Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wczoraj byłam u jamora ... widziałam jak Nero bawi się z innymi sukami ... najlepsze jest że do każdej podchodzi inaczej ...

z Ulką - stateczna, jeszcze nieśmiała suka w wieku 6 lat - delikatnie zaczepia ją do zabawy ... nie nachalnie, delikatnie ...

a z Rampą szaleją do bólu , wywrotki , zaczepki , gonitwa ....

.. do ludzi - zero agresji ...

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kama210']wczoraj byłam u jamora ... widziałam jak Nero bawi się z innymi sukami ... najlepsze jest że do każdej podchodzi inaczej ...

z Ulką - stateczna, jeszcze nieśmiała suka w wieku 6 lat - delikatnie zaczepia ją do zabawy ... nie nachalnie, delikatnie ...

a z Rampą szaleją do bólu , wywrotki , zaczepki , gonitwa ....

.. do ludzi - zero agresji ...

Do każdej podchodzi inaczej....?
Widać wyrafinowany podrywacz i wie jak obchodzić się z kobietami.. ;-)

Posted

DORA1020 napisał(a):
Zawsze wiedzialam,ze to dobra psinka:lol:nie bedzie tez uciekal,jesli ktos pokocha go od pierwszego wejrzenia:p

trafiłam tu z bazarku.....
wierzyć się nie chce, żeby z kijami obławę na takiego psiaka robić....ech, słów brak, a i łez czasem także...

Posted

Ja juz zapomnialam o tych kijach,bo Nero od kilku miesieczny jest bezpieczny,dzieki Lucynce:lol:gdyby nie ona....nie chce nawet o tym myslec.A Nero,taki cudowny psiaczek czeka i czeka na swoj domek.....