Lu_Gosiak Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 no to w sumie same mile fakty:D:D::D:multi::multi: Quote
daśka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Generalnie Pani nieco się obawia,ponieważ do tej pory miała doczynienia tylko z małymi pieskami......wogóle jest osobą przejętą swoją rolą przyszłej właścicielki Ramzesa:-) Jedyne na co powinnyście zwrócić uwagę,to podejście Ramzesa do dzieci,Synek Państwa będzie pierwszy raz w swoim zyciu gościł pieska i przypuszczam,że nie potrafi rozróżnić zachowań psa...to jedyna moja obawa.... CAŁA RESZTA NA +++ Resztę dopiszę jutro ok?,ide się położyć Quote
yumanji Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Wyniki badan sa,przesle komus,komu?na PW.Ja nie umiem ich tu wrzucic.Koszt to 100 zl. Quote
yumanji Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 anita_happy napisał(a):JAKA????prosze o konkretna nazwe Ramzes wyjedzie do DS w ciagu tygodnia...czy ma karmę na tydzień???bo jak tak..to wysyłamy karmę do DS - jako grant od społecznosci FB - niech jje i tyje...jak przejdzie na gotowane w domku to przytyje nam szybciej Nie przytyje "Nam"szybciej,bo On nie moze jesc gotowanej karmy,tylko ma byc na specjalistycznej,weterynaryjnej.I nie chodzi o to,zeby go na sile utuczyc,tylko,zeby byl zdrowy. Quote
anita_happy Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 tula napisał(a):Dziewczyny to jak zdecydujecie to piszcie do Elmiry i ustalajcie konkrety:) Na Elmirę można w 100% liczyć więc mysle że to bardzo dobra propozycja. Zainteresowanym mogę podać na PW nr kom do Elmiry, myśle że sie nie obrazi:) super...Kto koordynuje transport RAMZESA???KTO? ten dostaje na miary... Daśka - po Tule, maura wyjedzie do Poznania...jutro lookne co i jak na mapie..moze zrobimy tak - jak policze kilometry..nie wiem czy to dla Tuli dobre ..cholera... Tula w drodze powrotnej do warszawy by sie zapakowala...a potem z Wawy do Poznania i tam ją Maura obierze... TULA - daj ten kontakt mnie ... i juz... yumanji 0 nie chodzi o upasienie...ale fajnie jakby wyglądał tak jak suka ase - czyli troche mu brakuje - połowe... DASKA - o kastracji godałas???????bo Ramzes niekastorwany Quote
anita_happy Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 a ja jeszcze jedno nudne pytanie - JAKIE fundusze ma Ramzes ??? na bilet, jakie były wpłaty???bo deklaracje były - czy sa wpłaty? koszt drogi Ramzesa to ok 420/450zł - Jak pogadam z Elmira bedziemy wiedziec wiecej... jak Ramzes pojedzie sam i Emira wroci na pust - to Ramzes płaci 100 prcent..jesli transport łaczony to połowe płaci TULA Quote
yumanji Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Nie brakuje mu polowy.Nie widzialas go od wrzesnia. Quote
anita_happy Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 yumanji napisał(a):Nie brakuje mu polowy.Nie widzialas go od wrzesnia. nie..,.,ja go widzialm tylko na zdjeciach jak Cywil z Miodkiem jechał Quote
daśka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 anita_happy napisał(a):super...Kto koordynuje transport RAMZESA???KTO? ten dostaje na miary... Daśka - po Tule, maura wyjedzie do Poznania...jutro lookne co i jak na mapie..moze zrobimy tak - jak policze kilometry..nie wiem czy to dla Tuli dobre ..cholera... Tula w drodze powrotnej do warszawy by sie zapakowala...a potem z Wawy do Poznania i tam ją Maura obierze... TULA - daj ten kontakt mnie ... i juz... yumanji 0 nie chodzi o upasienie...ale fajnie jakby wyglądał tak jak suka ase - czyli troche mu brakuje - połowe... DASKA - o kastracji godałas???????bo Ramzes niekastorwany nie gadałam,poniewaz nie wiedziałam,że Ramzes nie kastrowany!!!!!!!!!!!!!!! zaraz zadzwonię i zapytam... Quote
daśka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Pani Ramzia powiedziała,że dzwoniła już w sprawie Ramzeska (oczywiście nie do mnie) i powiedziano jej,że to jej decyzja,czy będzie kastrowany,czy nie i że jeżeli bedzie się na to decydowała,żeby dała znać. Quote
Lu_Gosiak Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 yumanji wyniki badan podeslij mi na maila [email protected] Quote
anita_happy Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 daśka napisał(a):Pani Ramzia powiedziała,że dzwoniła już w sprawie Ramzeska (oczywiście nie do mnie) i powiedziano jej,że to jej decyzja,czy będzie kastrowany,czy nie i że jeżeli bedzie się na to decydowała,żeby dała znać. nie ..to nie do mnie... Daśka pogada z domkiem...wyjaśni... yumanji - czy Ramzes moze byc kastrowany - czy nie.. teraz czy później??? lepiej jakby wyjechał wyciety....był by spokoj z chorobami z pokusami etc Quote
yumanji Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Wg mnie Ramzes nie musi byc kastrowany w chwili obecnej,ale jesli chcecie,prosze przyjechac,zabrac psa ,wykastrowac i przypilnowac przez pare dni po operacji.Ja odnioslam wrazenie,ze nie macie do mnie zaufania,w zwiazku z czym nie podejmuje sie opieki podczas i po zabiegu. Quote
Aimez_moi Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 Ramzes na dzien dzisiejszy ma na koncie 180 zl. w tym 70 zl na transport.... Quote
anita_happy Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Aimez_moi napisał(a):Ramzes na dzien dzisiejszy ma na koncie 180 zl. w tym 70 zl na transport.... pudzian - jak wrócisz z Pacanowa ...wpisz proszę wpłat na Ramzesa z FB!!! AImez - wpisz prosze od kogo te wpłątyna transport - te deklarowane??? Quote
Aimez_moi Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 Wplaty na transport Ramzia....... 15.11.2010.................Tula ............20zl 15.11.2010.................Agnieszka S...50zl. Bardzo dziekujemy w imieniu Ramzesa....:):) Quote
anita_happy Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Aimez_moi napisał(a):Wplaty na transport Ramzia....... 15.11.2010.................Tula ............20zl 15.11.2010.................Agnieszka S...50zl. Bardzo dziekujemy w imieniu Ramzesa....:):) TOŚKOWA RODZINA kto zna TOSKE to wie..kto to... na transport dla Ramzesa Joanna J. /fb/+100zł Dominika J./fb/+ 50 zł anes38 napisał(a):Przelew poszedł. Mam nadzieję, że mam szczęśliwą rękę:). anes38 + 50 zł - grasiasssssssssssssssssss tula napisał(a):ja dodaję kolejne 20 zł i czekam na konto na PW:) daśka napisał(a):ja również daję 20 złociszów do tegooooo WANDA L. /Szwecja/ z fb + ok.400 zł /ok 1000 koron szwedzkich/ + 640 zł / na transport Quote
anita_happy Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 yumanji napisał(a):Wg mnie Ramzes nie musi byc kastrowany w chwili obecnej,ale jesli chcecie,prosze przyjechac,zabrac psa ,wykastrowac i przypilnowac przez pare dni po operacji.Ja odnioslam wrazenie,ze nie macie do mnie zaufania,w zwiazku z czym nie podejmuje sie opieki podczas i po zabiegu. złe wrażenie...sama je spowodowałaś yuma kmentarz -pies żyje....spoko... ja tez żyje - sram i sikam..to żyje... Quote
Aimez_moi Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Ramzesiatko.......:) pokazujemy sie.....:) Quote
pudzian321 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 w sumie na moim koncie na Ramzesa jest 671zł Quote
daśka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 dobra za wizytę,a raczej dojazd proszę mi przesłać 40 zł Quote
IVV Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 chlopakjedzie ,chlopak jedzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) moze macie pomysl tu ,strasznie pilne ,za tydzien igla :( dla mikropsa http://www.dogomania.pl/threads/196778-USPAĆ!!!!-bo-quot-ugryzł-quot-w-palec-mix-maltańczyka Quote
anita_happy Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 pudzian321 napisał(a):w sumie na moim koncie na Ramzesa jest 671zł od pudziana /wpłaty od ludzików z FB/... Joanna J 50zł Michał K 25zł Magda G 50zł Grzegorz K 10zł Dominika J 50zł Joanna J 100zł Wanda L 386zl Quote
anita_happy Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 daśka napisał(a):dobra za wizytę,a raczej dojazd proszę mi przesłać 40 zł piękna...przerzucimy Ci - jak bedzimey za tule - sie rozliczać..okaj..pamiataj Quote
Recommended Posts