Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nero nie miał z pewnością ogłoszeń w "Przyjaciel Pies", ma allegro i ogłoszenia na 30 portalach.
Zamówiłam kolejkę i opłaciłam ogłoszenia na 70-ciu portalach, poczekam jeszcze ze dwa tygodnie, aż te istniejące będą nieaktualne.
U Nero, po staremu - najlepiej jak Jamor się wypowie :lol:
Czekamy z niecierpliwością na telefon w jego sprawie ...:roll:

Posted

zbytnio wielkich zmian nie ma. zdrowotnie wszystko na medal, rany pogojone jednak ucho sie juz chyba nie podniesie. na bieganie w wiekszosci wychodzi sam, a jesli nie to mniejsze psy ale wtedy koles ma kaganiec. Profilkatyka bo odpowiadam za bezpieczenstwo wszystkich psów.

Posted

A nie da rasy zmienić trochę banerka, jakiś napis, że nie ma deklaracji albo czeka na dom. Ten jest bardzo ładny ale szczerze wygląda raczej jak banerek do galerii ( a w takie wątki ludzie rzadko wchodzą)

Posted

A szkoda......zastanawiam sie gdzie jeszcze mozna go oglaszac....w "Przyjaciel Pies" mial juz niestety ogloszenie,w sierpniu,ale to byl sezon urlopow,nikt nie zwrocil uwagi na Nero,a teraz nadal cicho......Sprobuje jeszcze w Czterech Lapach......

Posted

Dziewczyny napiszcie do lokalnych warszawskich gazet, oni bardzo często za darmo umieszczają ogłoszenia psików do adopcji. Po co płacić gruby hajs za ogłoszenie w Przyjacielu Psie jak można takiej

Posted

W "Przyjaciel Pies" korzystam z bezplatnych ogloszen,tam mnie juz znaja,wiedza,ze potrzebuje pomocy,a wlasciwie psiaki,ktorych zawsze mam stadko,i nie wiem ktorego w pierwszej kolejnosci oglaszac.Jak mnie wyprosza drzwiami,to wejde oknem:evil_lol:ale na razie nie ma takiej potrzeby.Dzieki uprzejmosci p.Zanety zawsze moge oglosic jednego psiaka.Chociaz teraz poszlo ogloszenie dwa w jednym,dwie sunie z cmentarzem w tle,bo niestety tam mieszkaly:-(A co do Nero,to faktycznie dobry pomysl z tymi warszawskimi gazetami,tylko nie wiem jakie tam sie uazuja,przydalyby sie adresy mailowe.