Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję. Mnie się obłędnie podoba, już myślę, jak by tu to na avatar przerobić :cool3:
I ta wielka łapa :loveu: Taki brrrutal :eviltong: :loveu: :evil_lol: :cool3: :roll:

Posted

No, brutal dla samców i dla świńskich uszu - nie ma zmiłuj :shake:
Dzisiaj nie krwawił, ale dzień się jeszcze nie skonczył - boję się zapeszyć :-o
Bryka sobie, byliśmi z Corgiszonem - suczką u mnie tymczasowo - na dłuższym spacerku, zaraz znowu idziemy:)

A co u Was? Głaski dla piesów!

Posted

Ale u nas na wiesi to cieeemno jak w duuuu... durszlaku z przykrywką :cool3:
I Lachs wygląda jak...

PAROWÓZ - czarna plama, tylko para bucha :D:D:D:D:D:D

Do takich wniosków doszłam, spacerując z nim po ciemku i w taki ziąb:D
Teraz lecę, ale postaram się coś tam wkleić, pozdrawiamy z Lachsem, Corgiszonem i Kacprem.

Posted

No, jesteśmy właśnie po spacerzwe. fotek brak, bo mleko zamiast powietrza (taka mgła), szłam z bratem za rękę, bo się... bałam :oops: no i łatwo się zabić w tych egipskich ciemnościach i mleku jak w Kleopatry kąpieli na tych naszych polskich drogach:mad:
Jutro będą zdjęcia:)

Posted

Ja myślałam nawet, żeby mu taką świecącą obrożę kupić...

Specjalnie dla Ciebie - różne star(sz)e zdjęcia:

A mówią, że to tylko koty śpią, zwinięte w kłębek...

Kacpruch:

Posted

Ale słodkie zdjęcia :loveu: :loveu: :loveu: Lachs zajefajne pozy strzela podczas snu :eviltong: :eviltong: :eviltong: I kotecek też super, ale ciałko to on ma :eviltong: :eviltong:

Posted

Proszę mi tu Kacperka o otyłość nie posądzać :mad:
To jest tak.
Kacperos jest kastratem. Kiedyś był, owszem, ciut zbyt duży, ale potem schudł i teraz zostały mu fałdy, luźna skóra, wiszace po obu stronach jak u lotopałanki. I jak Kacpruch się położy, to te "skrzydła" rozkłada po bokach i wygląda na grubszego niż w rzeczywistości.

Coś trudno mi się z dgm rozstać :evil_lol: :cool3: :cool1: :mad:
Ostatnie na dziś zdjęcie:

"Elegancja" - dobek to pies idealny - czarne do wszystkiego pasuje :cool3:
I można się razem na Halloween wybrać - jak ulał pasuje do peleryny :cool3:

Posted

Dobermaniu patrz a ja wczesniej nawet niezwrocilam uwagi ze dobki tak swietnie sie z wampirami komponuja :evil_lol: naprawde mroczne zdiecie...

nio to spadaj spac i wytarmos Lachsa, dobranoc i slodkich snow zycze

Posted

He, he, bo Lachs (przynajmniej ostatnio :-() nierozłącznie wiąże się z krwią - no i ma kły :)

Mam w aparacie takie zdjęcie, jak śpi i kły mu wystają, muszę przegrać na komputer.

Posted

Dobermania napisał(a):
He, he, bo Lachs (przynajmniej ostatnio :-() nierozłącznie wiąże się z krwią - no i ma kły :)

Mam w aparacie takie zdjęcie, jak śpi i kły mu wystają, muszę przegrać na komputer.

koniecznie przegraj ta foteczke... a tak wogole to dziendobry i milego dzionka zycze :)

Posted

Hrabia Lachsula :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Alicjo - dziękuję w imieniu Lachsa.