kopciuszek Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Tak 3 szczeniaki z tego miotu, ale jest jeszcze Emi .. nie zapominajmy o małej damie Quote
dineh Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 szukam na wizyte kogoś z Jaworzna niestety na mapie dogo nikogo nie znalazłam napisałam do jednej cioteczki ale nie wiem czy się zgodzi może któraś cioteczka wie o kimś kto tam mógł by domek sprawdzić ?? Quote
leonarda Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Chciałam tylko zapytać - 20 zł ode mnie dotarło? Bo powinno już być, a nie ma w rozliczeniach. Mam nadzieję, że nic nie pomieszałam. Quote
kaja555 Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 [quote name='dineh']szukam na wizyte kogoś z Jaworzna niestety na mapie dogo nikogo nie znalazłam napisałam do jednej cioteczki ale nie wiem czy się zgodzi może któraś cioteczka wie o kimś kto tam mógł by domek sprawdzić ?? napisz na wątku katowickim, może ktoś się zgłosi: http://www.dogomania.pl/threads/75461-Schronisko-w-Katowicach-POMÓŻMY-IM-ZNALEŹĆ-DOMY-!!!-Ruszył-wolontariat! Quote
dineh Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 [quote name='kaja555']napisz na wątku katowickim, może ktoś się zgłosi: http://www.dogomania.pl/threads/75461-Schronisko-w-Katowicach-POMÓŻMY-IM-ZNALEŹĆ-DOMY-!!!-Ruszył-wolontariat! dobrze dziekuje Quote
dineh Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Polipek w nowym domku- w Zabrzu Euglena czeka na wizytę są jeszcze chętni na chłopczyka przepraszam za mało wiadomości laptop mi się psuje i wskakuje na 5 minut :( i musze uciekać Quote
kopciuszek Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Dineh jak są chętni to domek do sprawdzenia ;) Ja już się pytać o tą rezerwacje nie mam zamiaru .... to oni powinni się pytać czy aktualne a nie ja <zły> Chesterek jest uczulony na rosołek .... wymiotował mi nim po obiadku :( Quote
dineh Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 napisze jutro do Pani- ucieszy się i wypytam co i jak powiedziała że będzie czekać Quote
Dama Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 zdjecia sa troche nie wyrazne, czy psiaki beda duze? Quote
dineh Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Dama napisał(a):zdjecia sa troche nie wyrazne, czy psiaki beda duze? z tego co wiem psiaki nie będą zbyt duże :) rozmiar małe m :) do kolana max-ale wiadomo nikt ich rodziców nie widział strona 27 zdjęcia ode mnie wyraźniejsze ;)... chłopczyk od kopciuszka jest podobny do Polipka tego jasnego Euglenka szuka jeszcze domku:( Pani która pytała o Polipka nie dzwoniła już ... będę musiała znowu robić ogłoszenia Quote
dineh Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 no i troszkę o małej - mala bryka gryzie szczeka i chce się strasznie bawić z kotem :) Ramzia nie bardzo ale to ją nie zniechęca no i uczy chować buty :D... inaczej chowa je sama :D Quote
paoiii Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 http://picasaweb.google.com/powpowpao/SzczenioryDlaAgi# tutaj więcej zdjęc szczeniaków od kopciuszka :) Emi Uploaded with ImageShack.us Chester Uploaded with ImageShack.us Quote
Klaudus__ Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 [FONT=Franklin Gothic Medium]Dineh kochana cieszę się,że sobie radzicie :) Mam prośbę. Czy mogę prosić kopie umów jak szczeniory będą wydane? Bo mnie ścigają... I jeszcze jedno... Potrzebne jest wsparcie finansowe... Chester ma zapalenie jelit i wątroby...[/FONT] Quote
alka6 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 [quote name='Klaudus__'][FONT=Franklin Gothic Medium]Dineh kochana cieszę się,że sobie radzicie :) Mam prośbę. Czy mogę prosić kopie umów jak szczeniory będą wydane? Bo mnie ścigają... Kto ściga i na jakiej podstawie? czyżby szczeniaki były własnością jakiejś organizacji?[/FONT] Quote
annie90 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 mam dobre wieści:) jedna rodzinka zastanawia się nad zabraniem Euglenki i chcą zwrócić pieniążki za jej wyciągnięcie z pszczyny:) Potrzebne więc potwierdzenie wpłaty 50zł -Klaudus, powinnaś coś takiego mieć,więc szybciutko proszę o skan:) Mam pytanie- czy otrzymamy książeczki od małych? Quote
Klaudus__ Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 Szczeniaki nie są własnością żadnej organizacji,ale zabierając je z punktu są pisane na mnie. Dr. powiedział,że jak nie będą Mu dostarczane umowy adopcyjne psów to zaczną Mu się do dupy dobierać. A potem On mi - bo niby co ja robię z tymi psami? Jak usłyszałam 'na kotlety je Pani bierze? A może do chińskiej knajpy?' Ale całkowicie poza tym to chciałabym do własnej świadomości mieć chociaż ksero takiej umowy, co z dziewczynami omówiłyśmy zresztą podczas przekazania szczeniorków. Co do potwierdzenia - niestety w tym momencie mam tylko 'zbiorowe - za kilka psów' Bo jak już wielkorotnie pisałam dostaję tylko 'paragon fiskalny'. Bo zazwyczaj jak płacę za psa to nie za jednego tylko za "KILKA" np. 7 Co do książeczek to pytałam czy Wam przesłać - mówiłyście,że spokojnie sobie wyrobicie u swojego weta. Proszę o adres to w poniedziałek poproszę weta o wystawienie tamtych książeczek - nie ma problemu :) Quote
annie90 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 myślałam,że książeczki już są? dlatego pytam.. ale jesli nie ma,to my tu załatwimy dla Euglenki,bo Polipek już ma:) Quote
annie90 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 a skan może być zbiorowy, chodzi mi tylko o pokazanie państwu,że wyciągnięcie psiaka kosztowało:) Quote
kopciuszek Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Nie miałam netu :shake: Więc tak jak narazie za Chesterka leczenie założymy .... wyniesie nas to 50 zł :shake: Podobno to i tak duuuuuuża ulga :lol: A drze się mały niesamowicie .... Pani Dr. już skończyła robienie mu zastrzyku a ten darł się dalej :evil_lol: dzisiaj zrobię skan karteczki od weta i prześlę komuś aby wstawił :lol: Młody widać, że wraca spokojnie do zdrowia już nawet bawi się z Emi i nie śpi tak dużo :multi: Padam normalnie ... tyle nerwów i stresu się najadłam :shake: Niewiadomo skąd mu się to wzięło :oops: Quote
Recommended Posts