anita_happy Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 [quote name='IVV']Ramziu na spacerek już za wczasu - kto zrobi bazarek cegiełkowy dla RAMZESA - KUP PANI BILET nad morze dla dostojnego Ramzesa w typie szkieleta.... KOSZT TRANSPORTU - Garwolin/Reda - ok 500zł Quote
IVV Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 kupa kasy :( to dwa miesiace pobytu jakiegos malego psiaka w hoteliku( lub miesiac dla 2 malych) ...a moze Panstwo troszeczke pomoga nam z tym transportem ??? ja jak Zule zOstrowa Wielkopolskiego do Lublina sciagalam w zeszlym roku ,w najwieksze mrozy ,to caly transport zaplacilam ...ale tu choc troszeczke by sie przydalo by chlopak po tak dlugim czekaniu mogl zaczac normalne zycie ... Quote
anita_happy Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 dla mnie to 500zł - to jakiś absurd...ale i tak po kosztach..a bit.. Quote
anita_happy Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 [quote name='anita_happy']dla mnie to 500zł - to jakiś absurd...ale i tak po kosztach..a bit.. TOŚKOWA RODZINA kto zna TOSKE to wie..kto to... na transport dla Ramzesa Joanna J. +100zł Dominika J.+ 50 zł RAMZES ma na transport juz 150 zł plus deklaracje osób, kt piszą mi na fb..jak przyjdą wpłaty..ujawnie Quote
IVV Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 rozmawial ktos z przyszlymi wlascicielami ???? 500 duzo ,ale ja za swoj zaplacilam 480zl w zeszlym roku .... Quote
Lolalola Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 kurna frania trzeba sponsorow!!!!!!!!!!!!! pozniej w kolejce po pomoc jestem ja.............:) Quote
andzia69 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 zastanówcie sie, czy nie lepiej, żeby go ktos zawiózł pociagiem do Gdyni/Gdańska a tam by go sobie odebrali przyszli właściciele...wyszłoby dużo taniej, teraz długi weekend...pomyślcie nad tym... Quote
daśka Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 jestem po tel rozmowie z przyszłą Panią Ramzia,jesteśmy umówione na sobotni wieczór na wizytę przedadopcyjną,wcześniej niestety nie dam rady:-) Ale to tylko dwa dni,jeżeli do tego czasu Ramzio już nie zjawi się w nowym domku,to jadę:-) Pani bardzo sympatyczna,chyba nawet nieco przejęta moim telefonem,ale to dobrze wróży:-) trzymam kciuki:-) Quote
anita_happy Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 [quote name='andzia69']zastanówcie sie, czy nie lepiej, żeby go ktos zawiózł pociagiem do Gdyni/Gdańska a tam by go sobie odebrali przyszli właściciele...wyszłoby dużo taniej, teraz długi weekend...pomyślcie nad tym... andzia...bilet Warszawa/Gdańsk/Warszawa bilet ok 120zł/IIklaca ICC/ok 5,3 h drogi człowiek 240zł pies 100 zł /połowka II klasy/podejrzewam, ze u Ramzesa nie przeszło by bez miejscówki 340zł - tak minimum...nie udało mi sie sprawdzic ceny w necie - ile bilet kosztuje...ale jechalam Gdańska-Wawa /zapłaciłam wiecej niż Wawa-Sztokcholm w samolocie/ ponadto - KTO POJEDZIE Z RAMZESEM to 1. po drugie - Ramzes jest w Garwolinie - transport do Warszawy /ok 70km/ zakładając 1 zł za 1 km trasy /Pan Grzegorz, kt wiózł Tule do daśki/ Garwolin - Warszawa = 70 zł bilety człwoiek+pies = 240zł +100 zł = 340zł ................................................................ razem - 410 zł róznica 90 zł jest...jest róznica... nie decyduje... mi tam jest wsio ryba KTO POJEDZIE - szukam chętnego ALBO POMYSŁ.... Tula kiedy do Wrocka do DS JEDZIE??? mozna by tak zrobić Ramzes - Garwolin/Gdańsk TULA - Gdańsk/Warszawa/Wrocław ??? jezuuuu ta to sobie pojeździiiiiiiiiiii Quote
anita_happy Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 daśka napisał(a):jestem po tel rozmowie z przyszłą panią ramzia,jesteśmy umówione na sobotni wieczór na wizytę przedadopcyjną,wcześniej niestety nie dam rady:-) ale to tylko dwa dni,jeżeli do tego czasu ramzio już nie zjawi się w nowym domku,to jadę:-) pani bardzo sympatyczna,chyba nawet nieco przejęta moim telefonem,ale to dobrze wróży:-) trzymam kciuki:-) graciassssssssssssssssssssssssssssssssss Quote
andzia69 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Bilet za psa kosztował (kiedyś przynajmniej) chyba 5-10 zł - to nie człowiek... Quote
daśka Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 ja kilka lat temu płaciłam za psa 20 zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cena 5-10 zł jest już z pewnością nie aktualna Quote
anes38 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Trzymam kciuki za chłopaka. 2 lata temu adoptowałam bardzo podobną do niego sunię - Afrę - kościotrupa spod Pasłęka. Quote
anita_happy Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 anes38 - :) miłoooo :) i co...sprawdza się..kocha..kocha..kocha...prawda:) Andzia - ja w zesłym roku za sowją mini sucz płaciąłm połowę drugiej klasy /bez miejscówki/ bo mala.... Ramzes bez miejscówki w ICC nie pojedzie ..nie ma szans Quote
daśka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 dobra nie kichajmy głupotami,trzeba dla Ramzesia kasiorkę nazbierać,nie będzie chłopak jeździł ic,ponieważ to stresssssssssssssssssssssssss Quote
anes38 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Podajcie namiary na konto, to dorzuce 50 zł do biletu dla Ramzesa. A moja Afri - przekochana, ale pracy było co niemiara. Nadal redukujemy braki w socjalizacji. 2 fotki, zeby nie zaśmiecać watku Ramzesa. Kiedyś: Teraz: Quote
Aimez_moi Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Boziu.......:) jaki cudny pies.....:):) Quote
anes38 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Przelew poszedł. Mam nadzieję, że mam szczęśliwą rękę:). Quote
Aimez_moi Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 anes38 napisał(a):Przelew poszedł. Mam nadzieję, że mam szczęśliwą rękę:). Dzieki Kochana......:):) Mam nadzieje, ze Ramzes tez bedzie taki cudny.......:):) Quote
Aimez_moi Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Wplata na chlopaka....... 12.11.2010........Zofija.......10zl. Bardzo serdecznie dziekujemy w imieniu Ramzia.......:):) Quote
tula Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 ja dodaję kolejne 20 zł i czekam na konto na PW:) Quote
Aimez_moi Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 tula napisał(a):ja dodaję kolejne 20 zł i czekam na konto na PW:) Wielkie dzieki........:):) wielkie.....:) Quote
kama210 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 dziekujemy Wam wszystkim za pomoc dla naszego szczupaka ... .. yumanji - masz jakieś wieści o Ramzesiątku ... przytył coś .... czy masz jakieś wskazówki przed wyadoptowaniem ? ... dobrze by było jakbyś mogła zrobić jakieś zdjęcia ... byle jakie ale żebyśmy mogły zobaczyć Ramzesiątko nasze ... za daleko żeby jechać osobiście ... a dawno zdjęć nie było .... pogoda do d...py ale jakiekolwiek zdjęcie pożądane .... dla Nas .,.. najwyżej wyślij na [email protected] a ja wkleję .... Quote
Recommended Posts