mikoada Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Napisałam taki króciutki tekst do ogłoszeń dla Czarnego, nie jestem w tym dobra więc zerknijcie proszę czy coś zmienić. Pytanie jeszcze do kogo podawać kontakt na ogłoszeniu?? Drzagodha czy może być do Ciebie?? Czarnuszek to młody bardzo żywiołowy psiak, który kocha ludzi i zabawę. Uwielbia się przytulać do człowieka i wystawiać brzuszek do głaskania. Zgadza się z innymi psami. Warunkiem adopcji psa jest wizyta przedadopcyjna i podpisanie umowy adopcyjnej. Możemy pomóc w transporcie na terenie Polski, jeśli będzie taka potrzeba Jeszcze tekst dla Misia by się przydał, można prosić o pomoc :) Quote
Avilia Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 mikoada napisał(a):Napisałam taki króciutki tekst do ogłoszeń dla Czarnego, nie jestem w tym dobra więc zerknijcie proszę czy coś zmienić. Pytanie jeszcze do kogo podawać kontakt na ogłoszeniu?? Drzagodha czy może być do Ciebie?? Czarnuszek to młody bardzo żywiołowy psiak, który kocha ludzi i zabawę. Uwielbia się przytulać do człowieka i wystawiać brzuszek do głaskania. Zgadza się z innymi psami. Warunkiem adopcji psa jest wizyta przedadopcyjna i podpisanie umowy adopcyjnej. Możemy pomóc w transporcie na terenie Polski, jeśli będzie taka potrzeba Jeszcze tekst dla Misia by się przydał, można prosić o pomoc :) Moim zdaniem tekst w porządku,jeszcze tylko potrzeba nam kontaktu w sprawie adopcji i zacznę go ogłaszać. Quote
coronaaj Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 paulinken napisał(a):Hop Czarnuszku! Do gory, do gory maly czarnuszku... Quote
karolciasz28 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Czy Czarnuszek jest wykastrowany?:razz: Quote
karolciasz28 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Na razie zrobiłam Czarnuszkowi cafeanimal. Quote
mikoada Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Tak Czarnuszek jest wykastrowany :) Karolcia dziękujemy za ogłoszenie ;) Quote
karolciasz28 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 mikoada napisał(a):Tak Czarnuszek jest wykastrowany :) Karolcia dziękujemy za ogłoszenie ;) Oki na razie tylko 1 jutro więcej ;-) Quote
karolciasz28 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Ogłoszonka: cafeanimal, kupię psa, przygarnij zwierzaka, adopcje psów, adopcja psa, morusek, ojej, gumtree, e-zwierzak, animalia, e-oferty, szerlok, kokosy, najpewniej, petsy, olx Quote
mikoada Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Dziękujemy dobra kobieto :modla::modla::modla: Quote
Drzagodha Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Szaleją, łobuzują, Bercik wywleka z budy wszelkie posłanka, które mu tam wsadzimy i artystycznie "układa" ich strzępki po kojcu ;) A później leży na górze resztek przed budą, a jego mina mówi tylko "Nie mam pojęcia jak to się stało... Przyrzekam, że to nie ja!" :D Bardzo często całkiem przypadkiem wystaje mu też wtedy kawałek rozwalonego materaca lub koca z pyszczka ;) Quote
krakowianka.fr Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Drzagodha napisał(a):Szaleją, łobuzują, Bercik wywleka z budy wszelkie posłanka, które mu tam wsadzimy i artystycznie "układa" ich strzępki po kojcu ;) A później leży na górze resztek przed budą, a jego mina mówi tylko "Nie mam pojęcia jak to się stało... Przyrzekam, że to nie ja!" :D Bardzo często całkiem przypadkiem wystaje mu też wtedy kawałek rozwalonego materaca lub koca z pyszczka ;) skad ja to znam...? A za jakies wiesci z ogloszen moze? Quote
Drzagodha Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Na razie nic :( Ale chłopaki mają się dobrze, szaleją, ganiają ;) A Bercik dostał ode mnie nową ksywkę :D aktualnie wołam na niego "Struś" :D Lata szczęśliwy po śniegu i co chwilę chowa w nim pychol ;) Quote
coronaaj Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Niech w Nowym Roku - świat będzie dla Ciebie, pełen ciepła... radości...i Przyjaciół... A w Twoim domu niech nigdy nie zabraknie: miłości...serdeczności... pogody ducha... i zrozumienia...oraz wszelkiego dobra! Najwspanialszego... Pełnego uroku - Nowego Roku 2011!!! By miłość królowała! By radość panowała! By szczęście Ciebie szukało! I zdrowie dopisywało!” Tego zyczy Pako, Bully , Borrego i ciotka Ala Tak Pakus jezdzi w Kia Sorento na przednim siedzeniu Quote
karolciasz28 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Jeżeli Czarnuszek do końca stycznia nie znajdzie domu, to mogę go podesłać do bezpłatnej rubryki adopcyjnej w PP, gdzie jest obszerny opis i duże zdjęcia. Mógłby się ukazać w marcowym numerze, czyli w połowie- końcu lutego. :) Jak chcecie, decydujcie! :) Quote
coronaaj Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Kto zbiera na Czarnuszka?POprosze o konto i dane na pw, cos tam wyskrobie.... Quote
Drzagodha Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Bercik przeziębił pęcherz, siedzi w ogrzewanym budynku... :( Quote
coronaaj Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 coronaaj napisał(a):Kto zbiera na Czarnuszka?POprosze o konto i dane na pw, cos tam wyskrobie.... Nic do tyej [pory nie dostalam... Quote
Drzagodha Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Bo na Czarnuszka już chyba nikt nie zbiera. No chyba, że o czymś nie wiem ;) Quote
mikoada Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Z tego co wiem to na Czarnego pieniądze nie są zbierane :) Drzagodha a może potrzebujecie jakiegoś wsparcia i zrobic jakąś zbiórkę??? Mam jeszcze pytanie czy był w ogóle jakiś odzew z ogłoszeń??? Czy w ogóle ktoś się interesował naszymi chłopakami??? Quote
Recommended Posts