Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lucyna napisał(a):
odpowiedź Jamora

Nero na pewno bedzie sie nadawal do bloku, ale za 12 lat. jakos trudno mi go siobie wyobrazic w mierszkaniu. ugotowałby sie. niz nie koniecznie z temo. ale on ma w sobie wulkan, energii tyle ze mozna chałupe ogrzac. Jesliby zrobic plebiscyt na najlepiej poruszającego sie psa, jego dynamika, koordynacja i siła - to nero czołówka . Nie robiem mu rtg stawów, ale na moje oko to perfekt. Do konca nie mowie ze sie nie nadaje, tylko czy ludź bedzie sie do niego nadawał. To nie pies na kanape, to pies w pole.

Tez tak mysle,Nero to nie psiak na kanape,czyli czekamy na inny odzew......

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Żeby psiak trafił do metra to musi by ogłaszany na cafeanimal. Z tego portalu metro sami wybierają psiaki do gazety, więc najlepiej wrzucać psiaka na te serwis 2-3 razy dziennie, wtedy zwiększa się prawdopodobieństwo,że psiak trafi do metra

Posted

[quote name='Lucyna']musimy czekać i ogłaszać, nie ma innego wyjścia ... :roll:[/QUOTE]

Nic dodac nic ujac.

Lucynko jesli potrzebujesz ogloszenia to w kazdej chwili mozesz napisac do CatAngel . Ona robi nawet poza bazarkiem na 100 portalach za 15 zl. Bardzo solidna firma .

• 2 weeks later...
Posted

ostatnie wieści od Jamora na moje pytanie o Nero:
Jest tak :
- wypuszczam nero na wybieg
- wszystkie sunie lecą do swoich bud i szybko poprawiają makijaż, malują sie, i poprawiają swoj wyglad. Wszystkie sunie wiedzą, że Nero to takie pseudo, ze faktycznie to nazywa sie Apollo, i jest synem Zeusa i Leto, ze urodził sie na wyspie Delos.
Tak wiec nero robi przebieg wzdłuz boksów a ze srodka słychac tylko westchnienia.
sam Nero zna swoja wartopsc i codziennie sobie to podkresla " o rany o rany, jak pieknie jestem zbudowany".
Jego dynamika, predkosc, gracja w poruszaniu- to ideał.
Szanowne sunie chyba zpomniały jak zachowywał sie na początku pobytu u nas. Na dzien dobry kazda sunia musiała dostac w ryj.
Nie wiem sam, moze nie ktore tak lubią, moze nie ktorym tego trzeba, ale gosciu wie jak sobie ustawic panny.Z chama wyrósł dzentelmen