Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo się cieszę, że Wam się podobają :)

Sandra, ten, w którym jesteś zakochana to Tadeusz, ja w nim jestem zakochana "na żywo" ;)

Klaudia, dla odmiany, ten, który się Tobie podoba, jest ze starej pocztówki, i początkowo, szczerze mówiąc uznałam akurat ten rysunek za niezbyt udany ;) ale fajnie, że jednak się myliłam :)

Sandra, tak mam wolna i aktualnie okna myje :megagrin:

Kinga - wszystkie są A4, tylko niektóre skany są przycięte, w sumie... pewnie bym mogła narysować ;)... tylko nie obiecuje kiedy skończe ... już jedna taka osoba czeka i czekaaa.... wstyd mi ... ale tamta jedna nie dała mi zdjęcia :eviltong:
Kinga, pierwsze i trzecie ;) jeśli nie zależy Ci na już to spoko ;)

Posted

no na już to nie, ale w nieskończoność też bym nie chciała czekać hhihihi
jak coś to wypatruj myszy w domu :errrr::turn-l:([SIZE=1]taki mały żarcik[SIZE=2]) :diabloti:

Posted

Kasiu, śliczne rysunki.
Decoya poznałam w ułamku sekundy, bo to nasz rywal ringowy, a wrogów trzeba znać, hi, hi. ;)
Żeby tak mój mały miał swój portret. Mogłabym i poczekać...

jak coś to wypatruj myszy w domu

O co chodzi z tymi myszami???

Posted

Ekstra, cudowne ...:)
Mi też się podoba ten co Sandrze, chociaż jej nie lubię;), ale muszę przyznać, że ma gust dziewczyna ;)
I jeszcze olbrzym opierający się hmmmmmmmmm ;) o parapet ?

[quote name='Fides79']no na już to nie, ale w nieskończoność też bym nie chciała czekać hhihihi
jak coś to wypatruj myszy w domu :errrr::turn-l:([SIZE=1]taki mały żarcik[SIZE=2]) :diabloti:

A co w ciąży jesteś ?

Posted

[quote name='Fides79']

w sumie mogłabyś mi Felka narysować np na A4, powiesiłabym sobie na ścianie :lol::modla:

Byłam pierwsza :lol: jakies... hmmm 3?4? tygodnie szybciej :lol:
[quote name='jambi']
Sandra, ten, w którym jesteś zakochana to Tadeusz, ja w nim jestem zakochana "na żywo" ;)

tez na T ahhhhhhhhhhhhhhh

Na żywo nie widziałam :lol:

[quote name='jambi']

Sandra, tak mam wolna i aktualnie okna myje :megagrin:

SZALONA :shake:

[quote name='jambi']

Kinga - wszystkie są A4, tylko niektóre skany są przycięte, w sumie... pewnie bym mogła narysować ;-)... tylko nie obiecuje kiedy skończe ... już jedna taka osoba czeka i czekaaa.... wstyd mi ... ale tamta jedna nie dała mi zdjęcia :eviltong:

Ja jedna nie dałam bo taka jedna miała sobie wybrac sama :lol:
[quote name='Fides79']no na już to nie, ale w nieskończoność też bym nie chciała czekać hhihihi

Groźby nie działają :)

Ty sie smiej a mnie ciocia kiedys tak straszyła i mi sie śniło ze mam mychy w domu... ale nie takie norlane tylko czastkowe. Tam łapka pezała tam ogonek!!

[quote name='jambi']pffff.... znam ten przesąd, ale ale, jakbyś nie pamiętała, myszy w domu to ja już mam :grins:

I tam :lol:
[quote name='WATACHA']Ekstra, cudowne ...:)
Mi też się podoba ten co Sandrze, chociaż jej nie lubię;), ale muszę przyznać, że ma gust dziewczyna ;)

A dlaczego to Ty mnie nie lubisz?

Wszak ja Twe żyły zbieram :obrazic:

Posted

Saththa napisał(a):

A dlaczego to Ty mnie nie lubisz?

Wszak ja Twe żyły zbieram :obrazic:

Haaaaaaaaaaaaaa mam Cię, wiedziałam, że nie zaczaisz tego żarciku ;)

Posted

dzizas! jakie żyły?!?!

kawałki myszy Cie prześladowały? istna trauma :megagrin:, u mnie sa w całości :P

[quote name='WATACHA']Ekstra, cudowne ...:)

cieszę się :)

Sandry nie lubisz???? a czemuż to???

I jeszcze olbrzym opierający się hmmmmmmmmm ;) o parapet ?

pssst, to nie olbrzym, to miniaturek ;)

A co w ciąży jesteś ?

ja? nieee!

ulana, żaden problem, ino sama widzisz jak to ze mną jest ... 3, 4 tygodnie obsuwy, a nawet ołówka jeszcze nie wyjęłam... nie, ale na serio, ja musze wene mieć, musze mieć foto, które ma w sobie to coś ... dlatego lepiej jak mi ktoś zdjęcie da ;) i żeby nie było, ja nie rysuje komercyjnie, lecz hobbystycznie

Posted

Ooooooooo ups, byłam pewna, że olbrzym :)(jakiś niski ten parapet :))
Przecież napisałam, że o Sanadrze to był żart, sprawdzałam czy wszystko czyta ;)

Posted

WATACHA napisał(a):
Haaaaaaaaaaaaaa mam Cię, wiedziałam, że nie zaczaisz tego żarciku ;)

WATACHA napisał(a):
Ooooooooo ups, byłam pewna, że olbrzym :)(jakiś niski ten parapet :))
Przecież napisałam, że o Sanadrze to był żart, sprawdzałam czy wszystko czyta ;)

Oj no przeciez ze czytam :lol:

Jambiiiiiiiii jak zdjecie któe cos w sobie ma to dlatgeo dałam Ci możliwosc wyboru :lol:

Posted

WATACHA - no właśnie chyba niski :)

specjalnie dla Ciebie - razem z oryginałem:

To jest właśnie DECOY o którym dziewczyny pisały wczesniej (Culineo i ulana)

no to jeszcze oryginał z Tadeuszem (dla Sandry) :

Posted

a skoro już się bawisz, to WATACHA, Twoim zdaniem ten tutaj to jaki? olbrzym czy minik? :)

[quote name='jambi']to też ten sam pies, i tak samo - inna technika, jeden lepszy, drugi gorszy ;)

Posted

jambi napisał(a):
a skoro już się bawisz, to WATACHA, Twoim zdaniem ten tutaj to jaki? olbrzym czy minik? :)

Średniak ha,ha,ha, żartowałam ;)

Albo minik, albo młody olbrzym ;)