toyota Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 [quote name='Marycha35']hej o co chodzi z tym banem, to jest jakaś forma upomnienia? jestem od niedawna, ale Dina wspieram i się niepokoję sytuacją poproszę o wyjaśnienie:?) [quote name='Szarotka']Niestety nic nie wiem, nawet nie wiem gdzie sie znajduje, ze na 3 miesiace ?? Toyota chyba wie??? [quote name='iriska111']Ale z jakiego powodu cajus dostal bana? Sledze ten watek i chcialabym wiedziec co sie stalo? Za pyskowanie ;) A tak na poważnie to poczytajcie sobie wyjaśnienia pod tym linkiem , który podawałam : http://cajusjb.npx.pl/forum/viewthread.php?forum_id=2&thread_id=2 Strona powstała głownie z uwagi na rozliczenia finansów , które Cajus JB prowadzi. Quote
Asiaczek Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Myslę, że ban w niczym nie przeszkadza, jeżeli chodzi o dalsze prowadzenie wątku Dina, rozliczania wpłat itp. Dino jest pod dobra opieką:) Pzdr. Quote
Randa Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Gdzie nie wejdę to wszyscy bana mają:angryy:, Cajus pozdro i czekamy za te 3 miesięce:lol: Quote
Marycha35 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 dzięki za wyjaśnienie, 3 miesiące spadną szybko, pozdrowienia dla Cajusa i Dina:) Quote
Nadziejka Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 [FONT=Arial Black]Cajus wujaszku - do zobaczenia za 3 miesiace:bye::thumbs::painting: niesprawiedliwe to ech .....................[/FONT] Quote
Nadziejka Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 :klacz::klacz::thumbs::painting:wujassss!! cudne filmiki z Dinulem:loveu::multi: Quote
bzam Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Pozdrowienia dla Dina, a może zajrzycie do Grabka - u niego cicho. Nikogo Quote
wiga138 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 ban......to jakaś głupota ! Cajus ! trzymaj się ciepło !!! Quote
Nadziejka Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [FONT=Arial Black]Oby byl cioteczko , oby przyniosl tylko dobroc i szczescie , domkow duzo dla tych , ktore czekaja , czasem ostatkiem sil ....:painting::modla::santagri::santagri:Nowy Roczku - przynies nadzieje spelniona , dla wszystkich zwierzunkow i dla Dinusia:loveu:[/FONT] Quote
WWiola Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU I BARDZO DUŻO SZCZĘŚLIWYCH NOWYCH DOMKÓW Szczęśliwego domku w szczególności dla Dinusia Quote
polubek Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 jestem, teraz zapisuję później jak będzie troszkę czasu zajrzę Quote
hop! Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Zrobiłam nowe ogłoszenia na portalach: alegratka cafeanimal gumtree kupiepsa adopcjapsa psy.pl e-zwierzak przygarnijzwierzaka psiamania kupsprzedaj Zwykłe allegro Dino kończy się we wtorek. Następne zrobię mu wyróżnione. Quote
Asiaczek Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 To j na poranny spacerek zapraszam:) Pzdr. Quote
ranias Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Piesiu, moja deklaracja poszła do ciebie :lol: Quote
Szarotka Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Dinus mam nadzieje, ze ciotki o tobie nie zapomna :):) Quote
Recommended Posts