Ola&Kora Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Dzieńdoberek! Jejciu, jaka piękna fotka :loveu: Ale się Lachsio zajada...eeee... no tym czymś się zajada :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Dobermania Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 :roll: Uchem świnki... Biedna świnka, ale Lachsiowi smakuje :roll: Quote
furciaczek Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 ale slodka foteczka:loveu: :loveu: widac ze Lachsiowi samkuje:loveu: swietna ci wyszla ta fotka naprawde:loveu: Quote
Dobermania Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Dziękuję. Mnie się obłędnie podoba, już myślę, jak by tu to na avatar przerobić :cool3: I ta wielka łapa :loveu: Taki brrrutal :eviltong: :loveu: :evil_lol: :cool3: :roll: Quote
furciaczek Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 jaki tam z niego brutal, przeciez on taki slodziutki jest:loveu: a jak tam on sie dzisiaj czuje? Quote
Dobermania Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 No, brutal dla samców i dla świńskich uszu - nie ma zmiłuj :shake: Dzisiaj nie krwawił, ale dzień się jeszcze nie skonczył - boję się zapeszyć :-o Bryka sobie, byliśmi z Corgiszonem - suczką u mnie tymczasowo - na dłuższym spacerku, zaraz znowu idziemy:) A co u Was? Głaski dla piesów! Quote
furciaczek Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 a zrobisz jakies foteczki z tego spacerku?? tak ladnie plosimy... nio nie wiem jak u innych ale u mnie strasznie nudno:shake: Quote
Dobermania Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Ale u nas na wiesi to cieeemno jak w duuuu... durszlaku z przykrywką :cool3: I Lachs wygląda jak... PAROWÓZ - czarna plama, tylko para bucha :D:D:D:D:D:D Do takich wniosków doszłam, spacerując z nim po ciemku i w taki ziąb:D Teraz lecę, ale postaram się coś tam wkleić, pozdrawiamy z Lachsem, Corgiszonem i Kacprem. Quote
Dobermania Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 No, jesteśmy właśnie po spacerzwe. fotek brak, bo mleko zamiast powietrza (taka mgła), szłam z bratem za rękę, bo się... bałam :oops: no i łatwo się zabić w tych egipskich ciemnościach i mleku jak w Kleopatry kąpieli na tych naszych polskich drogach:mad: Jutro będą zdjęcia:) Quote
furciaczek Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 najgorsze w tych mglach i ciemnosciach jest to ze swojego psa nawet nie widac:shake: to trzymam za slowo i czekam jutro na foteczki brutala :) Quote
Dobermania Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Ja myślałam nawet, żeby mu taką świecącą obrożę kupić... Specjalnie dla Ciebie - różne star(sz)e zdjęcia: A mówią, że to tylko koty śpią, zwinięte w kłębek... Kacpruch: Quote
Dobermania Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Dobra, ja uciekam, bo "Gorsza córka" jest w telewizji :eviltong: Dobrej nocy wszystkim i głaski dla czworonogów! Quote
furciaczek Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 slodkie foteczki:loveu: :loveu: na tym pierwszym swietnie wyszedl:loveu: :loveu: a czy ten kot nie jest ciut za gruby? czy tak na zdieciach wyszedl?? Quote
Ola&Kora Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Ale słodkie zdjęcia :loveu: :loveu: :loveu: Lachs zajefajne pozy strzela podczas snu :eviltong: :eviltong: :eviltong: I kotecek też super, ale ciałko to on ma :eviltong: :eviltong: Quote
Dobermania Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Proszę mi tu Kacperka o otyłość nie posądzać :mad: To jest tak. Kacperos jest kastratem. Kiedyś był, owszem, ciut zbyt duży, ale potem schudł i teraz zostały mu fałdy, luźna skóra, wiszace po obu stronach jak u lotopałanki. I jak Kacpruch się położy, to te "skrzydła" rozkłada po bokach i wygląda na grubszego niż w rzeczywistości. Coś trudno mi się z dgm rozstać :evil_lol: :cool3: :cool1: :mad: Ostatnie na dziś zdjęcie: "Elegancja" - dobek to pies idealny - czarne do wszystkiego pasuje :cool3: I można się razem na Halloween wybrać - jak ulał pasuje do peleryny :cool3: Quote
furciaczek Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Dobermaniu patrz a ja wczesniej nawet niezwrocilam uwagi ze dobki tak swietnie sie z wampirami komponuja :evil_lol: naprawde mroczne zdiecie... nio to spadaj spac i wytarmos Lachsa, dobranoc i slodkich snow zycze Quote
Ola&Kora Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Nie wiem dlaczego ale ta fotka też mi się z wampirami kojarzy :eviltong: Śliczna jest :p Quote
Dobermania Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 He, he, bo Lachs (przynajmniej ostatnio :-() nierozłącznie wiąże się z krwią - no i ma kły :) Mam w aparacie takie zdjęcie, jak śpi i kły mu wystają, muszę przegrać na komputer. Quote
Ola&Kora Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Dobermania; napisał(a):Mam w aparacie takie zdjęcie, jak śpi i kły mu wystają, muszę przegrać na komputer. Oj tak tak tak tak :diabloti: Quote
Dobermania Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 :D Dobrze, ale to później:) Quote
furciaczek Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Dobermania napisał(a):He, he, bo Lachs (przynajmniej ostatnio :-() nierozłącznie wiąże się z krwią - no i ma kły :) Mam w aparacie takie zdjęcie, jak śpi i kły mu wystają, muszę przegrać na komputer. koniecznie przegraj ta foteczke... a tak wogole to dziendobry i milego dzionka zycze :) Quote
Dobermania Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 He, he, no dzień dobry:) A oto i obiecane zdjęcia Wampirek :eviltong: :cool3: :evil_lol: :loveu:: Quote
furciaczek Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 hehe normalnie prawdziwy Drakula :evil_lol: naprawde slodko wyglada:loveu: Quote
Alicja Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 :loveu: trzymam kciuki za zdrówko Lachsa Quote
Dobermania Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Hrabia Lachsula :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Alicjo - dziękuję w imieniu Lachsa. Quote
Recommended Posts