jambi Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 ale co mam pokazać? jak?! zdjęcie mam w komórce - wszak aparat pojechał na wakacje - a kabelek od komórki wziął był się ukrył! spróbuje poszukać ;) ... póki co możecie zgadywać :diabloti: Quote
WATACHA Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='malawaszka']rudy jeż :D[/QUOTE] Gdzie Ty widziałaś rudego jeża :eviltong:? Quote
malawaszka Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='WATACHA']Gdzie Ty widziałaś rudego jeża :eviltong:?[/QUOTE] u jambi na głowie :roflt: oczami wyobraźni :D Quote
WATACHA Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Ewentualnie jeż może być rudy ....pod ogonem ha,ha,ha Quote
Saththa Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Ani rudy ani czarny, nie daje się namówić :lol: Quote
weszka Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Nie jest źle z tego co piszesz :) Takie życie że wszystko jest kosztem czegoś ;) Ale jednak rzeczywiście chyba lepiej w pracy miec trochę pracy bo człowiek z nic-nie-robienia jakoś gnuśnieje. Ciekawam nowego image...:cool3: Quote
Fides79 Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='jambi']ale co mam pokazać? jak?! zdjęcie mam w komórce - wszak aparat pojechał na wakacje - a kabelek od komórki wziął był się ukrył! spróbuje poszukać ;) ... póki co możecie zgadywać :diabloti:[/QUOTE] moze wstawić za Ciebie? :cool3: Quote
wilczy zew Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='WATACHA']Gdzie Ty widziałaś rudego jeża :eviltong:?[/QUOTE] [quote name='malawaszka']u jambi na głowie :roflt: [/QUOTE] :turn-l: :roflt: Quote
jambi Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 wuzet, wszak waszka młodsza napisała "oczami wyobraźni" :eviltong: [quote name='malawaszka']rudy jeż :D[/QUOTE] nie :p [quote name='WATACHA']Gdzie Ty widziałaś rudego jeża :eviltong:?[/QUOTE] może w Brudzowicach takie chodzą? :hmmmm: kto wie? taka odmiana? specyficzny mikrokolimat? :niewiem: [quote name='Saththa']Ani rudy ani czarny, nie daje się namówić :lol:[/QUOTE] wszak mówiłam, że czarne stanowić mogą przyczynek do rozwodu... mąż mój Hubert oznajmił jakiś czas temu "wszystko tylko nie czarne" i jakoś tak to powiedział, że widmo zmiany stanu cywilnego jawi mi się jako realne .... [quote name='malawaszka']zatem blond jeż :D[/QUOTE] blisko, ale... co Ty z tym jeżem?! [quote name='weszka']Nie jest źle z tego co piszesz :) Takie życie że wszystko jest kosztem czegoś ;) Ale jednak rzeczywiście chyba lepiej w pracy miec trochę pracy bo człowiek z nic-nie-robienia jakoś gnuśnieje. Ciekawam nowego image...:cool3:[/QUOTE] co prawda to prawda ;) ciekawość - to pozytywne uczucie :grins: [quote name='Fides79']moze wstawić za Ciebie? :cool3:[/QUOTE] może niekoniecznie to :cool3: Quote
malawaszka Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 no jak zwał tak zwał, ale blond krótka fryzurka? Quote
jambi Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 czy ktoś tu jeszcze zagląda? :hmmmm: jakby co, to byłam ;) zdjęć oczywiście nie mam, ale, mam za to co innego ;) może też Wam sie spodoba, a jak nie - to prosze bardzo - na krytyke otwarci jesteśmy, ino może niezbyt przytłaczającą... jakby miało bardzo boleć, to zawsze możecie napisać "hmmmm..." :megagrin: Quote
jambi Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 URL=http://imageshack.us/photo/my-images/819/rys6mini.jpg/] to ten sam "model", ale nieco inną techniką, i jak widać, nieco inaczej ujęty ;) Quote
jambi Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 malawaszka napisał(a):przepiękne!!!!!!! :loveu: ja pierdykam! już się zdążyłaś wstrzelić???? ja tu nie zdążyłam nawet skopiować..... Quote
jambi Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 Dwa następne - to też ten sam pies, i tak samo - inna technika, jeden lepszy, drugi gorszy ;) i koniec :) Quote
Fides79 Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 świetne te rysunki, niektóre wyglądają bardzo znajomo, znaczy się psy na grafikach :lol: :klacz::klacz: Quote
jambi Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 z pewnością :) kilka psów jest wzorowanych na zdjęciach z forum sznaucerowego, reszta z książek, jedno z pocztówki, a 2 z prywatnych zasobów ;) fajnie, że się podobają :) Quote
Saththa Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 http://img819.imageshack.us/img819/4155/rys6mini.jpg w tym zakochana jestem :) Quote
Culineo Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 ale piękne ! :) dlaczego ja jestem takim beztalenciem ?! :cry: http://img829.imageshack.us/img829/583/rys7mini.jpg Decoy :loveu: http://img854.imageshack.us/img854/6607/rys5mini.jpg w tym jestem zakochana ! :loveu: Quote
Recommended Posts