Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej hej !!!
Ale mróz, brrr :) Niemniej zdrówko i humorek wciąż mi dopisują, całe dnie spędzam na odpoczynku, spacerkach, jedzeniu i zabawie. Jestem grzeczny, słucham się i pilnuję moich Pańciów. Pilnuję dobrze domku, w końcu jest to mów domek, prawda ?
Niedługo pójdę na szczepienia ... uuu ... jak ja tego nie lubię ... ostatnio chciałem ugryźć Panią Doktor, no ale potem mnie przeprosiła i poczęstowała smakołykiem, hihi ... No cóż, trzeba pójść, to poświęcę się i pójdę, ale nie ręczę że znów się nie zdenerwuję :)
Życzę wszystkim miłego popołudnia, trzymajcie się cieplutko !!!
H.

• 1 month later...
Posted

Hej, to ja, Wasz Homer !!!
Ostatnio znów miałem problemy z brzuszkiem i 2 dni z rzędu odwiedzałem naszą Panią Wet, no i niestety "zaliczyłem" znów 3 zastrzyki, brrr... znów chciałem Panią ugryźć, ale wybaczcie, to jest silniejsze ode mnie... no bo boli jak cholerka... Diagnoza: jakiś wirus jelitowy albo po prostu pożarłem coś baaardzo nieodpowiedniego :)
Tak więc po tej chorobie przez ponad tydzień nie biegałem, a jedynie grzecznie spacerowałem na smyczy... a teraz znów też nie biegam za często, a to z powodu tego okropnego błota...
A co poza tym? Ano jestem grzeczny, posłuszny, całe dnie spędzam na spaniu, zabawie, spacerkach no i słodkim "nicnierobieniu":)

Pozdrawiam Was wszystkich przeserdecznie !!!

P.S. Bożenko, a w tym futerku to właśnie ja w mej własnej futrzastej osobie :)

• 2 months later...
Posted

[FONT=arial black]HEJ, szukam DT dla naszego Homerka:) W sensie kto moglby sie nim zajac przez caly lipiec? Odplatnie, rzecz jasna! Pozdrawiam!!!

A tak poza tym Homerek nadal grzeczny, posluszny, i co najwazniejsze zdrowy :)

Pozdrawiam !!!

Darek
[/FONT]

Posted

[FONT=arial black]HEJ, szukam DT dla naszego Homerka:) W sensie kto moglby sie nim zajac przez caly lipiec? Odplatnie, rzecz jasna! Pozdrawiam!!!

A tak poza tym Homerek nadal grzeczny, posluszny, i co najwazniejsze, zdrowy :)

Pozdrawiam !!!

Darek
[/FONT]

Posted

Jeśli Homer lubi towarzystwo psów (suk) i kotów to może miałabym dla niego fajne miejsce. Jakby się nic nie znalazło do daj znać w czerwcu.

Posted

Niestety, te hoteliki, które kojarzę to są z kojcami.
Zajrzyj tutaj: [url]http://www.dogomania.pl/forum/forums/937-Domy-tymczasowe[/url] Znajdziesz tam wątki dot. domów tymczasowych i hotelików :).

Posted

[quote name='maciaszek']Niestety, te hoteliki, które kojarzę to są z kojcami.
Zajrzyj tutaj: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/forums/937-Domy-tymczasowe[/URL] Znajdziesz tam wątki dot. domów tymczasowych i hotelików :).[/QUOTE]

[B]Dziękuję, Kasiu, bardzo za namiar:) Pozdrawiam !!!

D.
[/B]