leonarda Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Homerku - moje najszczersze gratulacje:) Quote
protzlav Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Jasza napisał(a):A może jakieś zdjęcia?:cool3: ...fotki mam w moim albumie na picaso :) Zapraszam serdecznie !!! H. Quote
soboz4 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 wybacz Darku, ale ja likwiduję album psiaka, który znalazł dom, mamy za mało pojemności i muszę robić czystkę, bardzo przepraszam... Quote
karina Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 To ja Wasz Homerek, u mnie nic w zasadzie sie nie dzieje, spię, jem, chodzę na spacer, łobuzuje:). Z soboty na niedziele troche zle sie czułem, narobilem troche kupy w domu i wymiotywałem. Mniejszy ludz sprzątał w nocy moje no tego... wiecie.... i jeszcze mniejszy ludz byl ze mną na dworze o 3 w nocy. Ja nie chciałem, bardzo przepraszam.Moi ludzie sie martwili, ze to cos powaznego, ale na szczescie wieczorem juz mi przeszlo ufff. Mniejszy ludz kupil mi pyszną karmę abym byl zdrowy:). Podrawiam Homerek Quote
karina Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Zapomniełem, ale dostałem dzisiaj dwie nowe super zabawki:) Quote
maciaszek Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Czyżbyś zjadł coś niedozwolonego Homerku, że takie "zatrucie" Cię złapało? Quote
protzlav Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Wybaczcie,że nie na temat: http://img842.imageshack.us/i/dsc02197q.jpg/ http://www.dogomania.pl/threads/1296...KÓW!!)/page31 -posty nr 301 oraz 304 ...ale komu białego chłopaczka, komu? Sam wziąłbym gdybym tylko mógł ... <D.> P.S. A Homerek ma się dobrze, odpukać sensacje żołądkowe za nami,ale je tylko specjalistyczną karmę ... czasem dostanie kawałek chlebka bądź kiełbaski ale bardzo drobniutko posiekane ... przypuszczamy, że po prostu niezbyt dokładnie gryzł i zalegało mu potem niestrawione jedzonko na żołądku ... a tak w ogóle to nadal bardzo mądry, grzeczny i kochany piesek ... <D.> Quote
leonarda Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Niezbyt dokładnie gryzł... posiekane.... drobno.... No, no, jak tak czytam, to zaczynam myśleć, że mój własny pies to ma jednak przechlapane w życiu;) Quote
protzlav Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 leonarda: no co, Homuś to już nieco starszy pan i może mieć problemy z trawieniem, hi hi !!! <D.> Quote
karina Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 To ja Wasz Homerek :) Właśnie wróciłem z moim mniejszym ludziem ze spaceru, ale się nachodziliśmy /pewnie dlatego, że byłem marudny a mój ludź nie wiedział o co mi chodzi :)/. Po powrocie zachciało mi się zabawy z moim mniejszym ludziem hihi, mój mniejszy ludź wygłaskał mnie porządnie i kazał iść spac :) chyba go posłucham no bo jestem posłuszny. Homerek Quote
Jasza Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Chętnie zobaczyłabym Homera na zdjęciach.... Quote
protzlav Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 [quote name='Jasza']Chętnie zobaczyłabym Homera na zdjęciach.... http://www.fotka.pl/profil/dipiusz/albumy/2,HOMER/56812102,HOMER_27052010R,1284236547 --- album Homerka Quote
Jasza Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Słodziak! Cudny! A jak się dogaduje z Mają i Guciem? Quote
karina Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Homerek ma zakaz wstępu do pokoju Mai i Gucia. Drzwi mogą być otwarte a on i tak nie wejdzie:) /to bardzo mądry pies :)/ Quote
Jasza Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Kurcze, Maja i Gucio się swojego pokju dorobiły...;) No proszę!:loveu: Quote
karina Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Muszą gdzies latac:) A w sumie nie są one zbyt czyste /wiadomo o czym mowie/i dlatego maja jeden pokoj w któym fruwkaja:) Quote
Jasza Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 "nie są zbyt czyste.."..srają gdzie popadnie, no nie?:evil_lol: Quote
protzlav Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 [quote name='Jasza']"nie są zbyt czyste.."..srają gdzie popadnie, no nie?:evil_lol: Uściślę - One są czyścioszkami, tylko niestety brudzą wszędzie dokoła :) No ale cóż, jak to paputki :) <D.> Quote
protzlav Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Halo, halo !!! Nie zapominajcie,że to MÓJ wątek, a nie moich skrzydlatych koleżków, he he ... Pozdrowionka - Wasz leniwy Homer Quote
karina Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Ja zazdrosny?- no nie!!! Oni mają swoj pokoj a ja nie, dziele go z moim kochanym mniejszym ludziem hihi:) Homerek ps Wlasnie odwiedzil nas inny mniejszy ludz podobny do mojego mniejszego ludzia i cos tam dyskutowali o odbiciu i załamaniu swiatla hmm coz to za jakies dziwactwa i nawet spac mi nie dali ech.. Quote
Recommended Posts