Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak RAMZES z karma stoi...

bo na fb jest pytanie

:............................
Na jaki adres przesłać można karmę dla RAMZESA - brązowego, chudego psiny po choribie
Jaka to dokladnie karma - hilss ...??
...........................
co mam odpisac?

Posted

Napisałam do Elmiry czy by nie pojechała do Gdańska z Ramzesikiem, to info od niej:
"Pewnie, ze mogę jechać. Tylko podzieliła bym trasę na dwa dni. W sobotę mogę zabrać psiaka z Garwolina. Nocleg u mnie, a potem w niedzielę Gdańsk. Taka trasa ma ok. 900 km i paliwo wyniesie 420 złotych.

Jeżeli jesteście zainteresowane, to czekam na info."

Posted

i ja jestem po dłuższej nieobecności,ale co tu pisać.....samochodu brak,znajoma zaczęła kręcić nosem,że nie chce pożyczać.samochód miał być w poniedziałek i tak mamy piątek i mam nareszcie samochód:-) Tak więc jedziemy na wizytę:-)

Posted

tula napisał(a):
Napisałam do Elmiry czy by nie pojechała do Gdańska z Ramzesikiem, to info od niej:
"Pewnie, ze mogę jechać. Tylko podzieliła bym trasę na dwa dni. W sobotę mogę zabrać psiaka z Garwolina. Nocleg u mnie, a potem w niedzielę Gdańsk. Taka trasa ma ok. 900 km i paliwo wyniesie 420 złotych.

za Tule z RADOMIA płaciliśmy do DAŚki - 480zł...kilometry podobnie wyszły....wiec...decyzja!!!!to zamawiamy! i z przystankiem - super..bo nie zamęczył by nam sie pies...

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Hills ID......taka je teraz. Podobno super i bardzo Mu smakuje......:)

JAKA????prosze o konkretna nazwe

Aimez_moi napisał(a):
A gdzie wyslac?.....Chyba na adres hotelu najwyzej jesli zostanie to pojedzie z Ramziem do nowego domku..... jak myslicie?

Ramzes wyjedzie do DS w ciagu tygodnia...czy ma karmę na tydzień???bo jak tak..to wysyłamy karmę do DS - jako grant od społecznosci FB - niech jje i tyje...jak przejdzie na gotowane w domku to przytyje nam szybciej

Posted

tula napisał(a):

daśka - a tak w ogóle TO MUSIMY POMYSLEC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
moze w drodze powrotnej zabrac TULE tutaj!!!!!!!!!!!!i niech jedzie do WROCKA...chyba, ze z GDANSKA DO WROCKA...
a niech jedzie...ale to CAŁA POLSKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Posted

Anita to niezły pomysł jest,jeżeli jej Pani jest zdecydowana i dokończy resztę badań,to wyniki z grzyba ja doślę,specyfiki spakujemy i Tula mogłaby jechać:-)
Pomyślmy kobietko ,może to nie głupie..........

Posted

Dziewczyny to jak zdecydujecie to piszcie do Elmiry i ustalajcie konkrety:) Na Elmirę można w 100% liczyć więc mysle że to bardzo dobra propozycja.
Zainteresowanym mogę podać na PW nr kom do Elmiry, myśle że sie nie obrazi:)

Posted

napisałabym liścik do przyszłej Pani,jak i co stosować,żeby się nie pogubiła:-)
U mnie niby warunki ok,ale u mnie cztery psy i wiadomo każdemu z nich trzeba poświęcić odpowiednią ilość czasu...w nowym domku zamiast 1/4 czasu miałaby ludzików tylko dla siebie i byłaby nr 1!!!!!
Pozatym perspektywa,że Tula będzie mogła chodzić po całym domku i mieć ogród do dyspozycji napawa ogromną radością:-)

Posted

tula napisał(a):
Dziewczyny to jak zdecydujecie to piszcie do Elmiry i ustalajcie konkrety:) Na Elmirę można w 100% liczyć więc mysle że to bardzo dobra propozycja.
Zainteresowanym mogę podać na PW nr kom do Elmiry, myśle że sie nie obrazi:)

Anita pisz i szukajmy kogoś na wizytę przedadopcyjną!!!!!!!

Posted

daśka napisał(a):
jedziemy na wizytę.....po powrocie napiszę jaki domeczek czeka na Ramzesia....zeruję licznik,żeby potem rozliczyć koszty przejazdu....trzymajcie kciuki.......

trzymamy mocno kciuki!!

yumanji co z badaniami ??

Posted

PRZEBIEG WIZYTY......
POJECHAŁAM JA MÓJ FACET I NASZA MILUŚNA SUKA DAŚKA
Pani najpierw przywitała sunię,później nas....miły fakt:-)
Podejście do naszej suni pierwsza liga,Pani zaproponowała miseczkę wody dla suni.....drugi miły fakt:-)
W domku kotek ładny i zadbany,przygarnięty z dworu,nie rzucał się na naszą Daśkę,tylko najpierw uciekał,a później już nawet był zainteresowany sunią,chciał ją niuchać...czyli kotek z pewnością szybko jest w stanie zapryjaźnić się z psiakiem.........trzeci miły fakt:-)
a teraz o Ludzikach:-)
Miła rodzina,młodzi rodzice,Tata pracuje,Mama zostaje w domu i świetny Synek w wieku 5 lat,który już chodzi do zerówki:-).....ogólnie to czwarty miły fakt:-)
Ramzesik ma spać w pokoiku z synem i przypuszczam,że będa najlepszymi kolegami.....piąty miły fakt:-)
Mieszkanie......dwa pokoje w bloku,sporo trawniczków wokół bloku i prawdopodobnie niedaleko las (tego akurat nie widziałam (ciemno było),ale myślę,że to prawda......szósty miły fakt:-)
Na spacerki z Ramzesikiem będzie wychodziła Pani,a w weekendy planują rodzinne wypady z Ramzesem na długie spacery:-)