wywieszonym do pasa. Teraz sobie śpi :loveu: Pozdrawiamy wszystkich! Quote
Dobermania Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 Ooo, Vectro ja właśnie dojrzałam MUCHĘ NA NOSIE KANO!!! :D:D:D:D:D:D:D:D Quote
furciaczek Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 jak milo slyszec takie dobre wiesci :multi: :multi: :multi: nio to hrabia szczesliwy pewnie po takim spacerku:loveu: ciesze sie bardzo:loveu: Quote
Ola&Kora Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Cześć Dobermaniu i Lachsiu!!!! Cieszę się, że jest już całkiem dobrze i Lachs już nie krwawi :multi: :multi: :multi: I na pewno ucieszył się psiak z tego spacerku :p Tylko żeby bidoczka nie przeforsować... ;) Bo dobcie umiaru nie znają :eviltong: Quote
Dobermania Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 No, nie znają, nie znają. A raczej - nie MAJĄ umiaru :eviltong: W sensie - ciągle by biegły i biegły, i bieeegły... Nie wzięłam aparatu ze sobą, zapomniałam (:flaming: :flaming: :flaming: :splat: :splat: :splat:), więc dokumentacji brykania po parku nie ma :mad: Pozwolę więc sobie "pożyczyć" zdjęcia Ani, która dokumentowała ostatnie dni Corgi u mnie: Quote
furciaczek Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 widze ze fajne przestrzenie do biegania tam macie:cool3: idealne dla dobcia :) Quote
Juszes Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 OJEJU!! SOrry, że ja tu tak dawno nie zaglądałam! Zupełnie zapomniałam ow aszje galerii :( Quote
Dobcia Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Bardzo sie ciesze, że Lachsiu juz może biegać:loveu: Z tym bieganiem, to święte słowa;) Biega, biega, biega, chwilke odpocznie, i od początku;) Ale przecież dobki tak kochają biegać:loveu: Wspaniale, że Lachsowi nie musisz już odbierać tej przyjemności;) Quote
simbik Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Śpi zupełnie jak moja Opcia :lol: , tylko Opcia potrzebuje żeby ją przykryć kocykiem :roll: w całości. Quote
Ola&Kora Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Heloł :multi: Jak się ma Hrabia Lachsula? :eviltong: :eviltong: :eviltong: Czy pije dostatecznie dużo krwi? :diabloti: Quote
Dobermania Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 Taaak:diabloti: :diabloti: :diabloti: zisiaj wypił cały gar krwi. Serio - kupiłam mu ociekające krwią serca wołowe:> Ptrzepraszam, ze nie odpisywałam, ale prężnie działam (tzn. staram się:eviltong:) na Bazarku, by uzbierać na smycze dla Azylu. Parę nowych zdjęć: Jak zawsze - wygoda przede wszystkim:cool3: :cool3: :cool3:: Tańczymy kankana! Quote
furciaczek Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 przez chwile zastanawialam sie co on tworzy na pierwszym zdieciu:evil_lol: Quote
Recommended Posts