Tekla64 Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 alez ona wcale nie wybyla ino ... zanikla na jakis czas hihihi super wyglada !!!!! Szymek urosl !!!! a maz bardzo oki! Quote
Saththa Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 jambi napisał(a):nawiedziliśmy nawiedzony dom Tekli :) On nie nawiedzony, to przepięcie na transformatorku! Quote
eria Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 ooo kolejna co była u Tekli !!! mnie korciło na piękną złotą jesień tam wybyć na weekend, ale niestety długa droga= duże koszty :( i już w tym roku to niemożliwe Quote
Tekla64 Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 one wpadli ciutke po drodze na mala kawe i prawie pizze jableczna hihihi Quote
lilo Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 a ja wpadam poczytac i przy okazji zapytuje jak sie robi pizze jableczna ?? :) pozdrawiam Was serdecznie przy okazji wszystkich bo z rzadka sie spotykamy ostatnio ;) Quote
ulana Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 O! Witaj, witaj Kasiu :) I rzuć czasem parę zdań. pizza jabłeczna?! :???::hmmmm: No, jak jest dyniowa, to może i jabłeczna? A może to jabłecznik po prostu? Quote
Saththa Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Pyszna była, a jak pachniała, MNIAM! :loveu: Quote
ulana Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Saththa napisał(a):Pyszna była, a jak pachniała, MNIAM! :loveu: Bliżej coś, bliżej, please. :) Quote
jambi Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 wilczy zew napisał(a):Żyjesz!!!!!! :loveu: nooo... cały czas :p AniaGucio napisał(a):O, wróciłaś! :) ależ ja nigdzie nie odchodziłam! to tylko problemy natury technicznej spowodowały moją absencję :grins: Tekla64 napisał(a):alez ona wcale nie wybyla ino ... zanikla na jakis czas hihihi super wyglada !!!!! Szymek urosl !!!! a maz bardzo oki! hahaha ależ nas Tekla podsumowała :lol: Ty też wyglądasz super - ale to Ci mówiłam :) ale cieszę się, że mój nowy image się podoba ;) ... no i za tego męża dzięki, przekaże :megagrin: Saththa napisał(a):On nie nawiedzony, to przepięcie na transformatorku! no w sumie też tak przypuszczałam, ale skoro Gospodarze twierdza inaczej... poza tym wersja z duchem jest fajniejsza :evil_lol: eria napisał(a):ooo kolejna co była u Tekli !!! mnie korciło na piękną złotą jesień tam wybyć na weekend, ale niestety długa droga= duże koszty :( i już w tym roku to niemożliwe no myśmy wpadli tylko na chwilkę w drodze powrotnej ze Szczecina, długo nie zabawiliśmy, ale jak mozna było nie wykorzystać takiej okazji? :) a pizza jabłeczna - PRZEPYSZNA!!! lilo napisał(a):a ja wpadam poczytac i przy okazji zapytuje jak sie robi pizze jableczna ?? :) pozdrawiam Was serdecznie przy okazji wszystkich bo z rzadka sie spotykamy ostatnio ;) o lilek - miło Cię widzieć, bo nie wymawiając, Ty na dogo bywasz chyba jeszcze rzadziej niż ja ;) ulana napisał(a):O! Witaj, witaj Kasiu :) I rzuć czasem parę zdań. No, jak jest dyniowa, to może i jabłeczna? A może to jabłecznik po prostu? witaj :) postaram się coś z siebie wykrzesać czasem :evil_lol: nie żaden jabłecznik - prawdziwa oryginalna pizza! ;) no to ja się na razie urywam, popatrzę sobie jeszcze chwileczke na wątki ale za moment musze spadać... dzisiaj mam ogrom roboty, a biorąc pod uwagę pewne cechy charakteru jednostki wobec mnie nadrzędnej należałoby się za nią wziąć... Quote
eria Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 a że się tak zapytam hihih co robiłaś w Szczecinie ? :cool3: wiesz, ja do Magdy w lipcu zajechałam też dlatego ,że byłam w Szczecinie :diabloti: Quote
jambi Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 hahahahaha... nie :lol: to zupełnie nie to! z ręką na sercu - pojechałam w zupełnie innych celach, za to niezaprzeczalnie stanowiących dla mnie duży krok w dalszym moim życiu - o którym za jakiś czas opowiem ;) niemniej - wróciłam bez małego sznaucera :lol: Quote
ulana Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 jambi napisał(a):niemniej - wróciłam bez małego sznaucera :lol: Ooo. Sznaucer... Czy coś się mam domyślać? Quote
Saththa Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 eria napisał(a): wiesz, ja do Magdy w lipcu zajechałam też dlatego ,że byłam w Szczecinie :diabloti: A Ty to mnie w ogóle nie denerwuj! :obrazic: Spróbuj sie w czerwcu nie odezwać. Quote
jambi Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 [quote name='ulana']Ooo. Sznaucer... Czy coś się mam domyślać? nie nie! to NAPRAWDE nie to! :lol: [quote name='Saththa']A Ty to mnie w ogóle nie denerwuj! :obrazic: Spróbuj sie w czerwcu nie odezwać. A Ty, to MNIE wogóle nie denerwuj, byłam w Szczecinie i co? :diabloti: eria, bez obaw, podejmuj próbe :eviltong: Quote
Saththa Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 jambi napisał(a): A Ty, to MNIE wogóle nie denerwuj, byłam w Szczecinie i co? :diabloti: Ale Ty się zaanonsowałaś a Eria nie :diabloti: Quote
jambi Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 ooo.... pomijając fakt, że wynika z tego, że mój anons spowodował właśnie to, że uniknęłaś spotkania ze mną wynika z tego, że gdybym schowała kulture wpojoną mi przez matkę rodzicielkę i nawiedziła Cię przez zaskodzenie bez zapowiedzi to byłoby lepiej? Quote
wilczy zew Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 jak ja lubię te Twoje wypowiedzi :loveu: Quote
WATACHA Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 jambi napisał(a):ooo.... pomijając fakt, że wynika z tego, że mój anons spowodował właśnie to, że uniknęłaś spotkania ze mną wynika z tego, że gdybym schowała kulture wpojoną mi przez matkę rodzicielkę i nawiedziła Cię przez zaskodzenie bez zapowiedzi to byłoby lepiej? uuuuuuuuuuuuuuu nieładnie ;) Quote
eria Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Saththa napisał(a):Ale Ty się zaanonsowałaś a Eria nie :diabloti: Ale wypomina !!!;) Quote
Saththa Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 jambi napisał(a):ooo.... pomijając fakt, że wynika z tego, że mój anons spowodował właśnie to, że uniknęłaś spotkania ze mną wynika z tego, że gdybym schowała kulture wpojoną mi przez matkę rodzicielkę i nawiedziła Cię przez zaskodzenie bez zapowiedzi to byłoby lepiej? I nie było by mnie w domu;) eria napisał(a):Ale wypomina !!!;) Zebys teraz nie zapomniała :) Quote
jambi Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 [quote name='wilczy zew']jak ja lubię te Twoje wypowiedzi :loveu:[/QUOTE] mam nadzieję, że nie mówisz tego z przekąsem? ;) powiem Wam szczerze, że widzę wyraźnie że ta moja galeria dogorywa... brak zdjęć to jedno, ale właśnie w nawiązaniu do "wypowiedzi" - ja juz nawet nic nie piszę od dłuższego czasu... fakt, w obecnej pracy nie mam wogóle czasu na wolnopisarstwo - to jedno, ale druga rzecz... echhh... teraz będzie chwila narzekania, kto nie chce, niech nie czyta... musze Wam powiedzieć, że w całej mojej karierze zawodowej jeszcze nigdy nie przeżywałam tego co teraz, że robi mi sie niedobrze na sama myśl o tym, że mam iść do pracy... no nie, owszem, raz kiedyś miałam podobnie, ale tam było troche inaczej - tam zabijała mnie rutyna ale tu, teraz - jeszcze nigdy nie pracowałam w tak stresogennym środowisku, i to nie z powodu nawału obowiązków czy coś takiego nie! to raczej chodzi o stres niezrównoważonej jednostki ludzkiej, której mam nieszczęście podlegać. Jedyne pocieszenie stanowi to, że nie jestem w swych odczuciach odosobniona jak się okazało, jak jeden duch, cztery sztuki przeżywają to samo. Doszło do tego, że budzę się z myślą w jakim humorze będzie dzisiaj pani dyrektor ... Quote
Recommended Posts