Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='IVV']Ramziu na spacerek

już za wczasu - kto zrobi bazarek cegiełkowy dla RAMZESA - KUP PANI BILET nad morze dla dostojnego Ramzesa w typie szkieleta....

KOSZT TRANSPORTU - Garwolin/Reda - ok 500zł

Posted

kupa kasy :( to dwa miesiace pobytu jakiegos malego psiaka w hoteliku( lub miesiac dla 2 malych) ...a moze Panstwo troszeczke pomoga nam z tym transportem ???
ja jak Zule zOstrowa Wielkopolskiego do Lublina sciagalam w zeszlym roku ,w najwieksze mrozy ,to caly transport zaplacilam ...ale tu choc troszeczke by sie przydalo by chlopak po tak dlugim czekaniu mogl zaczac normalne zycie ...

Posted

[quote name='anita_happy']dla mnie to 500zł - to jakiś absurd...ale i tak po kosztach..a bit..

TOŚKOWA RODZINA

kto zna TOSKE to wie..kto to...
na transport dla Ramzesa
Joanna J. +100zł
Dominika J.+ 50 zł

RAMZES ma na transport juz 150 zł

plus deklaracje osób, kt piszą mi na fb..jak przyjdą wpłaty..ujawnie

Posted

zastanówcie sie, czy nie lepiej, żeby go ktos zawiózł pociagiem do Gdyni/Gdańska a tam by go sobie odebrali przyszli właściciele...wyszłoby dużo taniej, teraz długi weekend...pomyślcie nad tym...

Posted

jestem po tel rozmowie z przyszłą Panią Ramzia,jesteśmy umówione na sobotni wieczór na wizytę przedadopcyjną,wcześniej niestety nie dam rady:-) Ale to tylko dwa dni,jeżeli do tego czasu Ramzio już nie zjawi się w nowym domku,to jadę:-)
Pani bardzo sympatyczna,chyba nawet nieco przejęta moim telefonem,ale to dobrze wróży:-)
trzymam kciuki:-)

Posted

[quote name='andzia69']zastanówcie sie, czy nie lepiej, żeby go ktos zawiózł pociagiem do Gdyni/Gdańska a tam by go sobie odebrali przyszli właściciele...wyszłoby dużo taniej, teraz długi weekend...pomyślcie nad tym...

andzia...bilet Warszawa/Gdańsk/Warszawa

bilet ok 120zł/IIklaca ICC/ok 5,3 h drogi
człowiek 240zł
pies 100 zł /połowka II klasy/podejrzewam, ze u Ramzesa nie przeszło by bez miejscówki

340zł - tak minimum...nie udało mi sie sprawdzic ceny w necie - ile bilet kosztuje...ale jechalam Gdańska-Wawa /zapłaciłam wiecej niż Wawa-Sztokcholm w samolocie/

ponadto - KTO POJEDZIE Z RAMZESEM to 1.
po drugie - Ramzes jest w Garwolinie - transport do Warszawy /ok 70km/

zakładając 1 zł za 1 km trasy /Pan Grzegorz, kt wiózł Tule do daśki/

Garwolin - Warszawa = 70 zł
bilety człwoiek+pies = 240zł +100 zł = 340zł
................................................................
razem - 410 zł

róznica 90 zł

jest...jest róznica...
nie decyduje...
mi tam jest wsio ryba
KTO POJEDZIE - szukam chętnego

ALBO POMYSŁ....
Tula kiedy do Wrocka do DS JEDZIE???
mozna by tak zrobić
Ramzes - Garwolin/Gdańsk
TULA - Gdańsk/Warszawa/Wrocław ??? jezuuuu ta to sobie pojeździiiiiiiiiiii

Posted

daśka napisał(a):
jestem po tel rozmowie z przyszłą panią ramzia,jesteśmy umówione na sobotni wieczór na wizytę przedadopcyjną,wcześniej niestety nie dam rady:-) ale to tylko dwa dni,jeżeli do tego czasu ramzio już nie zjawi się w nowym domku,to jadę:-)
pani bardzo sympatyczna,chyba nawet nieco przejęta moim telefonem,ale to dobrze wróży:-)
trzymam kciuki:-)

graciassssssssssssssssssssssssssssssssss

Posted

anes38 - :) miłoooo :) i co...sprawdza się..kocha..kocha..kocha...prawda:)

Andzia - ja w zesłym roku za sowją mini sucz płaciąłm połowę drugiej klasy /bez miejscówki/ bo mala....
Ramzes bez miejscówki w ICC nie pojedzie ..nie ma szans

Posted

Podajcie namiary na konto, to dorzuce 50 zł do biletu dla Ramzesa.
A moja Afri - przekochana, ale pracy było co niemiara. Nadal redukujemy braki w socjalizacji.
2 fotki, zeby nie zaśmiecać watku Ramzesa.

Kiedyś:

Teraz:

Posted

dziekujemy Wam wszystkim za pomoc dla naszego szczupaka ...

.. yumanji
- masz jakieś wieści o Ramzesiątku ... przytył coś .... czy masz jakieś wskazówki przed wyadoptowaniem ?
... dobrze by było jakbyś mogła zrobić jakieś zdjęcia ... byle jakie ale żebyśmy mogły zobaczyć Ramzesiątko nasze ... za daleko żeby jechać osobiście ... a dawno zdjęć nie było .... pogoda do d...py ale jakiekolwiek zdjęcie pożądane .... dla Nas .,..

najwyżej wyślij na [email protected] a ja wkleję ....