Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ale co mam pokazać? jak?! zdjęcie mam w komórce - wszak aparat pojechał na wakacje - a kabelek od komórki wziął był się ukrył!

spróbuje poszukać ;)

... póki co możecie zgadywać :diabloti:

Posted

Nie jest źle z tego co piszesz :) Takie życie że wszystko jest kosztem czegoś ;) Ale jednak rzeczywiście chyba lepiej w pracy miec trochę pracy bo człowiek z nic-nie-robienia jakoś gnuśnieje.
Ciekawam nowego image...:cool3:

Posted

[quote name='jambi']ale co mam pokazać? jak?! zdjęcie mam w komórce - wszak aparat pojechał na wakacje - a kabelek od komórki wziął był się ukrył!

spróbuje poszukać ;)

... póki co możecie zgadywać :diabloti:[/QUOTE]

moze wstawić za Ciebie?
:cool3:

Posted

wuzet, wszak waszka młodsza napisała "oczami wyobraźni" :eviltong:

[quote name='malawaszka']rudy jeż :D[/QUOTE]

nie :p

[quote name='WATACHA']Gdzie Ty widziałaś rudego jeża :eviltong:?[/QUOTE]

może w Brudzowicach takie chodzą? :hmmmm: kto wie? taka odmiana? specyficzny mikrokolimat? :niewiem:

[quote name='Saththa']Ani rudy ani czarny, nie daje się namówić :lol:[/QUOTE]

wszak mówiłam, że czarne stanowić mogą przyczynek do rozwodu... mąż mój Hubert oznajmił jakiś czas temu "wszystko tylko nie czarne" i jakoś tak to powiedział, że widmo zmiany stanu cywilnego jawi mi się jako realne ....

[quote name='malawaszka']zatem blond jeż :D[/QUOTE]

blisko, ale... co Ty z tym jeżem?!

[quote name='weszka']Nie jest źle z tego co piszesz :) Takie życie że wszystko jest kosztem czegoś ;) Ale jednak rzeczywiście chyba lepiej w pracy miec trochę pracy bo człowiek z nic-nie-robienia jakoś gnuśnieje.
Ciekawam nowego image...:cool3:[/QUOTE]

co prawda to prawda ;)
ciekawość - to pozytywne uczucie :grins:

[quote name='Fides79']moze wstawić za Ciebie?
:cool3:[/QUOTE]

może niekoniecznie to :cool3:

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

czy ktoś tu jeszcze zagląda? :hmmmm:

jakby co, to byłam ;) zdjęć oczywiście nie mam, ale, mam za to co innego ;)

może też Wam sie spodoba, a jak nie - to prosze bardzo - na krytyke otwarci jesteśmy, ino może niezbyt przytłaczającą... jakby miało bardzo boleć, to zawsze możecie napisać "hmmmm..." :megagrin:

Posted

URL=http://imageshack.us/photo/my-images/819/rys6mini.jpg/]

to ten sam "model", ale nieco inną techniką, i jak widać, nieco inaczej ujęty ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
przepiękne!!!!!!! :loveu:

ja pierdykam! już się zdążyłaś wstrzelić???? ja tu nie zdążyłam nawet skopiować.....

Posted

z pewnością :) kilka psów jest wzorowanych na zdjęciach z forum sznaucerowego, reszta z książek, jedno z pocztówki, a 2 z prywatnych zasobów ;)

fajnie, że się podobają :)