zerduszko Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Ha! Znalazłam tą sunię na stronie, ale tam nie ma ani imienia. Ona była jakaś szczególna? Miała wątek? Albo imię choć ;) Quote
malawaszka Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='zerduszko']Ha! Znalazłam tą sunię na stronie, ale tam nie ma ani imienia. Ona była jakaś szczególna? Miała wątek? Albo imię choć ;)[/QUOTE] nie miała wątku - nie wiem nawet czy była na wątku gliwickim - adoptował ją taki pan, który dzwoni do mnie do tej pory w święta z życzeniami :lol: Quote
ludwa Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Zapraszam na bazarek z magnesikami:smile:) http://www.dogomania.pl/threads/2073...4#post16834214 Quote
Saththa Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Ale pomysł :bravo: :klaszcze: No zaszalałyście dziewczyny:) 3mam kciuki za pomowodzenie akcji, rozreklamowanie strony, możliwośc kupna takowej koszulki i za fotorelację;) Quote
Saththa Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='malawaszka']powodzenia :kciuki:[/QUOTE] właśnie!! (znaki) Quote
jambi Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 no dobra, Ekipa zbiera się o godzinie 11 w pobliżu pubu Jeff`s na Polach Mokotowskich, potem zapewne będziemy się kręcić po całych Polach ... dlatego cięzko mi powiedzieć gdzie będziemy, gdyby ktoś akurat chciał do nas dołączyć - ale - będzie nas widać! :) Quote
Fides79 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 no to trzymam kciuki za udaną akcję i ładną pogodę ( a głównie brak deszczu) :kciuki: Quote
Tekla64 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 no wlasnie trzymam kciuki za swietna impreze!!! a jak z pogoda bo cioteczka mowila ze moze byc kiepsko? ponoc cos wczoraj padalo??? Quote
Saththa Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Aaa trochę miałam do nadrobienia. Zdjęć z wystawy ogrom;) Pozdrawiamy i głaski dla F. :) Quote
WATACHA Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='AnkaG']Jak impreza?[/QUOTE] Właśnie :) Quote
Tekla64 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 pewnie dzis bedzie odpowiednia relacja ze zdjeciami na co czekam niecierpliwie Quote
lilo Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 ha dziewczyny chyba same sie wyadoptowaly na imprezie :) bo cisza :) Quote
mala_czarna Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Jambi, dawaj fotki co Wam osobiście cyknęłam, bo wyglądałyście rewelacyjnie!! :) Aaa, a te Twoje dwie małe, czarne cholery to chętnie adoptuję! I to z dopłatą! :loveu: Quote
malawaszka Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 jambi buduje napięcie bo jest wszędzie oprócz swojego wątku :evil_lol: Quote
jambi Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 [quote name='lilo']ha dziewczyny chyba same sie wyadoptowaly na imprezie :) bo cisza :) a otóż nie, choć chętni byli :evil_lol: [quote name='Tekla64']pewnie dzis bedzie odpowiednia relacja ze zdjeciami na co czekam niecierpliwie A będzie :) choć zdjęć w sumie niewiele, ale cięzko jest robic zdjęcia w jednej ręce trzymając ulotki, a w drugiej smycz ;) zdjęcia były więc robione tylko w przerwach, brakowało nam fotografa, który na bieżąco mógłby focić nasze poczynania... Na początek o samej imprezie - tłum ludzi... ludź na ludziu i dookoła tyz człowieki :lol: pogoda dopisała :) słoneczko świeciło, w południe zrobiło się wręcz gorąco :) Zebraliśmy się około 11... to znaczy od 11 zaczęliśmy się zbierać ;) stawiłam się w umówionym miejscu razem z moimi czarnymi maupami, dokładnie o 11, już zachwile dobiła do mnie JOAPG z Mesią :) niedługo potem dotarła do nas także córka JOAPG i rozpoczęłyśmy nasz marsz po Polach :) Jakiś czas potem dotarli także Bosman (dawniej Diego) ze swoim pańciostwem Maja i Michałem, i wtakiej ekipie przemaszerowaliśmy całe niemal Pola, z dłuższym postojem nad stawem - z czego między innymi będą zdjęcia :) Jeśli spytacie czy starczyło ulotek - odpowiem, tak, wiele zostało. Nie chodziło nam bowiem o ilość, lecz o jakość. Można było pewnie rozdawać te ulotki na prawo i lewo na wzór ulotek reklamujących Telepizze, tylko po co? wiele z mijanych nas osób wyraźnie nie było zainteresowanych, wiele osób nie miało ochoty nawet z nami rozmawiać. Starałyśmy się obserwowac ludzi i na każdy uśmiech, zainteresowanie "rzucałyśmy się" do tych właśnie osób z ulotkami. Z każdym starałyśmy się porozmawiać, opowiedzieć, efekt? kilkanaście bardzo miłych spotkań z ludźmi, rozmów, pomysłów, słów uznania, zainteresowania. Spotkałyśmy kilka rodzin, scenariusz zawsze ten sam - dziecko aż piało z zachwytu do piesków, mamusia "bardzo by chciała" lecz tatuś wyraźnie uwidaczniał sceptycyzm... cóż... może się przekona ;) Spotkałyśmy kilka bardzo miłych osób, które juz mają swoje pieski, ale rozważają całkiem poważnie adopcję drugiego psiaka :) Spotkałyśmy kilku miłośników sznaucerów, którzy myśleli o sznaucerku a nigdy nie słyszeli o naszej stronie - obiecali zajrzeć ;) Spotkałyśmy też kilka innych osób... właściwie nie warto by chyba o nich wspominać, jednak może warto wiedzieć? dwóch panów (oddzielnie) bardzo zainteresowały nasze pieski, bo mają działki ... tylko mieli mały dylemat (obaj, oddzielnie)... czy po wakacjach można oddać? ....:roll: :angryy: ... no i jedna Pani, która za wszelką cenę starała mi się udowodnić cóż to za durne psy są te duże sznaucery, jej wnuczka bowiem znalazła takiego i ona jej cały czas radzi żeby go do schroniska oddała.... słów szkoda... ale, w gruncie rzeczy więcej było tych miłych, sympatycznych, zainteresowanych - i z tego trzeba się chyba cieszyć :) Bosmany opuścili nas około 14, my tzn. ja, JOAPG z córką promowaliśmy sznupowate do godziny 18... a potem a potem ledwo dowlekłam się do domu :evil_lol: zaraz będa zdjęcia ;) [quote name='mala_czarna']Jambi, dawaj fotki co Wam osobiście cyknęłam, bo wyglądałyście rewelacyjnie!! :) Aaa, a te Twoje dwie małe, czarne cholery to chętnie adoptuję! I to z dopłatą! :loveu: taaa? a na rączki wziąć to nie chciałaś :diabloti: [quote name='Saththa']Aaa trochę miałam do nadrobienia. Zdjęć z wystawy ogrom;) Pozdrawiamy i głaski dla F. :) głaski dla F. przekazane :diabloti: i faktycznie, zdjęć z wystawy ogrom :) ... Fides wstawiła :roflt: Quote
mala_czarna Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='jambi'] taaa? a na rączki wziąć to nie chciałaś :diabloti: [/QUOTE] Bo mnie użreć chciała, a Ty jeszcze podpuszczałaś! :) Quote
malawaszka Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='jambi'] głaski dla F. przekazane :diabloti: i faktycznie, zdjęć z wystawy ogrom :) ... Fides wstawiła :roflt: hahaha tak własnie mi się wydawało, że Sandra się machnęła :evil_lol: czekam na foty nooooo Quote
AnkaG Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Jambi to te twoje gryzonie takie? Trzeba było poszczuć na tę babę co mówiła , że duże sznupy głupie ... :) A tak wogóle to ja na dogo trafiłam przez stronę adopcyjną Wasi :) Quote
jambi Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 Silna ekipa ;) od lewej córka JOAPG, sama JOAPG, ja-jambi, na pierwszym planie od lewej: Mesia , Balbina, Mia :) a tu Mesia jako pies reklamujący sznaucery - to obce dziecko najpierw nieco niesmiało, potem troszeczke bardziej, potem czy można pogłaskać, a na końcu wylądowało Mesi na szyji, czym wzbudziło niewielki popłoch u swoich rodziców hihihi i takie coś ;) Quote
mala_czarna Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 A Cię zaraz strzelę!!! Wywal to zdjęcie! :evil_lol::evil_lol: Quote
AnkaG Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 No super fotki. ;) I nie widać by małe czarne atakowało małą czarną :) Quote
Fides79 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 . .no i jedna Pani, która za wszelką cenę starała mi się udowodnić cóż to za durne psy są te duże sznaucery, jej wnuczka bowiem znalazła takiego i ona jej cały czas radzi żeby go do schroniska oddała.... słów szkoda... hmm może Tą Panią też by trzeba było gdzieś oddać :hmmmm: http://img803.imageshack.us/img803/8720/p1080252.jpg no proszę jaka super ekipa, koszulki prezentowały się rewelacyjnie, tylko coś Ty się tak zakryła mocno długim rękawem i golfem, kurna opalać się chyba miałaś ;) Quote
Recommended Posts