Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mala_czarna']Bo mnie użreć chciała, a Ty jeszcze podpuszczałaś! :)[/QUOTE]

a skąd! ja tylko chciałam Ci pokazac jakie one są ... miłe :roflt:

[quote name='AnkaG']Jambi to te twoje gryzonie takie? Trzeba było poszczuć na tę babę co mówiła , że duże sznupy głupie ... :)

A tak wogóle to ja na dogo trafiłam przez stronę adopcyjną Wasi :)[/QUOTE]

bo one SĄ bardzo miłe, i przytulaste i pozwalają się głaskać, ba! Balbina wręcz za swoje motto życiowe uznała "głaszcz mię głaszcz aż Ci ręka odpadnie" :evil_lol: jednak jest jedna rzecz - strzeż się człowieku próby wzięcia której na ręce :diabloti: małe maupy zostały specjalnie przeszkolone, aby przy próbie pochwycenia przez obcego człowieka żreć po rękach, ewentualnie w nos :p

szcuc ludzi, to ja nie szczuje, swoje u dużych sznupach wiem i nikt mnie nie przekona, a stara juz jestem i wiem, że ja równiez niektórych ludzi nie przekonam, mam tylko nadzieje, że ta wnuczka mądrzejsza niż babcia...

strone adopcyjną Wasi znalazłam poniekąd niezależnie, nawet nie wiedziałam, że to jest strona Wasi :evil_lol:

dobra, dalsza porcja zdjęć:

Posted

piękne zdjęcia - wreszcie normalna fotka Twojej osoby bo ostatnio to jakieś marne imitacje z profilu wrzucałaś - fantastycznie sie prezentowałyście dziewczyny - po takiej akcji to sznupków już powinno w schroniskach brakowac !!

Posted

[quote name='lilo']piękne zdjęcia - wreszcie normalna fotka Twojej osoby bo ostatnio to jakieś marne imitacje z profilu wrzucałaś - fantastycznie sie prezentowałyście dziewczyny - po takiej akcji to sznupków już powinno w schroniskach brakowac !!

chcesz mnie więcej? :evil_lol: ... mówisz masz ;)

z Meśką:

w ramach przerwy i odpoczynku zadekowałysmy się obok zaprzyjaźnionego stoiska pewnego Przytuliska, a co mi szkodzi zrobic im reklamę ;) www.znajdki.pl ;)

Posted

[quote name='mala_czarna']A Cię zaraz strzelę!!! Wywal to zdjęcie! :evil_lol::evil_lol:

serio??? moge Cię wyciąć... niby fakt, powinnam najpierw spytać :oops: wybacz! :modla: .... wywalać?

[quote name='AnkaG']No super fotki. ;) I nie widać by małe czarne atakowało małą czarną :)

bo to akurat nie to małe czarne które użreć chciało jest na zdjęciu :evil_lol: ... żreć chciała Mia :) moja dziewczynka :loveu:

[quote name='Fides79']hmm może Tą Panią też by trzeba było gdzieś oddać :hmmmm:

padały takie sugestie :diabloti:

http://img803.imageshack.us/img803/8720/p1080252.jpg
no proszę jaka super ekipa, koszulki prezentowały się rewelacyjnie, tylko coś Ty się tak zakryła mocno długim rękawem i golfem, kurna opalać się chyba miałaś ;)

no kurna miałam! ale najpierw zimno było, a założenie było takie, że koszulka powinna byc na wierzchu - więc pod spodek założony został golfik, potem nie powiem - nieco się zaczęłam w nim gotować, więc w końcu dokonując sztuk akrobatycznych pozbyłam się tegoż - co widac na innych zdjęciach, choćby na tych z Meśką ;)

dziewczyny tez najpierw miały bluzy pod spodem, tylko one pozdejmowały to to wczesniej ;)

mala_czarna - wywalać?????

Posted

nic nie wywalac i tak juz poszlo w swiat to jaki sens?!
pieknie sie przentowalyscie , harce super ochloda tez i mysle ze mimo tlumow to psy mialy radoche
i mysle tyz ze jednak troche ludkow was zauwazylo co przyniesie jakies korzysci chocby w propagowaniu strony

Brawo cala ekipa brawo i dzieki za czas

Posted

[quote name='wilczy zew']Jambi jak zdejmuje się golf spod koszulki :crazyeye:

kochaaana! sposobem :megagrin: ... najpierw jeden rękawek, ręke przełozyć w rękaw koszulki, potem drugi, na końcu oswobodzić szyję i cały golfik wyciagamy środkiem przez kołnierzyk :grins: lepiej Ci powiem, ja pod tym golfem miałam jeszcze podkoszulke - i z tym mi poszło łatwiej :) golf nieco trudniej, zwłaszcza, że robiłam to na samym środku trawnika, pod pubem, na oczach dziesiątek ludzi... :megagrin: ale miałam do wyboru - albo duma, albo ugotowanie :lol:

Posted

[quote name='jambi']kochaaana! sposobem :megagrin: ... najpierw jeden rękawek, ręke przełozyć w rękaw koszulki, potem drugi, na końcu oswobodzić szyję i cały golfik wyciagamy środkiem przez kołnierzyk :grins: lepiej Ci powiem, ja pod tym golfem miałam jeszcze podkoszulke - i z tym mi poszło łatwiej :) golf nieco trudniej, zwłaszcza, że robiłam to na samym środku trawnika, pod pubem, na oczach dziesiątek ludzi... :megagrin: ale miałam do wyboru - albo duma, albo ugotowanie :lol:[/QUOTE]

to tak jak ze zdejmowaniem biustonosza :D

Posted

[quote name='Aleksandra95']Masz fajne psiaki :loveu: można je głaskać i głaskać..:):) a Mesia też super:loveu:[/QUOTE]

a nie mówiłam że można? :lol: głaskac można do upojenia, byle nie podnosić :megagrin:

właśnie właśnie! bo ja nie napisałam, że spotkałam kilka osób z dogo :)

między innymi właśnie Aleksandre95 :), która lansowała się po Polach z psiakami szukającymi domu z Przytuliska Pani Joli, o którym wspominałam wcześniej :)
miło było Cie poznać :)

[quote name='malawaszka']to tak jak ze zdejmowaniem biustonosza :D[/QUOTE]

no, bo to własnie jest ten sposób :megagrin:

Posted

Pięknie się dziewczęta prezentowałyście.I na pewno kawał dobrej roboty zrobiłyście, jeżeli choć jeden sznupek dzięki Waszej akcji znajdzie dobry domek to jest sukces :).