Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zamieszczone przez Fides79
no na już to nie, ale w nieskończoność też bym nie chciała czekać hhihihi
jak coś to wypatruj myszy w domu :errrr::turn-l:([SIZE=1]taki mały żarcik[SIZE=2]) :diabloti:

A co w ciąży jesteś ?

No to juz zupełnie ciemna jestem jak mój pies - tylko, że on sierściowo, a ja chyba mentalnie.
Zawsze myślałam, że białe myszki to objaw delirki ;)

ulana, żaden problem, ino sama widzisz jak to ze mną jest ... 3, 4 tygodnie obsuwy, a nawet ołówka jeszcze nie wyjęłam...

Kochana jesteś! 3-4 tygodnie mnie wcale nie straszne. Tym bardziej, że nie ma mały super zdjęć i muszę najpierw poszperać zanim coś Ci przyślę. A do naszego sznaucerowego fotografa na super zdjęcie to już idę prawie rok...

Posted

hehehe... podejrzewasz Kinge, że chce mnie tak upić, celem zrobienia jej grafiki, że aż zacznę widzieć białe myszki? .... niecny plan :diabloti: :roflt:

nie no, nie aż 3-4 tygodnie, to jest tak, jak mnie najdzie to "trzaskam" po 2 -3 dziennie, jednego z psiaków robiłam 15 minut :) wszystko zależy od ujęcia, od zdjęcia de facto - takie moje widzimisie :) jak mi się zdjęcie spodoba to bez problemu, a jak jest trudne, ciemne (jak przy Tadku było) to zajęło mi to kilka dni i 3 podejścia. Bo Tadek istnieje też w wersji węglem, ale węgiel się rozmazuje i ciężko zeskanować. Ślesz ładną fote (a najlepiej kilka) i dajesz mi szanse ;)
jakby co to na maila: [email protected] na wypadek gdybym znowu na dogo nie zajrzała, bo maila odbieram cały czas.
Z Sandrą tak długo, bo mi kazała sobie sama wybrać zdjęcie - ale to musze przelecieć całą jej galerie!!!

[quote name='Patik']WItamy po długiej nieobecności :-D
i pozdrawiamy :-D

Dziękuję i pozdrawiam :) faktycznie nieobecność długa, ale takie życie... czasu nie starcza na wszystko, a i możliwości komunikacji ostatnio ograniczone ;)

[quote name='Culineo']ja obstawiam ,że to olbrzym :smile:

:thumbs:

[quote name='WATACHA']Średniak ha,ha,ha, żartowałam ;-)

Albo minik, albo młody olbrzym ;-)

hahaha, cwaniara :razz: ale.... trafiłaś :)

[quote name='malawaszka']ja też olbrzyma :lol:

[quote name='wilczy zew']też obstawiam olbrzymka

zaliczone ;)

olbrzym, olbrzym :) i jako rzekłą WATACHA - młody olbrzym :) zaledwie półtoraroczny, to akurat zdjęcie z prywatnych zasobów :p

[quote name='Tekla64']jaa kACHNA ALEZ SIE OBJAWILAS W WIELKIM STYLU!!!!

Bedziesz juz teraz czesciej?

rysunki cudne

ojtam, ojtam :oops:

częściej? chyba nie... nic sie nie zmieniło niestety, tylko teraz wolne mam :)

dzięki! :)

[quote name='zerduszko']Boskie te sznupki :smile:

bo wszystkie one boskie są ;)

Posted

jednak młody - półtoraroczny olbrzym nie jest jeszcze ani w pełni rozwinięty fizycznie, ani psychicznie w pełni ukształtowany ;)

fizycznie - ma już napewno swój wzrost, ale mięśnie, klatka - to wszystko jeszcze nie do końca, że nie wspomne o głowie ;) a psychika? ... cały czas Sandrze powtarzam, że jeszcze tylko rok, góra dwa... :evil_lol:

Posted

hehehe... podejrzewasz Kinge, że chce mnie tak upić, celem zrobienia jej grafiki, że aż zacznę widzieć białe myszki? .... niecny plan :diabloti: :roflt:

hi hi hi to by mogło być ciekawe :evil_lol:

nie no, nie aż 3-4 tygodnie, to jest tak, jak mnie najdzie to "trzaskam" po 2 -3 dziennie, jednego z psiaków robiłam 15 minut :smile: wszystko zależy od ujęcia, od zdjęcia de facto - takie moje widzimisie :smile: jak mi się zdjęcie spodoba to bez problemu, a jak jest trudne, ciemne (jak przy Tadku było) to zajęło mi to kilka dni i 3 podejścia. Bo Tadek istnieje też w wersji węglem, ale węgiel się rozmazuje i ciężko zeskanować. Ślesz ładną fote (a najlepiej kilka) i dajesz mi szanse ;-)
jakby co to na maila: [email protected] na wypadek gdybym znowu na dogo nie zajrzała, bo maila odbieram cały czas.

jak coś to wybierz sobie z tych 3 co Ci podesłałam, tego Felka co Ci bedzie najbardziej pasował , wedle widziCisię ;)

Z Sandrą tak długo, bo mi kazała sobie sama wybrać zdjęcie - ale to musze przelecieć całą jej galerie!!!

dobrze, że zaznaczyłaś że galerię :errrr:

Posted

jambi napisał(a):
jednak młody - półtoraroczny olbrzym nie jest jeszcze ani w pełni rozwinięty fizycznie, ani psychicznie w pełni ukształtowany ;)

fizycznie - ma już napewno swój wzrost, ale mięśnie, klatka - to wszystko jeszcze nie do końca, że nie wspomne o głowie ;) a psychika? ... cały czas Sandrze powtarzam, że jeszcze tylko rok, góra dwa... :evil_lol:

Taaaaak z tym ze czas mija a tutaj cały zcas rok albo dwa :eek2:
Fides79 napisał(a):

A kurde już miałam nadzieje nooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Posted

jambi napisał(a):
jeszcze tylko rok, góra dwa... :evil_lol:

ewetualnie trzy, a już maksymalnie to cztery :diabloti: one nigdy w pełni nie są dorosłe :D to takie duże dzieciaki :D

Posted

Culineo napisał(a):
ewetualnie trzy, a już maksymalnie to cztery :diabloti: one nigdy w pełni nie są dorosłe :D to takie duże dzieciaki :D

Kolejna noooooo

Cicho mi tutaj Tazzman za troszku ponad miesiac ma 3!! TRZECIE urodziny....

A Kaśka mówi ogólnie ze to tak kolo 6 już ejst fajnie :mdleje:

P.S. Jambuszku poszedł mail:lol:

Posted

Saththa napisał(a):
Kolejna noooooo

Cicho mi tutaj Tazzman za troszku ponad miesiac ma 3!! TRZECIE urodziny....

A Kaśka mówi ogólnie ze to tak kolo 6 już ejst fajnie :mdleje:

ty nie marudź my jesteśmy rok za wami ! :D
tzn Tobie jeszcze 3 lata a mi 4 lata :mdleje: (jeśli wizja jambi się sprawdzi... <proszzzzeeee :placz:> )
chociaż każda część ich życia jest fajna.., tylko niektóre nieco bardziej męczące :lol:
mój za również nieco ponad miesiąc - ma 2 lata :D

Posted

ale to musze przelecieć całą jej galerie!!!

Fruwające po galerii pijane białe myszki...:smhair2: :grin:

Posted

Culineo napisał(a):
ty nie marudź my jesteśmy rok za wami ! :D
tzn Tobie jeszcze 3 lata a mi 4 lata :mdleje: (jeśli wizja jambi się sprawdzi... <proszzzzeeee :placz:> )
chociaż każda część ich życia jest fajna.., tylko niektóre nieco bardziej męczące :lol:
mój za również nieco ponad miesiąc - ma 2 lata :D

trzeba był owczesniej psa kupic :lol:

Posted

bez stresu dziewczyny! taką rase wybrałyście i trzeba się z tym pogodzić ;) każdy wiek jest piękny! do roku olbrzym to wariat, do dwóch lat - wariat, który już zna swoją siłę i zaczyna dorastać, i wtedy najczęściej pojawiają się "problemy"; 3-4 zaczyna się "stabilizować", jest już w pełni rozwinięty, wie na co go stać i staje sie bardziej "zrównoważony";
te 6 lat, o których mówiłam - to już jest zajebisty pies, ale... no właśnie, wszystko ma swoje ale - każdy kolejny rok, to jednak spadek energii (nieduży jednakże, poza tym zależy od osobnika ale zawsze ;) ) poza tym - głupawke to jednak ma w każdym wieku :lol: ino może, z wiekiem łatwiej czasem się z nim dogadać ;)

ulana napisał(a):
Fruwające po galerii pijane białe myszki...:smhair2: :grin:

też jestem poniekąd w szoku...

wilczy zew napisał(a):
Nie widziałaś "mojego" jeża po fryzjerze...

faktycznie nie widziałam ... skąd masz jeża? :)

Fides79 napisał(a):

... heeh?....

Saththa napisał(a):

odebrałam :) ... niektóre ujęcia sie nie nadają... jakoś mi nie pasi do rysunku uchwycenie psa w takich ujęciach, ale 2 wybrałam :)

Posted

ty skoncz to gadanie a pokaz nam swoje suki i nie tylko hihihi chetnie se na nie popatrzymy
a gadac mozesz w miedzy czasie
jak juz masz wolne to moze warto by gg zainstalowac na prywatnym?
bo jakos malo okazji do pogaduchow sie zrobilo no nie?
jak tam Szymon?

Posted

Magda, kiedy ja zaraz wybywam.... teraz jestem bo młody śpi jeszcze, a ja poranną kolejna kawke kończe ;) zaraz sobie ide. Do pogaduchów to tylko telefon mi pozostał...

a fotek nie mam - nic nie robiłam - serio!
Suki jak suki, nic sie nie zmieniły ;)

Sandra, tam nie było 15 :P