Donka5 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):Rito60, niestety domek który miał służyc na przytulenie po kastracji i zabiegu łapki w klinice w Sremie,a może i do czasu adopcji, w jej okolicach, niestety nie wypalił. To już drugi. Dobrze że u Donki kastracja nie jest warunkiem, a potem coś sie wymyśli. 0bydwa dt w okolicach Śremu były oferowane bezpłatnie. Tylko u mnie Szczotek może zostać do piątku -zgodnie z umową,bo póżniej na jego miejsce przyjeżdza inny pies. Quote
Donka5 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Ucho jest całkowicie zagojone,a z łapką wydaje się że nie jest żle.Nie jest ,to jakoś bardzo widoczne. Quote
anita_happy Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Aimez..ty sie narazie nawet za uchem Szczotasa nie rozgladaj OK Quote
kama210 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 ciekawe jak on to połówkę ucha kiedyś stracił ??? u mnie na koncie na dzień 06.07.2010 r. jest dla Szczotka: - z deklarowanych deklaracji i wpłat : izunia154 - 20 zł za lipiec ilon_n - 20 zł za lipiec Cajus JB -10 zł za lipiec Aimez_ moi - 20 zł za lipiec kama210 - 10 zł za lipiec jednorazowa wpłata od IVV - 61 zł czyli ja mam na koncie na chwile obecną : 141 zł Dziękuję ... :multi::loveu: Quote
Aimez_moi Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 No...to jakies pieniazki Szczotus juz ma.....:) Quote
wujek & ciocia Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Donka5 napisał(a):Tylko u mnie Szczotek może zostać do piątku -zgodnie z umową,bo póżniej na jego miejsce przyjeżdza inny pies. a później gdzie? jeszcze nie wiadomo ? Quote
ilon_n Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 wujek & ciocia napisał(a):a później gdzie? jeszcze nie wiadomo ? wszystko już wiadomo :) odbieram Szczotkę od Donki5 w rzeczony piątek i zabieramy się do Torunia, do DT u Arktyki :) Quote
anita_happy Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 tak..tak..PIEKNIE...trzbea kogos z furmanka złotówek zaprosic!!!bo mu brakuje jeszcze a bit :/ Quote
rita60 Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 anita_happy napisał(a):tak..tak..PIEKNIE...trzbea kogos z furmanka złotówek zaprosic!!!bo mu brakuje jeszcze a bit :/ Czy to DT płatne,ile potrzebujemy pieniazkow ? Quote
anita_happy Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 anita_happy napisał(a):tak..tak..PIEKNIE...trzbea kogos z furmanka złotówek zaprosic!!!bo mu brakuje jeszcze a bit :/ kama daj konto ..bo kurcze kolo Staszica nie jezdzisz chyba:P Quote
anita_happy Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 rita60 napisał(a):Czy to DT płatne,ile potrzebujemy pieniazkow ? 8zł/doba TAK.... 248 zł plus to co SZCZOTAS u Donki wydał ??? KTOS musi ogarniac TEMAT SZCZOTKOWY... ja od razu mowie,,,ze na ksiegową sie nie nadaje...:Pbo karta kodów u mnie szybko sie konczy Quote
Cajus JB Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Nie wiem ile kosztuje pobyt u Arktyka dokładnie, ale widzę to tak: U Donka5 będzie odpchlenie i odrobaczenie. Do tego dojdą koszty hotelu. Transport do Torunia jest płatny po kosztach paliwa Za jedną stronę płaci Dino za drugą Szczotek. Niestety mieliśmy nieprzewidziane wydatki, dlatego transport jest płatny. W Toruniu zrobimy gruntowna wizytę weterynaryjną. Zobaczymy w jakiej kondycji jest Szczotek. Wet podejmie decyzję o szczepieniach i założymy książeczkę. Co Wy na to? Edit Trasa optymalna to 250 km w jedna stronę co daje orientacyjnie przy 36 zł za 100 km koszt 90 zł. Quote
kama210 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 anita_happy napisał(a):kama daj konto ..bo kurcze kolo Staszica nie jezdzisz chyba:P jak trzeba to podjadę wieczorem .... anita_happy; napisał(a): KTOS musi ogarniac TEMAT SZCZOTKOWY... ja od razu mowie,,,ze na ksiegową sie nie nadaje...:Pbo karta kodów u mnie szybko sie konczy zamów sobie hasła sms :) i będziesz miała problem z głowy ... jak tak zrobiłam ... Quote
ilon_n Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Tak jak napisałam wcześniej i anita_happy powyżej powtórzyła opłata za DT to 8pln/dobę już z wyżywieniem. Arktyka przejmuje wszystkie zadania związane z obsługą weterynaryjną Szczotka .. ma zaufaną sprawdzoną wetkę, która wykona przegląd techniczny Szczotki i dalsze szczepienia .. Quote
wujek & ciocia Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Cajus JB napisał(a):Nie wiem ile kosztuje pobyt u Arktyka dokładnie, ale widzę to tak: U Donka5 będzie odpchlenie i odrobaczenie. Do tego dojdą koszty hotelu. Transport do Torunia jest płatny po kosztach paliwa Za jedną stronę płaci Dino za drugą Szczotek. Niestety mieliśmy nieprzewidziane wydatki, dlatego transport jest płatny. W Toruniu zrobimy gruntowna wizytę weterynaryjną. Zobaczymy w jakiej kondycji jest Szczotek. Wet podejmie decyzję o szczepieniach i założymy książeczkę. Co Wy na to? Edit Trasa optymalna to 250 km w jedna stronę co daje orientacyjnie przy 36 zł za 100 km koszt 90 zł. na ile jest szacowany transport ? Quote
Donka5 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Aimez_moi napisał(a):Ale ogolnie jest sliczny.... prawda?.....:) Prawda,prawda... i potrafi pięknie chodzić na smyczy.Zachowuje czystośc w boksie:-) Quote
Aimez_moi Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Zuch chlopak..... zobaczycie jaki to superowy piesek....:):) Quote
wujek & ciocia Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Aimez_moi napisał(a):Anita...spoko jakos se poradzimy.....:) pewnie :) ja dorzucam 50 zł na transport ! Quote
Aimez_moi Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 O Boziu....:):):) dziekujemy bardzo....:):):) Hura...:) Quote
wrzesien-1 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/188608-Bazarek-plakatowy-na-wielkopsa-Ramzesa-kt%C3%B3ry-traci-DT-%28-Do-18.07 Proszę o tekst i zdjęcia dla koosiek.Szczotek dostanie plakat Quote
Aimez_moi Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Moze jeszcze nasz Szczotus kariere zrobi....:):) Quote
Recommended Posts