Jump to content
Dogomania

Szczotek-psi ideał szuka domku. Już znalazł !!!!!!! Powodzenia piesku !!!!!!

Recommended Posts

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
Rito60, niestety domek który miał służyc na przytulenie po kastracji i zabiegu łapki w klinice w Sremie,a może i do czasu adopcji, w jej okolicach, niestety nie wypalił. To już drugi. Dobrze że u Donki kastracja nie jest warunkiem, a potem coś sie wymyśli. 0bydwa dt w okolicach Śremu były oferowane bezpłatnie.

Tylko u mnie Szczotek może zostać do piątku -zgodnie z umową,bo póżniej na jego miejsce przyjeżdza inny pies.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ciekawe jak on to połówkę ucha kiedyś stracił ???

u mnie na koncie na dzień 06.07.2010 r. jest dla Szczotka: - z deklarowanych deklaracji i wpłat :

izunia154 - 20 zł za lipiec
ilon_n - 20 zł za lipiec
Cajus JB -10 zł za lipiec
Aimez_ moi - 20 zł za lipiec
kama210 - 10 zł za lipiec

jednorazowa wpłata od IVV - 61 zł

c
zyli ja mam na koncie na chwile obecną : 141 zł

Dziękuję ... :multi::loveu:

Posted

wujek & ciocia napisał(a):
a później gdzie? jeszcze nie wiadomo ?

wszystko już wiadomo :)

odbieram Szczotkę od Donki5 w rzeczony piątek i zabieramy się do Torunia, do DT u Arktyki :)

Posted

anita_happy napisał(a):
tak..tak..PIEKNIE...trzbea kogos z furmanka złotówek zaprosic!!!bo mu brakuje jeszcze a bit :/

Czy to DT płatne,ile potrzebujemy pieniazkow ?

Posted

rita60 napisał(a):
Czy to DT płatne,ile potrzebujemy pieniazkow ?

8zł/doba TAK....
248 zł

plus to co SZCZOTAS u Donki wydał ???

KTOS musi ogarniac TEMAT SZCZOTKOWY...
ja od razu mowie,,,ze na ksiegową sie nie nadaje...:Pbo karta kodów u mnie szybko sie konczy

Posted

Nie wiem ile kosztuje pobyt u Arktyka dokładnie, ale widzę to tak:

U Donka5 będzie odpchlenie i odrobaczenie. Do tego dojdą koszty hotelu.

Transport do Torunia jest płatny po kosztach paliwa Za jedną stronę płaci Dino za drugą Szczotek. Niestety mieliśmy nieprzewidziane wydatki, dlatego transport jest płatny.

W Toruniu zrobimy gruntowna wizytę weterynaryjną. Zobaczymy w jakiej kondycji jest Szczotek. Wet podejmie decyzję o szczepieniach i założymy książeczkę.

Co Wy na to?

Edit

Trasa optymalna to 250 km w jedna stronę co daje orientacyjnie przy 36 zł za 100 km koszt 90 zł.

Posted

anita_happy napisał(a):
kama daj konto ..bo kurcze kolo Staszica nie jezdzisz chyba:P

jak trzeba to podjadę wieczorem ....

anita_happy; napisał(a):

KTOS musi ogarniac TEMAT SZCZOTKOWY...
ja od razu mowie,,,ze na ksiegową sie nie nadaje...:Pbo karta kodów u mnie szybko sie konczy

zamów sobie hasła sms :) i będziesz miała problem z głowy ... jak tak zrobiłam ...

Posted

Tak jak napisałam wcześniej i anita_happy powyżej powtórzyła opłata za DT to 8pln/dobę już z wyżywieniem.
Arktyka przejmuje wszystkie zadania związane z obsługą weterynaryjną Szczotka .. ma zaufaną sprawdzoną wetkę, która wykona przegląd techniczny Szczotki i dalsze szczepienia ..

Posted

Cajus JB napisał(a):
Nie wiem ile kosztuje pobyt u Arktyka dokładnie, ale widzę to tak:

U Donka5 będzie odpchlenie i odrobaczenie. Do tego dojdą koszty hotelu.

Transport do Torunia jest płatny po kosztach paliwa Za jedną stronę płaci Dino za drugą Szczotek. Niestety mieliśmy nieprzewidziane wydatki, dlatego transport jest płatny.

W Toruniu zrobimy gruntowna wizytę weterynaryjną. Zobaczymy w jakiej kondycji jest Szczotek. Wet podejmie decyzję o szczepieniach i założymy książeczkę.

Co Wy na to?

Edit

Trasa optymalna to 250 km w jedna stronę co daje orientacyjnie przy 36 zł za 100 km koszt 90 zł.

na ile jest szacowany transport ?

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Ale ogolnie jest sliczny.... prawda?.....:)

Prawda,prawda... i potrafi pięknie chodzić na smyczy.Zachowuje czystośc w boksie:-)