Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no, to jedziemy z nowymi fotkami.
A zdradzę, że niedługo zostaniemy zasuczeni szczeniaczkowo :loveu:
Więc będzą fotorelacje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :cool3: :cool3: :cool3: Nie mogę się doczekać!
Niestety, tylko tymczasowo, lecz dobre i to.

a na spacerze poznaliśmy milutką berneńkę, nie ma jeszcze roku. A jakie fafelki aksamitne! :loveu: :loveu: :loveu:
http://www.dogomania.pl/gallery/pic3976.html
http://www.dogomania.pl/gallery/pic3977.html

Posted

Witaj Dobermania! :p
Przejrzałam hurtem całą galerię, cuuudne fotki!:multi: Lachs to prawdziwy hrrrabia!:loveu: Nie jest najmłodszy a pysio w szramach i widać że po przejściach, ale ten szczenięcy uśmiech i to jak słodko i beztrosko sobie śpi mówią wszystko - Lachsek musi być u Ciebie baaardzo szczęśliwy!:loveu:

A jak teraz wygląda sprawa z jego leczeniem..?:oops: Na razie nie musi mieć tych transfuzji prawda? Co za beznadzieja, że nie badają psiej krwi pod kątem grupy... Już nawet zaczęłam kombinować, jakby tak zbadać jaką grupę ma Lachs i potem pomału szukać dawcy o tej samej grupie... Ale to kupę kasy pewnie kosztuje.:oops: A jaki jest próg wagowy dla psa-dawcy? Na strnie banku krwi przeczytałam że 26 kg, ale tutaj na wątku ktoś pisał że 20?
Trzymam mocno kciuki za zdrowie Lachska!:p Super że bierzesz maluszka z Ostrowi, tam jest teraz dramat.:-( Dobrej nocki, papa!

Posted

A więc obiecane Arze fotki małego:

Już ułożony we własnym koszyczku:

Daj mi spać a nie po oczach świecisz!:/:

I przy okazji dobek, którego w myślach już ochrzciłam i który marzy mi się u mnie w domu :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Boski! Nic dziwnego, że się zakochałam :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Hej Dobermaniu :p

Super że bierzesz szczeniorka na tymczas :multi: :multi: :multi: Maleństwo bedzie miało o wiele większe szanse na nowy domek :p :p

A co tego dobcia, to czy stoi coś na przeszkodzie, żebyś nie mogła go mieć? ;)

Posted

Śliczny maluszek:loveu: , ale straszna chudzinka.:oops: Dobermania, byłaś z Arą w schronisku..?Napiszesz pare słów jak wrażenia..?I co tam się teraz dzieje?
A dobcio to pewnie ten ostrowski chory?:-(

ALE LACHS MA KOCHĘ!!!:crazyeye: :lol: :loveu: A jaki zadowolony, aż uszko postawił!:lol: Jak zareagował na małego?
W razie jakichkolwiek kłpotów z maluchem (tfu!tfu!)pisz, dzwoń :p (660 998 628 ) pomogę jak będę mogła.:p Wielka buźka że wzięłaś szczeniorka!:calus:

Posted

Jak obyczaj stary każe,
Według ojców naszych wierzeń.
Pragnę złożyć Ci życzenia,
W dniu Bożego Narodzenia.
Niech gwiazdka betlejemska,
Która świeci o zmroku.
Doprowadzi Cię do szczęścia,
W nadchodzącym Nowym Roku.

Guest Kamcia_14
Posted

Dobermanio tobie i psom życzę