Saththa Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='wilczy zew']Tak mocno są wybarwione tylko w okresie godowym(wiosna).[/QUOTE] Ciii :) Nie psuj :) [quote name='Tekla64']i tak rozspiewane na rozne tony i melodie[/QUOTE] Ja się tam na ptakach nie znam:) Ale one mi się zawsze szare wydawał ya tutaj takie piekne;) Quote
wilczy zew Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='Saththa'] Ja się tam na ptakach nie znam:) Ale one mi się zawsze szare wydawał ya tutaj takie piekne;)[/QUOTE] Takie kolory widać z bliska,NIE MA SZARYCH ptaków Quote
Saththa Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='wilczy zew']Takie kolory widać z bliska,NIE MA SZARYCH ptaków.[/QUOTE] Gołebie sa szare :lol: Ale nie bede sie kłócić;) EDIT: Dodam, szare jak dla mnie;) Quote
wilczy zew Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Widziałaś wróbla z bliska? Wiesz jaki jest kolorowy!! Quote
Tekla64 Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 ale ja mam szare kury!!!! a kura tyz ptak no nie? Quote
Saththa Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='wilczy zew']Widziałaś wróbla z bliska? Wiesz jaki jest kolorowy!![/QUOTE] Oczywiscie, ze nie widziałam;) Quote
malawaszka Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='Tekla64']szpaki to w ogole fajne ptaki poza tym ze zzeraja czeresnie i nie tylko hihihi ich podchody godowe ich gwizdy i trele ich opiekunczosc w stosunku do malych i do siebie nawzajem .... no ja akurat nauczylam sie bardzo lubic szpaki i podziwiam je co roku[/QUOTE] w zeszłym roku zrobiły sobie gniazda w niedokonczonej naszej podbitce - zasrane całe ściany pod gniazdami :mdleje: a w tym roku biegusiem folią zakrywaliśmy jak zaczęły się pojawiać i szukać miejsc :lol: Quote
zerduszko Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='wilczy zew']Widziałaś wróbla z bliska? Wiesz jaki jest kolorowy!![/QUOTE] P & S :lol: Quote
Saththa Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='zerduszko']P & S :lol:[/QUOTE] Aaaaa szary?:lol: Quote
eria Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 O szpakach nadała mi Magda na gg i przyfrunęłam zobaczyć :D - rewelacja !!! Tak samo ten gołąbek czy co to tam jest właściwie -śliczny :) Quote
ludwa Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [INDENT]Cioteczki zajrzyjcie. Jakaś dobra wróżka nam potrzebna....Albo nie wiem co. Jakiś mały cud...? [URL="http://www.dogomania.pl/threads/206942-Dukat.-Właścicielka-zmarła-majątek-Tak-pies-NIE-do-schroniska-idzie-w-czerwcu"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2069...dzie-w-czerwcu[/COLOR][/URL] [/INDENT] Quote
Tekla64 Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 a ja was jako specjalistki chcialam prosic o pomoc , znowu mi jedna rzecz nie daje spokoju u Watachy pojawily sie zdjecia malego Leona i ja se nie bardzo radze z wiekiem jego na tych zdjeciach pomozce mi i powiedzcie ile dla was on ma na tych szczeniecych fotkach, ja sie nie znam ale wedle mnie nie bardzo wyglada na tyle ile mowi Watacha przynajmniej dla mnie a chcialabym wiedziec! pomozecie? nie ze bez tego umre ale .... tak dla siebie a ty Jmbi dawaj nam nastepna porcje foteckow Quote
jambi Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 następna porcja fotek będzie.... jak się nauczę robić ładne zdjęcia :diabloti: Tekla, nie jestem specjalistką, ale zajrzałam - dla mnie ok. 12 tygodni ;) [quote name='eria']O szpakach nadała mi Magda na gg i przyfrunęłam zobaczyć :D - rewelacja !!! Tak samo ten gołąbek czy co to tam jest właściwie -śliczny :)[/QUOTE] przekaże TZtowi.... ;) Quote
Tekla64 Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 ja czegos tu nie rozumam ?! czy trzeba robic najlepsze fotki czy chodzi o zdjecia jakie nam sie podobaja??? ja piekne se mogie podziwiac u profesjonalistow a u reszty podziwiam co sie da nie migaj sie i dawaj cos tam narobila i tak bedziemy chetnie ogladac tu ci wyglada na 12 tyg? http://i51.tinypic.com/19qdjk.jpg w zyciu bym nie dala Quote
jambi Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 mam zdjęcia Balbiny z podobnego okresu... niestety "starego typu" - czyli z kliszy, nieposkanowane ale czekaj czekaj.... te mam :) tutaj Balbina miała 12 tygodni: te zdjęcia już tu kiedyś były ;) Quote
jambi Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 chciała to ma ;) fotki z działki, z ostatniej soboty - wszystko kwitnie :) wiosna Panie Sierżancie :) jabłoń pigwa aronia wisienka orzech .... szkoda tylko, że to wszystko kwitnie na tej działce, której już nie mamy.... zbiorów więc nie będzie, bo teren do wyrównania... :shake: byliśmy tak popatrzeć... Quote
jambi Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 i troche kwiatków - to już z obecnej działki tym razem sama robiłam :evil_lol: Quote
Fides79 Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 no brawo, kwiatki bardzo ladnie Ci wyszly a szczególnie kropelki na czerwonych płatkach :p Quote
Tekla64 Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 noooo piekne :lol: widzisz , mnie sie zdaje ze jednak umiesz:evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 hahaha janbi jak robiłaś sama to znaczy że nas oszukujesz, że nie umiesz :lol: Quote
WATACHA Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Wcale bym nie powiedziała, że ona większa od Leo. Niedługo na nowej działeczce też będą rosły piękne drzewka, choć na pewno Wam szkoda pracy włożonej w tamtą. Quote
Recommended Posts