Atomowka Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 A skąd Pixel miał tyle pieniędzy? Jeżeli można wiedziec Quote
Tymonka Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 rozliczenie jest na pierwszej stronie . Quote
Tymonka Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 A może ktoś zechce swoją deklarację przekazać na Bertę: http://www.dogomania.pl/threads/191232-Postawmy-pomik-Misi...-pomagaj%C4%85c-nijakiej-Bercie. Quote
wiolabiszop Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Nie no co to się dzieje co wejdę jak mam chwilkę na dogo to czytam że psiak odszedł.:((.........Czarodziejka chciałam Ci bardzo podziękowac za troskliwa opieke nad PIXSELKIeM ,ciesze się że to się stało u Ciebie a nie w schronie sam w czterech ścianach.Dałaś mu tyle radości i miłości biorąc go do siebie ,takie osoby jak ty trzeba cenić .Trzymaj się kochana Quote
Megaan Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Tak mi przykro :( Pixelku mam nadzieję, że będziesz szczęśliwy za TM... Quote
Czarodziejka Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 wiolabiszop napisał(a):Nie no co to się dzieje co wejdę jak mam chwilkę na dogo to czytam że psiak odszedł.:((.........Czarodziejka chciałam Ci bardzo podziękowac za troskliwa opieke nad PIXSELKIeM ,ciesze się że to się stało u Ciebie a nie w schronie sam w czterech ścianach.Dałaś mu tyle radości i miłości biorąc go do siebie ,takie osoby jak ty trzeba cenić .Trzymaj się kochana Dziękuję.... Quote
Monika z Katowic Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 [quote name='Anja2201']Po rozmowie z Ocelot podjęłyśmy decyzję ,żeby 555 zł przekazać na skarpetę im. Talcott która pomaga psim staruszkom ;http://www.dogomania.pl/threads/185536 . Staruszki ze Skarpety im.Talcott dziękują za hojny dar. Pixelku[**] bądź szczęśliwy za TM! Quote
MagdaNS Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Chciałam tylko potwierdzić, że pieniążki od Pixelka ['] dotarły do Skarpety i bardzo Wam dziękuję za ten wspaniały gest. Chciałam również przypomnieć, że Skarpeta im. Talcott wspiera właśnie starsze pieski w potrzebie - gdy brak środków na leki, zabiegi czy inne psie potrzeby. Quote
ocelot Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 My jesteśmy wdzięczni że ktoś pomógł naszemu staruszkowi. Dzięki Wam i Czarodiejce mógł godnie spędzić ostatnie dni i godnie odejść. O to nam chodziło. Miśce nie było to dane i ie mogę sobie tego wybaczyć. Niech te Pixelkowe pieniążki wspomogą inne starsze psy. Niech jakiemuś się uda. to będzie najwspanialsze. Quote
MagdaNS Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Już pomogą, dwóm staruszkom w potrzebie :) Quote
viola005 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 nie bylo mnie tydzien na dogo, wchodze i widze, ze stracilismy Misie i Pixelka, jak ciezko Czarodziejko, dziekuje Ci za te opieke i spokoj, jakie Pixelowi zapewnilas w ostatnich dniach jego biednego zycia. Misia nie miala tyle szczescia. Pomysl przekazania schedy po Pixelku do skarpety imienia Talcott i dla drugiego pieska uwazam za bardzo dobry, tak zawsze trzeba robic zamiast odsylac darczyncom. Quote
ocelot Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Chciałam się Was spytać kochani czy pokusimy się o pomoc dla tych dwóch psiaków. Stareńkich, bez szans. nawet zdjeć nam nie wolno było zrobić. zrobiłyśmy mimo to: Miś z rakiem Jego kolega z boksu. Nie widzi już na oczka. Kieruje się tylko węchem. Quote
ocelot Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Czarodziejka napisał(a):Biedne starowinki. Pokuśmy się...:( To są dwa stareńkie psy. Zabrane około dwóch tyg. temu z ulicy. Możliwe że z jednego domu, koczowały razem. U nas w schronisku nie mają szans. Już zdecydowano o ich losie. Quote
ocelot Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Czarodziejka napisał(a):Czyli igła? No tak. Miałam się na nie nawet nie patrzeć, no ale jak nie? Quote
Czarodziejka Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 ocelot napisał(a):No tak. Miałam się na nie nawet nie patrzeć, no ale jak nie? Czy masz już jakiś pomysł? Co z nimi zrobić? Miś z rakiem na pewno będzie wymagał drogiego leczenia. Pewnie cierpi, jaki to rak? Czy był leczony? A ten szkielet ślepy, to resztki onka... Quote
ocelot Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Czarodziejka napisał(a):Czy masz już jakiś pomysł? Co z nimi zrobić? Miś z rakiem na pewno będzie wymagał drogiego leczenia. Pewnie cierpi, jaki to rak? Czy był leczony? A ten szkielet ślepy, to resztki onka... Nie mam pomysłu. Nie wiem jaki rak. dopytam. Nie był leczony. Nikt go w schronisku u nas nie będzie leczył. Fakt slepaczek to to co zostało z dumnego owczarka. Quote
Czarodziejka Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Razem koczowały, razem w schronie czekają na śmierć...Razem powinny być uratowane. To są chyba dość duże psy? Quote
Tymonka Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 Czarodziejko czy przyjęła byś te psiaki do siebie ? Jak coś to za ile ? A z tym rakiem to poczekajmy , podejrzewam , że badań żadnych nie było a rak jest stwierdzony tylko na oko weta więc może go wcale nie ma . Quote
ocelot Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Czarodziejka napisał(a):Razem koczowały, razem w schronie czekają na śmierć...Razem powinny być uratowane. To są chyba dość duże psy? te z naroślą, Anja ma rację nie wydawajmy wyroków. to do mnie jest większy. ślepaczek jest mniejszy niż On. Quote
Tymonka Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 Wątek staruszków : http://www.dogomania.pl/threads/191806-Dwa-staruszki-Flip-i-Flap-kt%C3%B3re-czeka-ig%C5%82a-!-Za-tydzie%C5%84-czeka-je-%C5%9Bmier%C4%87-!!!!?p=15277734#post15277734 Quote
reniax1 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Nie zaglądałam tu długo. Dziś , z nadzieją że przeczytam jakieś super wiadomości o domu który chce się zaopiekowac staruszkiem u schyłku jego życia, dac mu miłosc i opiekę , weszłam na watek. Czytam , czytam i oczom nie wierzę ! Nie spodziewałam sie takiego rozpoczęcia poranka. Bardzo mi smutno. Zegnaj Pixelku! Mam nadzieję że tam gdzie teraz jestes znajdziesz to czyego szukałes tutaj bezskutecznie na okrutnym , bezdusznym ziemskim padole. Cieszę się że chociaz ostatnie miesiące spędził szczęsliwie u Czarodziejki imógł odejśc w spokoju. Quote
go-ja Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Czarodziejko, cieszę się, że Pix spędził ostatni czas swojego życia u Ciebie. Jeśli będzie pomysł na przesunięcie deklaracji z Pixa na innego pieska, ktory do Ciebie przyjdzie poprosze o PW. Napiszę zaraz na FB o tym, że Pixel odszedl, bo tam nikt nic nie wie. Quote
Recommended Posts