Aliszcze Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 wczoraj wieczorem przelałam 40 zł i to od tego miesiąca będzie moja stała kwota:) Quote
Andzike Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Aliszcze napisał(a):wczoraj wieczorem przelałam 40 zł i to od tego miesiąca będzie moja stała kwota:) Super, dziekujemy!!!!! :) Quote
sylwiaso Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Takie to moje Cudeńko szukające rąk człowieka żeby miział,żeby KOCHAŁ!!! Quote
sylwiaso Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 P.doktor pomyliła imiona psiaków.przesyłam informacje o zakupie dla Debruni kropelek na kleszcze! Quote
martini77 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Pani doktor pomylila imiona psiakow, ale i z data wybiegla w przyszlosc...:) Quote
nika28 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Ważne że kropelki są :) Poogłaszam dzisiaj trochę Debrę. Listę kto co wpłacił już mam, ale przepiszę ją wieczorem. Quote
sylwiaso Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Tak i datę pomyliła!!!nawet nie zwróciłam uwagi ważne ,że kropelki już dawno na skórze!!!!Debrunia w ciągu dnia szuka naszej bliskości nie bawi się z psiakami tylko chodzi za mną i czeka na wejście do domu a potem tylko hop na kanapę!!!widać,że był to piesek domowy jest bardzo KOCHANA!!!! Quote
sylwiaso Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Pieszczocha z Debruni a i ciocia lubi ją pomiziać! Quote
ranias Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 [quote name='sylwiaso']Pieszczocha z Debruni a i ciocia lubi ją pomiziać! Coś tu więcej chętnych na mizianki ;) Quote
sylwiaso Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Romka oczka nie takie złe tylko ona wie,że ja zaraz będę miziała innego psiaka i tak mi wchodzi pod rękę,że nie mam możliwości głaskania nikogo innego!!!Debrunia jest wyjątkowa taka grzeczna ułożona!!Dlaczego nikt na nią nie zwrócił jeszcze uwagi!!!! Quote
sylwiaso Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Debrunia nasza Kochana!!!a obok Maksio Quote
Romka Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Na pierwszym zdjęciu ogonek już w górze,dobry znak.:lol: Quote
Aliszcze Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Mizianko dla Debry ode mnie:) trzymam kciuki, by szybko znalazla swoją rodzinę, domek no i wygodną kanapę :D Quote
sylwiaso Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Cioteczki Debrunia jest wyjątkowa!!!:iloveyou:Jutro jedzie do Milanówka może po nowe życie?! Quote
Andzike Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 sylwiaso napisał(a):Cioteczki Debrunia jest wyjątkowa!!!:iloveyou:Jutro jedzie do Milanówka może po nowe życie?! Mam nadzieje, ze coś z tego wyjdzie :) Oby ktoś się zachwycił Debrą i Florcią jutro :) Quote
nika28 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 sylwiaso napisał(a):Jutro jedzie do Milanówka może po nowe życie?! Ojej, trzymam mocno kciuki ! :loveu: Quote
lika1771 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 nika28 napisał(a):Ojej, trzymam mocno kciuki ! :loveu: Ja tez:lol: Quote
Andzike Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 Debra miala dziś wycieczkę ze Szczudłowa do Teresina, Milanówka aż w końcu wylądowala w Grodzisku Maz. na dożynkach :) Uwielbiam tego psa. Jest tak słodka, cudowna, grzeczna i tak spragniona kontaktu z człowiekiem, że aż się serce kraje... Pięknie się dogaduje z innymi psami, super jezdzi w samochodzie (o śmierdzących bąkach nic nie napisze... ;) ) na dożynkach prężyła się i wdzięczyła, siadała na komendę, podawała łapkę, ale niestety nikt nie zdecydował się na zaadoptowanie tego wspanialego psa... ale rozdałam kilku osobom numery telefonów - może się coś ruszy ... Dziewczyny, trzeba jej znalezc dom... U Sylwi ma jak u Pana Boga za piecem, ale swój prywatny ludz na własność to właśnie to, czego Debra potrzebuje... Wlazła mi do głowy i wyjść nie chce... Romka, całkowicie rozumiem czemu postawiłaś sobie za punkt honoru wyciągniecie jej ze schroniska...:D Sylwiaso - wspaniale było Cię poznać!!! :D :D :D Jutro wrzucę zdjęcia, jak pięknie prezentowala się Debra - dziś razem z Nelką padamy na pyski :) Quote
Romka Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Andzike,dzięki za Debrę .Masz rację,jest cudnym psem.:lol: Quote
__Lara Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Taka wspaniala psina na pewno znajdzie domek :) Quote
Andzike Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 __Lara napisał(a):Taka wspaniala psina na pewno znajdzie domek :) Tylko kiedy? Ona tak bardzo chce być blisko człowieka... Jak kucnełam, żeby zrobić zdjęcie Loli czy Barremu (pozostałe psy, które chciałyśmy wyadoptować na dożynkach) od razu wpakowała mi się na kolana, podstawiała główkę i koniecznie chciała dawać buziaki. Jak wracałyśmy to na początku siedziały razem z Nelką z tyłu, a raczej leżały w zwinięte w dwa szorstkowłose kłębuszki (wieczorem wrzucę zdjęcie), potem Debra stwierdzila, ze idzie do mnie na przód i leżała bardzo grzecznie co jakiś czas zaczepiając mnie delikatnie łapką lub podsuwając łepek jak zmieniałam biegi :) Świetna jest :) Quote
mamanabank Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 To zdjęcie powinno być w ogłoszeniach, jest rozczulające... Quote
Recommended Posts