Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Generalnie Pani nieco się obawia,ponieważ do tej pory miała doczynienia tylko z małymi pieskami......wogóle jest osobą przejętą swoją rolą przyszłej właścicielki Ramzesa:-)
Jedyne na co powinnyście zwrócić uwagę,to podejście Ramzesa do dzieci,Synek Państwa będzie pierwszy raz w swoim zyciu gościł pieska i przypuszczam,że nie potrafi rozróżnić zachowań psa...to jedyna moja obawa....
CAŁA RESZTA NA +++
Resztę dopiszę jutro ok?,ide się położyć

Posted

anita_happy napisał(a):
JAKA????prosze o konkretna nazwe

Ramzes wyjedzie do DS w ciagu tygodnia...czy ma karmę na tydzień???bo jak tak..to wysyłamy karmę do DS - jako grant od społecznosci FB - niech jje i tyje...jak przejdzie na gotowane w domku to przytyje nam szybciej

Nie przytyje "Nam"szybciej,bo On nie moze jesc gotowanej karmy,tylko ma byc na specjalistycznej,weterynaryjnej.I nie chodzi o to,zeby go na sile utuczyc,tylko,zeby byl zdrowy.

Posted

tula napisał(a):
Dziewczyny to jak zdecydujecie to piszcie do Elmiry i ustalajcie konkrety:) Na Elmirę można w 100% liczyć więc mysle że to bardzo dobra propozycja.
Zainteresowanym mogę podać na PW nr kom do Elmiry, myśle że sie nie obrazi:)

super...Kto koordynuje transport RAMZESA???KTO?
ten dostaje na miary...

Daśka - po Tule, maura wyjedzie do Poznania...jutro lookne co i jak na mapie..moze zrobimy tak - jak policze kilometry..nie wiem czy to dla Tuli dobre ..cholera...
Tula w drodze powrotnej do warszawy by sie zapakowala...a potem z Wawy do Poznania i tam ją Maura obierze...
TULA - daj ten kontakt mnie ... i juz...

yumanji 0 nie chodzi o upasienie...ale fajnie jakby wyglądał tak jak suka ase - czyli troche mu brakuje - połowe...

DASKA - o kastracji godałas???????bo Ramzes niekastorwany

Posted

a ja jeszcze jedno nudne pytanie - JAKIE fundusze ma Ramzes ???
na bilet, jakie były wpłaty???bo deklaracje były - czy sa wpłaty?
koszt drogi Ramzesa to ok 420/450zł - Jak pogadam z Elmira bedziemy wiedziec wiecej...
jak Ramzes pojedzie sam i Emira wroci na pust - to Ramzes płaci 100 prcent..jesli transport łaczony to połowe płaci TULA

Posted

anita_happy napisał(a):
super...Kto koordynuje transport RAMZESA???KTO?
ten dostaje na miary...

Daśka - po Tule, maura wyjedzie do Poznania...jutro lookne co i jak na mapie..moze zrobimy tak - jak policze kilometry..nie wiem czy to dla Tuli dobre ..cholera...
Tula w drodze powrotnej do warszawy by sie zapakowala...a potem z Wawy do Poznania i tam ją Maura obierze...
TULA - daj ten kontakt mnie ... i juz...

yumanji 0 nie chodzi o upasienie...ale fajnie jakby wyglądał tak jak suka ase - czyli troche mu brakuje - połowe...

DASKA - o kastracji godałas???????bo Ramzes niekastorwany

nie gadałam,poniewaz nie wiedziałam,że Ramzes nie kastrowany!!!!!!!!!!!!!!! zaraz zadzwonię i zapytam...

Posted

Pani Ramzia powiedziała,że dzwoniła już w sprawie Ramzeska (oczywiście nie do mnie) i powiedziano jej,że to jej decyzja,czy będzie kastrowany,czy nie i że jeżeli bedzie się na to decydowała,żeby dała znać.

Posted

daśka napisał(a):
Pani Ramzia powiedziała,że dzwoniła już w sprawie Ramzeska (oczywiście nie do mnie) i powiedziano jej,że to jej decyzja,czy będzie kastrowany,czy nie i że jeżeli bedzie się na to decydowała,żeby dała znać.

nie ..to nie do mnie...
Daśka pogada z domkiem...wyjaśni...
yumanji - czy Ramzes moze byc kastrowany - czy nie..
teraz czy później???
lepiej jakby wyjechał wyciety....był by spokoj
z chorobami
z pokusami
etc

Posted

Wg mnie Ramzes nie musi byc kastrowany w chwili obecnej,ale jesli chcecie,prosze przyjechac,zabrac psa ,wykastrowac i przypilnowac przez pare dni
po operacji.Ja odnioslam wrazenie,ze nie macie do mnie zaufania,w zwiazku z czym nie podejmuje sie opieki podczas i po zabiegu.

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Ramzes na dzien dzisiejszy ma na koncie 180 zl. w tym 70 zl na transport....

pudzian - jak wrócisz z Pacanowa ...wpisz proszę wpłat na Ramzesa z FB!!!
AImez - wpisz prosze od kogo te wpłątyna transport - te deklarowane???

Posted

Wplaty na transport Ramzia.......
15.11.2010.................Tula ............20zl
15.11.2010.................Agnieszka S...50zl.
Bardzo dziekujemy w imieniu Ramzesa....:):)

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Wplaty na transport Ramzia.......
15.11.2010.................Tula ............20zl
15.11.2010.................Agnieszka S...50zl.
Bardzo dziekujemy w imieniu Ramzesa....:):)

TOŚKOWA RODZINA

kto zna TOSKE to wie..kto to...
na transport dla Ramzesa
Joanna J. /fb/+100zł
Dominika J./fb/+ 50 zł

anes38 napisał(a):
Przelew poszedł. Mam nadzieję, że mam szczęśliwą rękę:).

anes38 + 50 zł - grasiasssssssssssssssssss

tula napisał(a):
ja dodaję kolejne 20 zł i czekam na konto na PW:)

daśka napisał(a):
ja również daję 20 złociszów

do tegooooo

WANDA L. /Szwecja/ z fb + ok.400 zł
/ok 1000 koron szwedzkich/

+ 640 zł / na transport

Posted

yumanji napisał(a):
Wg mnie Ramzes nie musi byc kastrowany w chwili obecnej,ale jesli chcecie,prosze przyjechac,zabrac psa ,wykastrowac i przypilnowac przez pare dni
po operacji.Ja odnioslam wrazenie,ze nie macie do mnie zaufania,w zwiazku z czym nie podejmuje sie opieki podczas i po zabiegu.

złe wrażenie...sama je spowodowałaś yuma
kmentarz -pies żyje....spoko...

ja tez żyje - sram i sikam..to żyje...

Posted

pudzian321 napisał(a):
w sumie na moim koncie na Ramzesa jest 671zł

od pudziana /wpłaty od ludzików z FB/...

Joanna J 50zł
Michał K 25zł
Magda G 50zł
Grzegorz K 10zł
Dominika J 50zł
Joanna J 100zł
Wanda L 386zl