Fides79 Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Kasiu a jakiej wielkości są te rysunki? w sumie mogłabyś mi Felka narysować np na A4, powiesiłabym sobie na ścianie :lol::modla: http://img715.imageshack.us/img715/2685/dscn5601.jpg http://img824.imageshack.us/img824/2820/dscn5602.jpg http://images49.fotosik.pl/809/1314c9b5c0192a91med.jpg Quote
jambi Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 Bardzo się cieszę, że Wam się podobają :) Sandra, ten, w którym jesteś zakochana to Tadeusz, ja w nim jestem zakochana "na żywo" ;) Klaudia, dla odmiany, ten, który się Tobie podoba, jest ze starej pocztówki, i początkowo, szczerze mówiąc uznałam akurat ten rysunek za niezbyt udany ;) ale fajnie, że jednak się myliłam :) Sandra, tak mam wolna i aktualnie okna myje :megagrin: Kinga - wszystkie są A4, tylko niektóre skany są przycięte, w sumie... pewnie bym mogła narysować ;)... tylko nie obiecuje kiedy skończe ... już jedna taka osoba czeka i czekaaa.... wstyd mi ... ale tamta jedna nie dała mi zdjęcia :eviltong: Kinga, pierwsze i trzecie ;) jeśli nie zależy Ci na już to spoko ;) Quote
Fides79 Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 no na już to nie, ale w nieskończoność też bym nie chciała czekać hhihihi jak coś to wypatruj myszy w domu :errrr::turn-l:([SIZE=1]taki mały żarcik[SIZE=2]) :diabloti: Quote
jambi Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 pffff.... znam ten przesąd, ale ale, jakbyś nie pamiętała, myszy w domu to ja już mam :grins: Quote
ulana Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Kasiu, śliczne rysunki. Decoya poznałam w ułamku sekundy, bo to nasz rywal ringowy, a wrogów trzeba znać, hi, hi. ;) Żeby tak mój mały miał swój portret. Mogłabym i poczekać... jak coś to wypatruj myszy w domu O co chodzi z tymi myszami??? Quote
Fides79 Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 ulana napisał(a): O co chodzi z tymi myszami??? tego niestety nie możemy powiedzieć :roll: Quote
WATACHA Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Ekstra, cudowne ...:) Mi też się podoba ten co Sandrze, chociaż jej nie lubię;), ale muszę przyznać, że ma gust dziewczyna ;) I jeszcze olbrzym opierający się hmmmmmmmmm ;) o parapet ? [quote name='Fides79']no na już to nie, ale w nieskończoność też bym nie chciała czekać hhihihi jak coś to wypatruj myszy w domu :errrr::turn-l:([SIZE=1]taki mały żarcik[SIZE=2]) :diabloti: A co w ciąży jesteś ? Quote
Saththa Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 [quote name='Fides79'] w sumie mogłabyś mi Felka narysować np na A4, powiesiłabym sobie na ścianie :lol::modla: Byłam pierwsza :lol: jakies... hmmm 3?4? tygodnie szybciej :lol: [quote name='jambi'] Sandra, ten, w którym jesteś zakochana to Tadeusz, ja w nim jestem zakochana "na żywo" ;) tez na T ahhhhhhhhhhhhhhh Na żywo nie widziałam :lol: [quote name='jambi'] Sandra, tak mam wolna i aktualnie okna myje :megagrin: SZALONA :shake: [quote name='jambi'] Kinga - wszystkie są A4, tylko niektóre skany są przycięte, w sumie... pewnie bym mogła narysować ;-)... tylko nie obiecuje kiedy skończe ... już jedna taka osoba czeka i czekaaa.... wstyd mi ... ale tamta jedna nie dała mi zdjęcia :eviltong: Ja jedna nie dałam bo taka jedna miała sobie wybrac sama :lol: [quote name='Fides79']no na już to nie, ale w nieskończoność też bym nie chciała czekać hhihihi jak coś to wypatruj myszy w domu :errrr::turn-l:([SIZE=1]taki mały żarcik[SIZE=2]) :diabloti: Groźby nie działają :) Ty sie smiej a mnie ciocia kiedys tak straszyła i mi sie śniło ze mam mychy w domu... ale nie takie norlane tylko czastkowe. Tam łapka pezała tam ogonek!! [quote name='jambi']pffff.... znam ten przesąd, ale ale, jakbyś nie pamiętała, myszy w domu to ja już mam :grins: I tam :lol: [quote name='WATACHA']Ekstra, cudowne ...:) Mi też się podoba ten co Sandrze, chociaż jej nie lubię;), ale muszę przyznać, że ma gust dziewczyna ;) A dlaczego to Ty mnie nie lubisz? Wszak ja Twe żyły zbieram :obrazic: Quote
WATACHA Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Saththa napisał(a): A dlaczego to Ty mnie nie lubisz? Wszak ja Twe żyły zbieram :obrazic: Haaaaaaaaaaaaaa mam Cię, wiedziałam, że nie zaczaisz tego żarciku ;) Quote
jambi Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 dzizas! jakie żyły?!?! kawałki myszy Cie prześladowały? istna trauma :megagrin:, u mnie sa w całości :P [quote name='WATACHA']Ekstra, cudowne ...:) cieszę się :) Mi też się podoba ten co Sandrze, chociaż jej nie lubię;), ale muszę przyznać, że ma gust dziewczyna ;) Sandry nie lubisz???? a czemuż to??? I jeszcze olbrzym opierający się hmmmmmmmmm ;) o parapet ? pssst, to nie olbrzym, to miniaturek ;) A co w ciąży jesteś ? ja? nieee! ulana, żaden problem, ino sama widzisz jak to ze mną jest ... 3, 4 tygodnie obsuwy, a nawet ołówka jeszcze nie wyjęłam... nie, ale na serio, ja musze wene mieć, musze mieć foto, które ma w sobie to coś ... dlatego lepiej jak mi ktoś zdjęcie da ;) i żeby nie było, ja nie rysuje komercyjnie, lecz hobbystycznie Quote
WATACHA Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Ooooooooo ups, byłam pewna, że olbrzym :)(jakiś niski ten parapet :)) Przecież napisałam, że o Sanadrze to był żart, sprawdzałam czy wszystko czyta ;) Quote
Saththa Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 WATACHA napisał(a):Haaaaaaaaaaaaaa mam Cię, wiedziałam, że nie zaczaisz tego żarciku ;) WATACHA napisał(a):Ooooooooo ups, byłam pewna, że olbrzym :)(jakiś niski ten parapet :)) Przecież napisałam, że o Sanadrze to był żart, sprawdzałam czy wszystko czyta ;) Oj no przeciez ze czytam :lol: Jambiiiiiiiii jak zdjecie któe cos w sobie ma to dlatgeo dałam Ci możliwosc wyboru :lol: Quote
jambi Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 WATACHA - no właśnie chyba niski :) specjalnie dla Ciebie - razem z oryginałem: To jest właśnie DECOY o którym dziewczyny pisały wczesniej (Culineo i ulana) no to jeszcze oryginał z Tadeuszem (dla Sandry) : Quote
Saththa Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Mam w telefonie no przeciez mi mmsem wysyłałas :lol: Quote
WATACHA Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Kurdę no wierzę, ale nawet mi nie przyszło do głowy , że to miniatura ;) A Tadeusz???Też minik, chyba nie co? Quote
jambi Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 a skoro już się bawisz, to WATACHA, Twoim zdaniem ten tutaj to jaki? olbrzym czy minik? :) [quote name='jambi']to też ten sam pies, i tak samo - inna technika, jeden lepszy, drugi gorszy ;) Quote
WATACHA Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 jambi napisał(a):a skoro już się bawisz, to WATACHA, Twoim zdaniem ten tutaj to jaki? olbrzym czy minik? :) Średniak ha,ha,ha, żartowałam ;) Albo minik, albo młody olbrzym ;) Quote
WATACHA Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Jak Tadek to olbrzym to ja też go kocham, zaje...fajny jest :) Ja stawiam jak Culineo, że olbrzym :) Quote
Recommended Posts