Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Potrzebujemy DT dla Happy...
http://www.dogomania.pl/threads/200156-Ofiara-pseudohodowli-labkowata-Happy-pilnie-poszukujemy-DT!

Odzewu z ogłoszeń nie ma póki co. Mam też smutną wiadomość... Misiu/Bercik jest już niestety za TM :( Okazało się, że ma chore nerki, które już w ogóle nie pracowały, zatruły cały organizm... Najgorsze jest to, że nie dawał nic po sobie poznać, że coś mu jest, apetyt mu dopisywał, był wesoły, chętny do zabawy... Praktycznie do samego końca :( Mimo lekarstw Bercik nas niestety opuścił...

• Replies 562
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bercik...;( Nie doczekał swojego własnego domu.Ale miał to szczęście,że ostatnie miesiące spędził w miejscu gdzie nie był kolejnym numerem w ewidencji,a Bercikiem!
Kochany żegnaj [*]

Posted

Drzagodha - dziękuję,że podarowaliście Mu dom, człowieka, delikatny dotyk i pełną miskę na te ostatnie miesiące Jego życia...
Lepiej nie mógł mieć...
Śpij spokojnie

• ...
    Życie Cię zbyt mocno doświadczyło... :(

• Posted

Współlokatorka piękna :) A jak tam z ogłoszeniami, zdjęciami chłopak stoi. Ja teraz nie mam czasu, ale może za jakiś czas (jak uporam się z kolejką) udałoby mi się mu machnąć pakiecik?

• 2 months later...
    • 3 weeks later...
    Posted

Kiedyś zrobiłam ogłoszenia dla kilku piesków. Wśród nich dla Czarnuszka. Ogłoszenia odnawiam. Powiem, że dość długo Czarnuszek czekał na jąkąś rakcję, ale 30 kwietania otrzymałam maila w sprawie jego adopcji. Maila przsłałam na adres mailowy podany mi do kontaktu. Czy mail dotarł i czy coś z tego wyszło?

Posted

Mam maila z pierwszego postu. Odezwała się do mnia Klaudus, że otrzymała ode mnie korespondencję. Odpowiedziała zainteresowanym. Zobaczymy co z tego wyniknie. Mam nadzieję, ze dobry domek.

• 1 month later...
    Posted

Generalnie zrobionych zostało więcej, ale chłopak się zawsze tak cieszy jak kogoś widzi, że ciągle podskakuje i rwie się do ludzi i niestety wyszło wszystko rozmazane :eviltong: Serio, model z niego kiepski :evil_lol:

A z ogłoszeniami chyba w tym momencie pusto, obstawiam, że się wszystko pokończyło. Napiszę jutro mu jakiś tekst, to się go na nowo poogłasza ;)