Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Caragh napisał(a):
Tez mam taka nadzieje :) No to czekam materialy :D

Caragh bardzo dziękujemy za ofertę ogłoszeniową dla chłopaków :) Co do materiałów to myślę, że jak tylko Drzaghodzie uda się pstryknąć nowe fotki to będzie je można wykorzystać przy ogłoszeniach. Natomiast co do tekstów to jeszcze trochę mało wiemy o Miśku...Dzagodha czy jesteś w stanie coś więcej na jego temat napisać??? o Czarnym mamy dużo informacji, nawet bardzo ;)
Miałabym tylko ogromną prośbę o pomoc w napisaniu tekstu do ogłoszeń dla chłopaków...ja niestety nie jestem w tym mocna.

Aimez_moi napisał(a):
Odwiedzam slicznosci i....... nadal czekam na konto......

Tak sobie myślę, że jeżeli są osoby, które chcą nadal wspomagać Czarnuszka to może niech wpłacają pieniążki bezpośrednio na konto Drzagodhy, co Ty na to Drzagodha??

• Replies 562
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A wymyślicie, na co te pieniądze mają iść? Bo ja nie wiem :eviltong: Opiekę weterynaryjną mają zapewnioną, jedzonka full, nowiutkie szelki czekają na przymiarkę. Pomysłów mi brak ;) Ewentualnie jakieś zabawki, bo u nas tego choćby nie wiem ile było, to zawsze mało ;) Myślę, że chłopaki byliby zadowoleni z jakiś piłek, sznurków czy czegoś takiego. Ale tak naprawdę, to też jesteśmy w stanie kupić. Także nie wiem, czy nie lepiej byłoby przekazać pieniądze jakiemuś psiakowi w większej potrzebie. No chyba, że się bardzo uprzecie, że ma iść na Czarnego, ale musicie wymyślić na co :eviltong:

Co do charakteru Miśka. Jest nieufny wobec obcych. Do mężczyzn podchodzi z bardzo dużym dystansem, z kobietami jest trochę łatwiej. Ale jak już kogoś pozna, to nie jest tak źle. Do mnie już czasem sam na mizianie przychodzi ;) Widać po nim, że chciałby się przyjść poprzytulać, ale strach bierze górę. Ale mam nadzieję, że się z tego wyleczy. Na smyczy kompletnie nie umie chodzić :eviltong: Ciągnie jak głupi. Przestawiamy się na szelki i bierzemy się porządnie za naukę :evil_lol: Jest łagodny, bez problemu już w pierwszy dzień wsadziłam mu do gardziołka tabletki na robale. Dobrze dogaduje się z innymi psami, szaleje razem z Czarnym i czasem jeszcze dwoma koleżankami. Jest cichutki, nie słyszałam jeszcze, żeby szczekał. Jedyne co, to hałasują czasem miskami, kiedy roznoszą je po kojcu. Apetyt ma, ile by mu się nie dało tyle zje :eviltong: A jako, że jest już u nas pies o imieniu Misiu, dziewczyny przechrzciły go na Bercik - ale to akurat nie wiem, czy Wam się spodoba :eviltong: Ma założoną książeczkę, został zaczipowany, odpchlony i odrobaczony. Wkrótce czekają go szczepienia i kastracja. Póki co tyle przychodzi mi do głowy :p

Posted

Bercik mi się bardzo podoba :) Dzięki za tyle informacji o nim :) Co do pieniędzy to powinny się wypowiedzieć osoby, które chciały je wpłacić :) Czy zechcą je przeznaczyć na zabawki dla chłopaków lub na coś innego czy może wolą wesprzeć innego potrzebującego psiaka...
Czy udało się może pstryknąć dzisiaj jakieś zdjęcia naszym panom?? ;)

Posted

Może najpierw przybliżę Wam trochę, jak wyglądała "sesja" ;)

Otóż, chłopcy byli strasznie podekscytowani, ciągle się ruszali, zazwyczaj obracali się tyłem do obiektywu.

A kiedy już się obrócili w jego stronę, byli tak zaciekawieni aparatem, że zdjęcia wyglądają mniej więcej tak :evil_lol:

Posted

Reszta zdjęć niestety też nie jest rewelacyjna, do ogłoszeń się raczej nie nadają :( Ale mam już kolejny plan - najpierw chłopaków porządnie wymęczę, może wtedy będą stać spokojniej i uda się jakieś zdjęcia zrobić ;)

Czarny vel. Hanys ;)

Posted

[quote name='karolciasz28']Czy na poprzedniej stronie na fotach Czarny to Czarnuszek z 1 postu?:-o[/QUOTE]

Tak to ten sam Czarnuszek, który był najpierw w Punkcie, później trafił do schronu w Mysłowicach a teraz jest pod bardzo dobrą opieką dziewczyn z głogowskiego azylu :)