Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ciotki i wujkowie ja przepraszam ze nie rozyslam sama pw co do smieszka ale czasu zero:(co do deklaracji stalych to napewno ciotka ihabe,maks i wujek i ciocia chyba deklarowali po 10zl wiec akurat bedzie 30 jesli sie zgodza:))napiszcie im pw mysle ze zgodza sie napewno!:)))

• Replies 562
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Avilia, adres wysłany ;)

A co u chłopaków? Mają dwie koleżanki (wyglądem - miniaturki Czarnego ;) ), z którymi spędzają codziennie kilka godzin szalejąc na wybiegu. Później ciężko łobuzy połapać ;)

To co zauważyłam - Misiu boi się przede wszystkim mężczyzn. Do kobiet też jest nieufny, ale przy nich reaguje spokojniej.

Posted

Nie, to nie o Twoja propozycje mi chodzilo, tylko o same bazarki w sobie ;)
Ja rozumiem, ze nie kazdy potrafi robic i szuka alternatywy :)
Ja mam liste ok 70 portali. Ale wiadomo, czasem gdzies sie nie da, albo to strony typowo kocie. Jednak 60 ich powinno wyjsc. Za darmo ;)

Posted

Postaram się zrobić chłopakom jutro jakieś ładne zdjęcia. Ale przy tych żywiołach, to nie wiem co z tego wyjdzie ;)

Czarny jest super psiakiem. Jest strasznie kontaktowy, uwielbia się miziać. Chętnie wykłada też brzuchol do drapania ;) Jak się go pozna, to się o nim nie zapomina. Uwielbia zwracać na siebie uwagę. Taki mały wariat z niego. "Kochaj mnie i nie próbuj zrozumieć" ;)

Misiu się coraz bardziej przekonuje do ludzi. Jest jednak wciąż w cieniu Czarnego. Woli się trzymać z boku. A nawet jak już podejdzie, to Czarny zawsze tak skacze, że Misiu woli się usunąć. Zastanawiam się nawet, czy nie lepiej dla niego będzie, jak będzie mieszkał osobno. Robił dzisiaj do mnie podejścia kilka razy, ale zawsze jak przylatywał Czarny to uciekał. Z drugiej strony, z Czarnym czuje się raźniej, świetnie się razem bawią, gdyby było im zimno, to mogą się do siebie przytulić. To więcej, niż ciepła buda i kocyk. Także już sama nie wiem :( Na razie zostawię je chyba tak jak są, zobaczymy, jak się sytuacja rozwinie.

Posted

W związku z moja sklerozą, fotki będą dopiero jutro, gdyż dzisiaj zapomniałam aparatu :oops:

Za to powiem Wam, że Czarny to taki przytulak, że jedna z naszych wolontariuszek wylądowała dzisiaj na ziemi, bo ją z miłości przewrócił :evil_lol:

Posted

Co do Czarnuszka to święta prawda - zrobić Mu zdjęcie "dobre" graniczy z cudem.
Wiecznie ma "coś" do zrobienia - tu biegnie,tam leci, a tam jeszcze wskoczyć musi.
Ja dzięki uprzejmości osoby z bardzo dobrym aparatem dałam radę kilka pstryknąć,ale łatwo nie bylo.
Poza tym na zdjęciach nie widać jakie On ma fenomenalne uszy! :)
Powodzenia w robieniu zdjęć :D