Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cajus JB napisał(a):
W święta też się wezmę za Jego ogłoszenia.

Bardzo dobrze. Ogłoszenia trzeba regularnie powtarzać, bo szybko spadają i giną wśród mnóstwa innych ogłoszeń o psach do adopcji.

Dzisiaj kończy się zwykłe allegro - żeby zwiększyć zainteresowanie aukcją wpisałam w tytule zasugerowaną przez Ciebie informację, że Dino to mix berneńskiego psa pasterskiego i owczarka niemieckiego (moim zdaniem, to bardzo naciągane :razz:).

Obiecałam, że wystawię dla Dino allegro wyróżnione. Kiedy mam je wystawić? Teraz, czy w styczniu?

Jeżeli mam być szczera, to zdjęcia mnie nie zachwyciły. Spodziewałam się fajniejszych. Dziewczynka prezentuje się na fotkach super, za to Dino... tak sobie. ;)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Tak stwierdził wet. Przy mieszańcach trudno ustalić konkretnie.

Raczej w styczniu będziemy odnawiać allegro z wyróżnieniem.

Teraz mamy taką sprawę do przedyskutowania.

Był fajny telefon z Warszawy. Dom z ogrodem, wejście do domu. Państwo mają 5-letniego Labradora i córeczkę w tym samym wieku.

Dino w dzień miałby ogród w nocy miejsce w domu.

Problem czy Dino zaakceptuje Labradora. Państwo mają zadzwonić wieczorem z informacją o podjętej decyzji. Jak myślicie? Jakie macie doświadczenia? Myślę, że jak państwo podejmą pozytywną decyzję to warto spróbować. Dino jest towarzyski i na na nowym terenie powinno być wszystko ok. Na terenie hoteliku będzie u siebie.

Napiszcie co myślicie.

Odezwę się po ewentualnym telefonie od Państwa.

Posted

Gdy przyjdą Święta w srebrnej bieli,
Gdy Stary Rok w Nowy się zamieni,
Przyjmijcie gorące życzenia,
Niech się spełnią Wasze wszystkie marzenia!

Cajusowi, Cioteczkom oraz Dinusiowi nowego domku życzy Luna wraz z Fryziową Rodzinką

Posted

:ylsuper::bye::painting::tree1:wujaszkowi Cajusowi i iego psiaczkom:B-fly:oraz najblizszym:loveu:cudownosci , spokoju , wiele radosci z kazdego dzioneczka zycze postokroc!....wujaszek ma bana:crazyeye::shake:przykro bardzo