Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 681
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak i datę pomyliła!!!nawet nie zwróciłam uwagi ważne ,że kropelki już dawno na skórze!!!!Debrunia w ciągu dnia szuka naszej bliskości nie bawi się z psiakami tylko chodzi za mną i czeka na wejście do domu a potem tylko hop na kanapę!!!widać,że był to piesek domowy jest bardzo KOCHANA!!!!

Posted

Romka oczka nie takie złe tylko ona wie,że ja zaraz będę miziała innego psiaka i tak mi wchodzi pod rękę,że nie mam możliwości głaskania nikogo innego!!!Debrunia jest wyjątkowa taka grzeczna ułożona!!Dlaczego nikt na nią nie zwrócił jeszcze uwagi!!!!

Posted

sylwiaso napisał(a):
Cioteczki Debrunia jest wyjątkowa!!!:iloveyou:Jutro jedzie do Milanówka może po nowe życie?!

Mam nadzieje, ze coś z tego wyjdzie :) Oby ktoś się zachwycił Debrą i Florcią jutro :)

Posted

Debra miala dziś wycieczkę ze Szczudłowa do Teresina, Milanówka aż w końcu wylądowala w Grodzisku Maz. na dożynkach :)
Uwielbiam tego psa. Jest tak słodka, cudowna, grzeczna i tak spragniona kontaktu z człowiekiem, że aż się serce kraje... Pięknie się dogaduje z innymi psami, super jezdzi w samochodzie (o śmierdzących bąkach nic nie napisze... ;) ) na dożynkach prężyła się i wdzięczyła, siadała na komendę, podawała łapkę, ale niestety nikt nie zdecydował się na zaadoptowanie tego wspanialego psa... ale rozdałam kilku osobom numery telefonów - może się coś ruszy ...
Dziewczyny, trzeba jej znalezc dom... U Sylwi ma jak u Pana Boga za piecem, ale swój prywatny ludz na własność to właśnie to, czego Debra potrzebuje...
Wlazła mi do głowy i wyjść nie chce...
Romka, całkowicie rozumiem czemu postawiłaś sobie za punkt honoru wyciągniecie jej ze schroniska...:D

Sylwiaso - wspaniale było Cię poznać!!! :D :D :D
Jutro wrzucę zdjęcia, jak pięknie prezentowala się Debra - dziś razem z Nelką padamy na pyski :)

Posted

__Lara napisał(a):
Taka wspaniala psina na pewno znajdzie domek :)

Tylko kiedy? Ona tak bardzo chce być blisko człowieka... Jak kucnełam, żeby zrobić zdjęcie Loli czy Barremu (pozostałe psy, które chciałyśmy wyadoptować na dożynkach) od razu wpakowała mi się na kolana, podstawiała główkę i koniecznie chciała dawać buziaki. Jak wracałyśmy to na początku siedziały razem z Nelką z tyłu, a raczej leżały w zwinięte w dwa szorstkowłose kłębuszki (wieczorem wrzucę zdjęcie), potem Debra stwierdzila, ze idzie do mnie na przód i leżała bardzo grzecznie co jakiś czas zaczepiając mnie delikatnie łapką lub podsuwając łepek jak zmieniałam biegi :)
Świetna jest :)