Drzagodha Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Potrzebujemy DT dla Happy... http://www.dogomania.pl/threads/200156-Ofiara-pseudohodowli-labkowata-Happy-pilnie-poszukujemy-DT! Odzewu z ogłoszeń nie ma póki co. Mam też smutną wiadomość... Misiu/Bercik jest już niestety za TM :( Okazało się, że ma chore nerki, które już w ogóle nie pracowały, zatruły cały organizm... Najgorsze jest to, że nie dawał nic po sobie poznać, że coś mu jest, apetyt mu dopisywał, był wesoły, chętny do zabawy... Praktycznie do samego końca :( Mimo lekarstw Bercik nas niestety opuścił... Quote
Avilia Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Bercik...;( Nie doczekał swojego własnego domu.Ale miał to szczęście,że ostatnie miesiące spędził w miejscu gdzie nie był kolejnym numerem w ewidencji,a Bercikiem! Kochany żegnaj [*] Quote
Klaudus__ Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 Drzagodha - dziękuję,że podarowaliście Mu dom, człowieka, delikatny dotyk i pełną miskę na te ostatnie miesiące Jego życia... Lepiej nie mógł mieć... Śpij spokojnie ... Życie Cię zbyt mocno doświadczyło... :( Quote
mikoada Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Bercik [*] tak mi smutno, śpij spokojnie maleńki :( Drzagodha dziękujemy, że ostatnie miesiące swojego życia Bercik mógł spędzic u Was. Quote
Drzagodha Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Najbardziej to mnie wkurza, że dla Bercika był już tymczas, kwestia paru dni i ostatnie chwile spędziłby w domu :( Quote
Drzagodha Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Mieszka sobie w kojcu z równie czarną koleżanką ;) Współlokatorka: Quote
zerduszko Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Współlokatorka piękna :) A jak tam z ogłoszeniami, zdjęciami chłopak stoi. Ja teraz nie mam czasu, ale może za jakiś czas (jak uporam się z kolejką) udałoby mi się mu machnąć pakiecik? Quote
Buster Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Czernuszek na FB - udostępniać proszę :) http://www.facebook.com/event.php?eid=196190780390947&pending Quote
Drzagodha Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Poddaję się! Już mnie nie łaskotaj :evil_lol: Quote
maja602 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Kiedyś zrobiłam ogłoszenia dla kilku piesków. Wśród nich dla Czarnuszka. Ogłoszenia odnawiam. Powiem, że dość długo Czarnuszek czekał na jąkąś rakcję, ale 30 kwietania otrzymałam maila w sprawie jego adopcji. Maila przsłałam na adres mailowy podany mi do kontaktu. Czy mail dotarł i czy coś z tego wyszło? Quote
Drzagodha Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 A jakiego maila masz? Obstawiam, że kogoś z Pszczyny, bo ja nic nie dostałam. Quote
maja602 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Mam maila z pierwszego postu. Odezwała się do mnia Klaudus, że otrzymała ode mnie korespondencję. Odpowiedziała zainteresowanym. Zobaczymy co z tego wyniknie. Mam nadzieję, ze dobry domek. Quote
Drzagodha Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Państwo mieli dzwonić, ale coś cisza... No nic, trudno. Dla osłody, zdjęcie Hanyska z sobotniego spaceru ;) Quote
zerduszko Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 a czemu tylko jedno? ;) Piękny z neigo psiak :) Jak stoicie z ogłoszeniami? Quote
Drzagodha Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Generalnie zrobionych zostało więcej, ale chłopak się zawsze tak cieszy jak kogoś widzi, że ciągle podskakuje i rwie się do ludzi i niestety wyszło wszystko rozmazane :eviltong: Serio, model z niego kiepski :evil_lol: A z ogłoszeniami chyba w tym momencie pusto, obstawiam, że się wszystko pokończyło. Napiszę jutro mu jakiś tekst, to się go na nowo poogłasza ;) Quote
zerduszko Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Jakby była potrzebna moje pomoc w ogłoszeniach, to jak będę miała czas pomogę. Musicie go spętać i obfocić ;) Quote
Drzagodha Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Znalazłam jeszcze takie w miarę nadające się do czegokolwiek :eviltong: Ale reszta się już serio nie nadaje :diabloti: Quote
zerduszko Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Dasz redę mi wysłać jego zdjęcia w pełnym rozmiarze na maila? [email protected] Quote
Drzagodha Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Żaden problem, już wysyłam ;) Chyba ciotka same na wątku zostałyśmy :-( Quote
Recommended Posts