Saththa Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 A co Ty się tak rozbijasz na necie dzis? Chlopaki pojechali ju?:) Quote
jambi Posted July 1, 2012 Author Posted July 1, 2012 pojechali godzine temu :grins: ale teraz spadam, spać ide, bo o 6 pobudka, ale jutro wieczorkiem będę :megagrin: Quote
Saththa Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 jambi napisał(a):pojechali godzine temu :grins: ale teraz spadam, spać ide, bo o 6 pobudka, ale jutro wieczorkiem będę :megagrin: czekamy :) Quote
dorka1403 Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 kobieto ty pisz kasiążki...czyta się twoje wypowiedzi (zwłaszcza pierwsza storne) z zapartym tchem niczym harlequina :lol: Quote
puchu Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Łączę się w bólu w te upały. Po dzisiejszych spacerach (od 12 do 15) już ledwo doszłam do domu. Quote
jambi Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 Saththa napisał(a):czekamy :smile: no i du...żo mi z tych obietnic nie wyszło... internet mi wywaliło wczoraj i tyle se pośmigałam pffff.... WATACHA napisał(a):To trochę luzu masz.A na ile pojechali? Saththa napisał(a):Na tydzien :evil_lol: Szybko jej zleci;-) jako rzekła Sandra - tydzień :) i jako rzekła - szybko zleci :evil_lol: ale luzu troche mam ;) dorka1403 napisał(a):kobieto ty pisz kasiążki...czyta się twoje wypowiedzi (zwłaszcza pierwsza storne) z zapartym tchem niczym harlequina :lol: dziękuję :) padały już takie propozycje ale... jak widzisz - im dalej w galerie tym gorzej ;) a poza tym - zaczęłam od gazet - tam mnie nie chcieli :grins: no i oczywiście - witam! bo jak mi się wydaje pierwszy raz u mnie? :) puchu napisał(a):Łączę się w bólu w te upały. Po dzisiejszych spacerach (od 12 do 15) już ledwo doszłam do domu. na szczęście pół dnia spędzam w pracy, a tam mam klime i jest prawie luksus ;), natomiast potem... echhh... nic to, przeżyjemy ;)... a w ziemie i tak będziemy narzekać, że zimno, że chcemy lata ...:megagrin: Quote
jambi Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 odnoszę niejasne wrażenie że chodzimy po tych samych wątkach... :hmmmm: w kwestii fot... khe khe, to Cię rozczaruję... mąż był wybył zabierając ze sobą aparat, a w aparacie także moją kartę na której były zdjęcia... mam niejaką pewność że za tydzień wróci... o mężu mówie, bo co do aparatu to nie wiem :niewiem: Quote
Saththa Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 spoko spoko ja poczekam :) Bo ja Cię sledzę :) Tak sie ciesze ze Cie widze ze Cie sledzę :) Quote
jambi Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 taaaa... my tu gadu gadu, a Ty mnie śledzisz...:mdleje: dobra, do jutra ;) Quote
Saththa Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 jambi napisał(a):taaaa... my tu gadu gadu, a Ty mnie śledzisz...:mdleje: dobra, do jutra ;) Nie mdlej Szalona :) Bo czoło obijesz :) Quote
WATACHA Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Saththa napisał(a):Nie mdlej Szalona :) Bo czoło obijesz :) I Ci się wklęśnie :lol: Quote
Saththa Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 WATACHA napisał(a):I Ci się wklęśnie :lol: Hmmm ale Kaska w sumie ma grzywke wiec nie ejst tak źle ;) jak sie wklęsnie gorzej jak obije bo bedzie wystawac;) Quote
WATACHA Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 [quote name='Saththa']Hmmm ale Kaska w sumie ma grzywke wiec nie ejst tak źle ;) jak sie wklęsnie gorzej jak obije bo bedzie wystawac;) To sobie grzywkę natapiruje Quote
Saththa Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 WATACHA napisał(a):To sobie grzywkę natapiruje jak na moje wtedy będzie to wyglądac nadnaturalnie :lol: Quote
ulana Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 U, przykro mi z powodu Freda... Ja też w nowej pracy i nie wiem na razie co ja tu robię? Toż wakacje miałam mieć, a chwili odsapnąć nie mogę! Może macie poza kawami jakieś plusy takiej sytuacji? Quote
wilczy zew Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='ulana']Ja też w nowej pracy i nie wiem na razie co ja tu robię? Toż wakacje miałam mieć, a chwili odsapnąć nie mogę! Może macie poza kawami jakieś plusy takiej sytuacji? kasa :hmmmm: Quote
jambi Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 teraz to ja moge mieć wklęsłe, wypukłe czy jakie tam jeszcze, grzywke mam, poniekąd natapirowaną :megagrin: [quote name='ulana']U, przykro mi z powodu Freda... co powinnam powiedzieć? "dzięki" ? echhh... tak sie stało; a jedyne co moge powiedziec z czystym sumieniem, to, że nie poprzez moją decyzję jak to było z Aronem Ja też w nowej pracy i nie wiem na razie co ja tu robię? Toż wakacje miałam mieć, a chwili odsapnąć nie mogę! Może macie poza kawami jakieś plusy takiej sytuacji? nooooo.... były plusy były... na zakupy mogłam chodzić w godzinach pracy, różne fajne miejsca odwiedzać, z wszystkimi forami byłam na bieżąco.... achhhhhhhh..... a i kasa godna była Quote
Saththa Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 ja Ci chciałam uprzejmnie przypomnieć ze z ytym wolnym czasem to nie tak fajnie Ci było;) Quote
ulana Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='wilczy zew']kasa :hmmmm:[/QUOTE] No tak, racja to:). Ale ja stary belfer jestem, przyzwyczajony do obciągania pasa, ale i do wakacji;) Quote
wilczy zew Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='ulana']Ale ja stary belfer jestem, przyzwyczajony do obciągania pasa, ale i do wakacji;)[/QUOTE] to Cię rozumiem ;) moja mama tak ma Quote
jambi Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 [quote name='Saththa']ja Ci chciałam uprzejmnie przypomnieć ze z ytym wolnym czasem to nie tak fajnie Ci było;)[/QUOTE] ależ! ja to wiem! nicnierobienie wcale nie jest dobre na dłuższa metę, poza tym, to wcale nie wróży dobrze, człowiek zaczyna się zastanawiać, czeka nie wiadomo na co.... teraz mam zachrzan na 100 %, w sensie, że 100 % czasu służbowego spędzam służbowo :megagrin: no ale... widze teraz i minusy :diabloti: nie ma kiedy zakupów zrobić :eviltong: ale nie narzekam, fajnie jest :) aaa! zmieniłam image! :cool3: ... ino zdjęcia wstawić nie moge.... Quote
Recommended Posts