Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wilczy zew']Tak mocno są wybarwione tylko w okresie godowym(wiosna).[/QUOTE]

Ciii :) Nie psuj :)
[quote name='Tekla64']i tak rozspiewane na rozne tony i melodie[/QUOTE]

Ja się tam na ptakach nie znam:) Ale one mi się zawsze szare wydawał ya tutaj takie piekne;)

Posted

[quote name='wilczy zew']Takie kolory widać z bliska,NIE MA SZARYCH ptaków.[/QUOTE]

Gołebie sa szare :lol: Ale nie bede sie kłócić;)

EDIT:

Dodam, szare jak dla mnie;)

Posted

[quote name='Tekla64']szpaki to w ogole fajne ptaki poza tym ze zzeraja czeresnie i nie tylko hihihi
ich podchody godowe ich gwizdy i trele ich opiekunczosc w stosunku do malych i do siebie nawzajem .... no ja akurat nauczylam sie bardzo lubic szpaki i podziwiam je co roku[/QUOTE]

w zeszłym roku zrobiły sobie gniazda w niedokonczonej naszej podbitce - zasrane całe ściany pod gniazdami :mdleje: a w tym roku biegusiem folią zakrywaliśmy jak zaczęły się pojawiać i szukać miejsc :lol:

Posted

O szpakach nadała mi Magda na gg i przyfrunęłam zobaczyć :D - rewelacja !!!
Tak samo ten gołąbek czy co to tam jest właściwie -śliczny :)

Posted

[INDENT]Cioteczki zajrzyjcie. Jakaś dobra wróżka nam potrzebna....Albo nie wiem co. Jakiś mały cud...?

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/206942-Dukat.-Właścicielka-zmarła-majątek-Tak-pies-NIE-do-schroniska-idzie-w-czerwcu"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2069...dzie-w-czerwcu[/COLOR][/URL] [/INDENT]

Posted

a ja was jako specjalistki chcialam prosic o pomoc , znowu mi jedna rzecz nie daje spokoju u Watachy pojawily sie zdjecia malego Leona i ja se nie bardzo radze z wiekiem jego na tych zdjeciach pomozce mi i powiedzcie ile dla was on ma na tych szczeniecych fotkach, ja sie nie znam ale wedle mnie nie bardzo wyglada na tyle ile mowi Watacha przynajmniej dla mnie a chcialabym wiedziec! pomozecie?

nie ze bez tego umre ale .... tak dla siebie

a ty Jmbi dawaj nam nastepna porcje foteckow

Posted

następna porcja fotek będzie.... jak się nauczę robić ładne zdjęcia :diabloti:

Tekla, nie jestem specjalistką, ale zajrzałam - dla mnie ok. 12 tygodni ;)

[quote name='eria']O szpakach nadała mi Magda na gg i przyfrunęłam zobaczyć :D - rewelacja !!!
Tak samo ten gołąbek czy co to tam jest właściwie -śliczny :)[/QUOTE]

przekaże TZtowi.... ;)

Posted

ja czegos tu nie rozumam ?!
czy trzeba robic najlepsze fotki czy chodzi o zdjecia jakie nam sie podobaja???
ja piekne se mogie podziwiac u profesjonalistow a u reszty podziwiam co sie da
nie migaj sie i dawaj cos tam narobila i tak bedziemy chetnie ogladac

tu ci wyglada na 12 tyg?

http://i51.tinypic.com/19qdjk.jpg

w zyciu bym nie dala

Posted

mam zdjęcia Balbiny z podobnego okresu... niestety "starego typu" - czyli z kliszy, nieposkanowane

ale czekaj czekaj.... te mam :) tutaj Balbina miała 12 tygodni:

te zdjęcia już tu kiedyś były ;)

Posted

chciała to ma ;) fotki z działki, z ostatniej soboty - wszystko kwitnie :) wiosna Panie Sierżancie :)

jabłoń

pigwa

aronia

wisienka

orzech

.... szkoda tylko, że to wszystko kwitnie na tej działce, której już nie mamy.... zbiorów więc nie będzie, bo teren do wyrównania... :shake: byliśmy tak popatrzeć...

Posted

Wcale bym nie powiedziała, że ona większa od Leo.
Niedługo na nowej działeczce też będą rosły piękne drzewka, choć na pewno Wam szkoda pracy włożonej w tamtą.