#Etna# Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Ej no wszędzie same tajemnice :eviltong: a babska ciekawość zżera jak diabli heheh Ciekawe cóż to za cel... Tez sobie poczekam a co ;) Quote
jambi Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 teraz już mogę wyjawić :grins: szykujcie się na parapetówę!!! Quote
Margi Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 To super Jambi :multi: Może coś nam o tym opowiesz? Quote
Tekla64 Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 no pewnie ze parapetowa musi byc a kiedy ja robicie? serdeczne gratulacje!!!! ciesze sie razem z wami Quote
Fides79 Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 fantastycznie:multi: super, że w końcu się udało :laugh2_2: Quote
malawaszka Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 zasiedlone już, że teraz wyjawiasz??? :multi: Quote
wilczy zew Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 tylko się nie pogubcie w dużym metrażu ;) suuuuuuuper :multi: Quote
WATACHA Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Oooooooo kurcze, ale zarąbiście.Gdzie będziecie mieszkać?To już takie Wasz,Wasze? Quote
Tekla64 Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 no jak sie oficjalnie pochwalila to to juz ich calkiem !!! i z tego co pamietam to zostaja na miejscu ino klatki czy blok sie zmieni ale moglo mnie sie cos pomieszac a pewnie malo czasu bedzie miala bo ruszaja z remontem i to z kopyta!!! hihihi ino coby zdjec nie zapomniala robic to nam kiedys wsio pokaze Quote
jambi Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 jestem! i odpowiadam , ino może być nie po kolei :grins: Tak :) nasze nasze - mamy na to papiery :lol: jeszcze sie nie wprowadziliśmy, póki co cieszymy się z bycia szczęśliwymi właścicielami, a zanim zamieszkamy to jeszcze czeka nas duuuuży remont - oczywiście zdjęcia będa przed i po, tak aby uwidocznić Wam metamorfozę NASZEGO mieszkanka :) no cieszę się strasznie, bo kilka ładnych lat na to czekaliśmy, zbieraliśmy się, zbieraliśmy, ale ciągle coś stało nam na drodze, a teraz się udało - nic nie mówiłam, bo nie chciałam zapeszyć, po co się chwalić, nastawiać na coś i przeżyć rozczarowanie? lepiej trzymać dziób na kłódkę i potem mieć niespodziankę :) a mieszkanko znaleźliśmy całkiem niedaleko - jakies 200 metrów od miejsca w którym mieszkamy obecnie, czyli nadal sa to "moje okolice", miejsca które znam i lubie :) WZ pisała o metrażach, no bez przesady! pałacu nie kupiliśmy, ale fakt, nieco większe niż obecnie no i posiada zdecydowanie więcej pomieszczeń. Remont będziemy robić po pracy... wieczorami, weekendami - będziemy robić sami, we własnym zakresie, dlatego kilka następnych tygodni może być nieco męczące... ale co tam!!! no, i najważniejsze, do połowy grudnia mamy zamiar przenieśc się już całkowicie :) Quote
Tekla64 Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 powoli powoli najwazniejsze ze juz na swoim bedzicie pracowac i wedle wlasnego widzimisie tak se myslalam ze szybciutko bedzicie chcieli juz u siebie byc no to kiedy impreza ???? kiedy pijemy na parapetach??? Quote
zerduszko Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='jambi']Tak :) nasze nasze - mamy na to papiery :lol: [/QUOTE] Farciara, papiery na moje m ma bank :mad: Quote
AniaGucio Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='zerduszko']Farciara, papiery na moje m ma bank :mad:[/QUOTE] To chyba jak każdego :roll:. Quote
Margi Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Własne mieszkanko to zawsze wielka radość.Mam nadzieję,że remont pójdzie raz,dwa. No i myślę,że za jakiś czas pojawi się mała czarna kulka z brodą,która wyrośnie na olbrzymka. Quote
wilczy zew Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 wielki zaciesz :Cool!: :sweetCyb: o metrażu pisałam majac na myśli,że teraz delikatnie mówiąc gnieździcie się na kupie :) Quote
malawaszka Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Jambi!!!!! Śniło mi się!!!! Wasze mieszkanie mi się śniło!!!! ogrooomneee było!!! i miało zajebiste drzwi przesuwne :lol: Quote
Fides79 Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 to odległościowo przeprowadzka taka jak u mnie ;) ciekawa jestem jak z metrażem :roll: Quote
ulana Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [quote name='Margi']No i myślę,że za jakiś czas pojawi się mała czarna kulka z brodą,która wyrośnie na olbrzymka.[/QUOTE] No właśnie, własnie...:) Quote
jambi Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Dzięki eria :) Fides - niespełna 50... bez kawałka ;) ale za to 3 pokoje :) [quote name='zerduszko']Farciara, papiery na moje m ma bank :mad:[/QUOTE] no papiery mam ja, bank ma kopie :grins: ... no i wpis do hipoteki.... [quote name='Margi']Własne mieszkanko to zawsze wielka radość.Mam nadzieję,że remont pójdzie raz,dwa. No i myślę,że za jakiś czas pojawi się mała czarna kulka z brodą,która wyrośnie na olbrzymka.[/QUOTE] no radość wielka :) a remont MUSI pójść raz dwa... w zasadzie musimy się szybko przeprowadzić, płacić rate i wynajem to ponad moje siły a co do czarnej kulki.... pożyjemy, zobaczymy ;) [quote name='wilczy zew']teraz delikatnie mówiąc gnieździcie się na kupie :smile:[/QUOTE] no jak to było delikatnie :-P.... i przepraszam bardzo, na żadnej "kupie" sie nie gnieździmy ... o kupach to w innym wątku :eviltong: [quote name='malawaszka']Jambi!!!!! Śniło mi się!!!! Wasze mieszkanie mi się śniło!!!! ogrooomneee było!!! i miało zajebiste drzwi przesuwne :lol:[/QUOTE] taaa, ja też kiedyś miewałam takie sny :megagrin: ... a drzwi przesuwne będą. W szafach ;) A wogóle to przepraszam, że tak znowu mnie nie ma - miałam ostatnio 3 dni wolnego, specjalnie na prace remontowe wziełam - w pracy zasuwam, po pracy lece remontować, a po ciężkich robotach wracam do domu i pakuje po trochu... chcemy skończyć szybko - do połowy grudnia mamy nadzieje i plan, żeby sie już przeprowadzić, ale póki co cały czas trwa jeszcze faza demolki... choć, dziś przyjechała lodówka :grins: no i farby już kupiłam. I nowe klamki :p Tak więc, ściany jeszcze odrapane, trwają prace murarskie, ale nowa lodówka i klamki są :lol: Quote
malawaszka Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='jambi']ale nowa lodówka i klamki są :lol:[/QUOTE] ahaha grunt to zaczynać od początku :loveu: ja też nie miałam jeszcze podłóg w domu, ale lodówka była haha Quote
Recommended Posts