Jasza Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/1940...enny-zwierząt! Zajrzyjcie proszę... I podpiszcie petycję (w moim podpisie...) Zajmie Wam to 10 sekund.... Quote
protzlav Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Hi Hi, zostałem wczoraj posądzony o próbę ucieczki z domu :) Otóż moi Ludzie zakładali klosz na lampę na klatce schodowej(po remoncie), drzwi do mieszkania były otwarte.. Pomyślałem więc, skoro są otwarte, pójdę sobie na spacerek... No i Pańcia przynosiła mnie na rękach z półpiętra, hi hi ... Ale w ogóle o co im chodziło? Nie wiem ... :) Pozdrawiam serdecznie - Wasz Homer Quote
soboz4 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Może jaką sunia w pobliżu ma cieczkę i Homerek chciał sobie pójść na panienki... Niekoniecznie na wycieczkę krajoznawczą, przecież zimno i mokro, a on płetw nie ma! Quote
karina Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Bożena nie ma tutaj w pobliżu suni:), a zresztą on jest niewzruszony suniami:)) Quote
protzlav Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 A dziś rano sytuacja się powtórzyła, hi hi :) Znów próbowałem nawiać , ha ha ... Wasz Homek Quote
maciaszek Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Homerku, obyś tylko nie zwiał! Niech na próbach się skończy, ok? Quote
Jasza Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 maciaszek napisał(a):Homerku, obyś tylko nie zwiał! Niech na próbach się skończy, ok? Niech !!!! Quote
soboz4 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 słodziak z tego Homerka, ma już swoja galerię w "Szczęśliwe psy" http://picasaweb.google.com/psiwolontariusz1 Quote
karina Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Witam wszystkich bo bardzo długiej ciszy:) W ostatnim czasie dużo się u mnie działo, oj działo. Ale od początku. Tuz po świętach wraz z moimi ludzmi udałem sie w podróz w nieznane, zaliczyłem rózne srodki transportu ech. Musze Wam powiedziec, że moi ludzie nie mieli ze mna łatwej przeprawy oj nie mieli. Zaczeło sie juz w mijesckim autobusie, gdzie z całych sił próbowałem im powiedziec, że nie chce jechac bo sie boje (wyłem, piszczałem), następnie zmieniliśmy środek transportu na pks i tam dopiero sie działo (moi ludzie mysleli, że kierowca nas wysadzi na najbliższym przystanku - ale okazal sie mily i moglismy kontynowac swoja podróż). W pksie znowu płakałem chociaz mój mniejszy ludz głaskał mnie i mówł, że mam sie nie bac:). Kiedy juz wysiedliśmy z pksu przesiedliśmy sie do samochodu osobowego i tam znowu to samo ech - co ja moge na to poradzić kiedy sie boje. Kiedy dotarliśmy na miejsce czułem sie nieswojo, pełno było tam ludzi i małych i dużych - biegałem w kółko i nie potrafiłem znaleśc sobie miejca - wszystko było dla mnie nowe. Moich ludzi ma sie rozumiec nie opuszczałem na krok!!!. Nastała jednak ta chwila kiedy to moi ludzie wraz zmniejszymi ludzmi opuscili dom i gdzies sobie poszli, a mnie zostawili ze starszym ludziem - biegałem po domu i ich szukałem, niestety nie znalazlem wiec poszedłem położyc sie do "naszego" pokoju gdzie pilnowałem ich rzeczy. Kiedy wrocili radosci nie bylo konca - lecz niestety o zgrozo przyprowadzili ze soba bardzo małego ludzia ktory to chcial sie bardzo ze mna bawic ech... Potem był kolejny dzien i zwany przez ludzi Sylwester bylo bardzo głośno i coś kolorowego pojawilo sie na niebie, nie bylem zbyt zadowolony - troche sobie poszczkalaem, potem nastala cisza i wreszcie moglem isc spac:). Nadszedl czas powrotu, znowu musialem jechac samochodem i znowu sie zbuntowalem, bardzo nie chcialem jechac - znowu strasznie płakałem bo nie wiedzialem dokad znowu mnie zabieraja, chociaz mowili ze do domu. To bylo straszne brrr. Ale nareszcze dotarlismy do domu i znowu jestem szczesliwy :). A tak swoja droga wszyscy byli mna zachwyceni i mowili, ze jestem ladny i bardzo grzeczny! przeciez wiadomo ze swoim ludziom nie chcialem robic wstydu. Ufff - to tyle opowiesci o moim zachowaniu. Zyczę wszystkim Szczesliwego Nowego Roku 2011, a moim braciom ciepłego i kochającego domu oraz miski pełnej smakołyków. Wasz Homerek :) Quote
maciaszek Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej, prawda? :) Widzę Homerku, że masz coś wspólnego z moim Bazylkiem. Też nie lubi podróży samochodami. Nie boi się, ale niecierpliwi. Piszczy, plącze się, jęczy... Quote
soboz4 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Homerku wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Twojej rodzinki! Jesteś szczęściarzem i musisz być grzeczny i przestać się bać, bo jesteś bardzo kochany przez swoich ludzi! Quote
protzlav Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Oj, dawno znów tu się nie odzywałem... A troszkę się wydarzyło, oj wydarzyło :) Rzecz jasna samych pozytywnych rzeczy... Właśnie przymierzam się, aby je Wam opisać ... Zatem: kto ciekawy, kto? Buziaczki:)* Wasz H. Quote
protzlav Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 No to jedziemy: Z nowości... jakieś 2 tyg. temu dostałem od mojej Pańci nowe, wspaniałe, mięciutkie legowisko !!! POczątkowo nie bardzo chciałem na nim leżeć, nie wiem - chyba się bałem by na mnie ktoś nie krzyczał, myślałem, że to nie moje... Ale ostatnio zacząłem na nim polegiwać, hi hi ... bardzo fajnie i wygodnie jest : ))) chyba w końcu zrozumiałem, że to moje, i że bez żadnych obaw mogę tam się wylegiwać i spać... a propos: w chwili obecnej znów śpię na dywanie pod stolikiem, a nie tam, ojej... Niemniej bardzo dziękuję mojej wspaniałej Pańci za ten prezencik !!! A w ubiegłym tygodniu, dokładnie w czwartek, byłem u takiej fajnej Pani Doktor... nie , nie bójcie się, jestem zdrów !!! byłem ot tak - kontrolnie. Pani wet nazwała mnie pieskiem kluseczką - kuleczką, aczkolwiek stwierdziła jednocześnie, że nie jestem otyły, mam jedynie lekko nadwagę - ok. 1-2 kg ... więc nie jest źle, można się nadal objadać hurraaa ... no nie, ale tak poważnie to moi Ludzie zmniejszyli mi ostatnio nieco porcje żywnościowe .... uuu .... a właściwie to moja Pańcia, bo Pan to dalej(znaczy pod nieobecność Paći, hi hi)podtyka mi pod mój nosek co lepsze, również ludzkie, kąski ... w sensie żywnościowym, rzecz jasna : ))) No i, co bardzo istotne, Pani dr rzekła, że jak na swój wiek(ok. 9 lat)jestem w bardzo dobrej formie i kondycji !!! hurrraaa !!! Cóż jeszcze ... właściwie już nic, nic więcej się nie zmieniło ... nadal większość czasu spędzam na wypoczynku, jedzeniu i spacerkach... A wszyscy twierdzą, że jestem teraz zupełnie innym pieskiem niż ten Wypłosz ze schroniska z ub.r. : ))) Pozdrawiam Was serdecznie i obiecuję niebawem znó się odewać !!! Wasz H. P.S. Mój album: http://www.fotka.pl/profil/DIPIUSZ/albumy/2,HOMER/56813468,03092010_1721?authkey=5fb9adcecbfd7ea0f26598e9fa2b195d Niebawem nowe fotki, lookajcie !!! Quote
soboz4 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 a może byś tak jakieś nowe zdjęcie nam swoje pokazał Homerku??? Quote
maciaszek Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 - co za spojrzenie rozczulające :). Quote
katik Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 karina napisał(a):Maciaszku, ale to stara fotka hihi:) Nie ważne, że stara, ale za to jaka piękna. :loveu: Jak tu nie kochać takiego psa, który robi takie słodkie minki. :loveu: Quote
Oskar-owczarek Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 cześć Homerek,cieszę,że masz tak faaaaajnie teraz,łapa Quote
protzlav Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 (edited) Witam serdecznie, moi kochani Przyjaciele, po niemal rocznej przerwie :) U mnie wszystko w porządku, jestem zdrowy oraz nadal równie uroczy i puszysty. Ważę 11 kg, moja pani doktor mówi iż mam lekką nadwagę, hiihh, no ale cóż począć jak apetyt dopisuje. Czas spędzam sobie bardzo miło, tzn. na spacerkach, jedzeniu, leniuchowaniu i zabawach:) Kończę i udaję się na małą, słodką drzemkę:))) A w Nowym 2012 Roku życzę Wam wszystkim w imieniu mojej Pańci, Pańcia i swoim obfitości łasl wszelakich, wiele zdrowia, szczęścia, samych kochających domków i spełnienia najskrytszych marzeń !!! Piszcie do mnie, moi drodzy ... Buziaki :))) Edited January 12, 2012 by protzlav Quote
soboz4 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 świetnie, że się odezwałeś Homerku! Również życzę Tobie najbliższym udanego roku! i proszę o zdjęcia!!!! Quote
Recommended Posts