yumanji Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):co z badaniami?? W piatek,jutro zadzwonie do weta. Quote
Lu_Gosiak Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 yumanji napisał(a):W piatek,jutro zadzwonie do weta. ok to czekamy do piatku Quote
IVV Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 chlopie zdrowiej i zaznaj troche dobra u swojego czlowieka Quote
Aimez_moi Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Ramzio.......:) jeszcze tylko male klucie i bedziemy wiedziec wszystko o Twoim zdrowku........ Quote
anita_happy Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 wrzucone http://www.dogomania.pl/threads/196679-prosz%C4%99-OFERTY-dla-RAMZESA-z-Samorz%C4%85dki-ok.Garwolin-Reda-ok.Gda%C5%84sk?p=15761890#post15761890 Quote
anita_happy Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 jak RAMZES z karma stoi... bo na fb jest pytanie :............................ Na jaki adres przesłać można karmę dla RAMZESA - brązowego, chudego psiny po choribie Jaka to dokladnie karma - hilss ...?? ........................... co mam odpisac? Quote
Aimez_moi Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Hills ID......taka je teraz. Podobno super i bardzo Mu smakuje......:) Quote
Aimez_moi Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 A gdzie wyslac?.....Chyba na adres hotelu najwyzej jesli zostanie to pojedzie z Ramziem do nowego domku..... jak myslicie? Quote
tula Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Napisałam do Elmiry czy by nie pojechała do Gdańska z Ramzesikiem, to info od niej: "Pewnie, ze mogę jechać. Tylko podzieliła bym trasę na dwa dni. W sobotę mogę zabrać psiaka z Garwolina. Nocleg u mnie, a potem w niedzielę Gdańsk. Taka trasa ma ok. 900 km i paliwo wyniesie 420 złotych. Jeżeli jesteście zainteresowane, to czekam na info." Quote
daśka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 i ja jestem po dłuższej nieobecności,ale co tu pisać.....samochodu brak,znajoma zaczęła kręcić nosem,że nie chce pożyczać.samochód miał być w poniedziałek i tak mamy piątek i mam nareszcie samochód:-) Tak więc jedziemy na wizytę:-) Quote
daśka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 przyszła właścicielka sama do mnie dzwoni z pytaniem o wizyte i bardo chce już Ramzesia mieć u siebie:-) Quote
anita_happy Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 tula napisał(a):Napisałam do Elmiry czy by nie pojechała do Gdańska z Ramzesikiem, to info od niej: "Pewnie, ze mogę jechać. Tylko podzieliła bym trasę na dwa dni. W sobotę mogę zabrać psiaka z Garwolina. Nocleg u mnie, a potem w niedzielę Gdańsk. Taka trasa ma ok. 900 km i paliwo wyniesie 420 złotych. Jeżeli jesteście zainteresowane, to czekam na info." za Tule z RADOMIA płaciliśmy do DAŚki - 480zł...kilometry podobnie wyszły....wiec...decyzja!!!!to zamawiamy! i z przystankiem - super..bo nie zamęczył by nam sie pies... Quote
anita_happy Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Aimez_moi napisał(a):Hills ID......taka je teraz. Podobno super i bardzo Mu smakuje......:) JAKA????prosze o konkretna nazwe Aimez_moi napisał(a):A gdzie wyslac?.....Chyba na adres hotelu najwyzej jesli zostanie to pojedzie z Ramziem do nowego domku..... jak myslicie? Ramzes wyjedzie do DS w ciagu tygodnia...czy ma karmę na tydzień???bo jak tak..to wysyłamy karmę do DS - jako grant od społecznosci FB - niech jje i tyje...jak przejdzie na gotowane w domku to przytyje nam szybciej Quote
anita_happy Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 tula napisał(a):Napisałam do Elmiry czy by nie pojechała do Gdańska z Ramzesikiem, to info od niej: "Pewnie, ze mogę jechać. Tylko podzieliła bym trasę na dwa dni. W sobotę mogę zabrać psiaka z Garwolina. Nocleg u mnie, a potem w niedzielę Gdańsk. Taka trasa ma ok. 900 km i paliwo wyniesie 420 złotych. Jeżeli jesteście zainteresowane, to czekam na info." daśka - a tak w ogóle TO MUSIMY POMYSLEC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moze w drodze powrotnej zabrac TULE tutaj!!!!!!!!!!!!i niech jedzie do WROCKA...chyba, ze z GDANSKA DO WROCKA... a niech jedzie...ale to CAŁA POLSKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Quote
daśka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Anita to niezły pomysł jest,jeżeli jej Pani jest zdecydowana i dokończy resztę badań,to wyniki z grzyba ja doślę,specyfiki spakujemy i Tula mogłaby jechać:-) Pomyślmy kobietko ,może to nie głupie.......... Quote
tula Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Dziewczyny to jak zdecydujecie to piszcie do Elmiry i ustalajcie konkrety:) Na Elmirę można w 100% liczyć więc mysle że to bardzo dobra propozycja. Zainteresowanym mogę podać na PW nr kom do Elmiry, myśle że sie nie obrazi:) Quote
daśka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 napisałabym liścik do przyszłej Pani,jak i co stosować,żeby się nie pogubiła:-) U mnie niby warunki ok,ale u mnie cztery psy i wiadomo każdemu z nich trzeba poświęcić odpowiednią ilość czasu...w nowym domku zamiast 1/4 czasu miałaby ludzików tylko dla siebie i byłaby nr 1!!!!! Pozatym perspektywa,że Tula będzie mogła chodzić po całym domku i mieć ogród do dyspozycji napawa ogromną radością:-) Quote
daśka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 tula napisał(a):Dziewczyny to jak zdecydujecie to piszcie do Elmiry i ustalajcie konkrety:) Na Elmirę można w 100% liczyć więc mysle że to bardzo dobra propozycja. Zainteresowanym mogę podać na PW nr kom do Elmiry, myśle że sie nie obrazi:) Anita pisz i szukajmy kogoś na wizytę przedadopcyjną!!!!!!! Quote
Aimez_moi Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Ramzes je karme..... Hills PD canine i/d intestinal diet. Quote
daśka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 jedziemy na wizytę.....po powrocie napiszę jaki domeczek czeka na Ramzesia....zeruję licznik,żeby potem rozliczyć koszty przejazdu....trzymajcie kciuki....... Quote
Aimez_moi Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Trzymam mocno kciuki........:):) Quote
Lu_Gosiak Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 daśka napisał(a):jedziemy na wizytę.....po powrocie napiszę jaki domeczek czeka na Ramzesia....zeruję licznik,żeby potem rozliczyć koszty przejazdu....trzymajcie kciuki....... trzymamy mocno kciuki!! yumanji co z badaniami ?? Quote
daśka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 PRZEBIEG WIZYTY...... POJECHAŁAM JA MÓJ FACET I NASZA MILUŚNA SUKA DAŚKA Pani najpierw przywitała sunię,później nas....miły fakt:-) Podejście do naszej suni pierwsza liga,Pani zaproponowała miseczkę wody dla suni.....drugi miły fakt:-) W domku kotek ładny i zadbany,przygarnięty z dworu,nie rzucał się na naszą Daśkę,tylko najpierw uciekał,a później już nawet był zainteresowany sunią,chciał ją niuchać...czyli kotek z pewnością szybko jest w stanie zapryjaźnić się z psiakiem.........trzeci miły fakt:-) a teraz o Ludzikach:-) Miła rodzina,młodzi rodzice,Tata pracuje,Mama zostaje w domu i świetny Synek w wieku 5 lat,który już chodzi do zerówki:-).....ogólnie to czwarty miły fakt:-) Ramzesik ma spać w pokoiku z synem i przypuszczam,że będa najlepszymi kolegami.....piąty miły fakt:-) Mieszkanie......dwa pokoje w bloku,sporo trawniczków wokół bloku i prawdopodobnie niedaleko las (tego akurat nie widziałam (ciemno było),ale myślę,że to prawda......szósty miły fakt:-) Na spacerki z Ramzesikiem będzie wychodziła Pani,a w weekendy planują rodzinne wypady z Ramzesem na długie spacery:-) Quote
Recommended Posts