Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I co teraz będzie z tym Wiedniem? Nero pojedzie czy nie?
A może ci ludzie na święta przyjadą do Polski i zabiorą go wracając,tylko,co wtedy z wizytą przedadopcyjną...

Posted

Ta pani powiedziala,ze dadza mi odpowiedz w ciagu tygodnia,obojetnie czy bedzie na tak,czy nie,to zadzwonia,tydzien jeszcze nie minal,czekam........i mam nadzieje. Zdjecie Nero jest superowe,czy mozna go dodac do allegro?Nie poznalabym go,wyglada dosyc groznie,a to przeciez taki dobrutki piesek:lol:

Posted

DORA1020 napisał(a):
Ta pani powiedziala,ze dadza mi odpowiedz w ciagu tygodnia,obojetnie czy bedzie na tak,czy nie,to zadzwonia,tydzien jeszcze nie minal,czekam........i mam nadzieje. Zdjecie Nero jest superowe,czy mozna go dodac do allegro?Nie poznalabym go,wyglada dosyc groznie,a to przeciez taki dobrutki piesek:lol:

Dodam ...:lol:

Posted

jamor napisał(a):
a mi sie o 100 razy bardziej podoba to pierwsze, drugie to takie zwykłe, banalne

Wyglada troche ,jak jakis polnocny,jak tak frunie w tym sniegu...ladne

Posted

[quote name='jamor']a mi sie o 100 razy bardziej podoba to pierwsze, drugie to takie zwykłe, banalne[/QUOTE]

No,wlasnie,chodzi mi o to pierwsze zdjecie,jest niesamowite,robi wrazenie....

Posted

[quote name='DORA1020']Minal tydzien,nikt w Wiednia juz nie dzwonil:shake:eh....ci ludzie[/QUOTE]

Moze to i lepiej...do mnie wraca z adopcji Ramzes z Szydlowca,pomieszkal sobie tydzien nad morzem.Lepiej wracac z Redy niz Wiednia.

Posted

[quote name='yumanji']Moze to i lepiej...do mnie wraca z adopcji Ramzes z Szydlowca,pomieszkal sobie tydzien nad morzem.Lepiej wracac z Redy niz Wiednia.[/QUOTE]
A czymże to Ramzes ludziom z Redy zawinił :-(lub też jakich ich oczekiwań nie spełnił:angryy: ?

Posted

[quote name='ala123']A czymże to Ramzes ludziom z Redy zawinił :-(lub też jakich ich oczekiwań nie spełnił:angryy: ?[/QUOTE]

Biedaczek, tyle jechal i wraca z powrotem :( Koszmar !