Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

To ja Wasz Homerek, u mnie nic w zasadzie sie nie dzieje, spię, jem, chodzę na spacer, łobuzuje:). Z soboty na niedziele troche zle sie czułem, narobilem troche kupy w domu i wymiotywałem. Mniejszy ludz sprzątał w nocy moje no tego... wiecie.... i jeszcze mniejszy ludz byl ze mną na dworze o 3 w nocy. Ja nie chciałem, bardzo przepraszam.Moi ludzie sie martwili, ze to cos powaznego, ale na szczescie wieczorem juz mi przeszlo ufff. Mniejszy ludz kupil mi pyszną karmę abym byl zdrowy:).
Podrawiam Homerek

Posted

Wybaczcie,że nie na temat:

http://img842.imageshack.us/i/dsc02197q.jpg/

http://www.dogomania.pl/threads/1296...KÓW!!)/page31
-posty nr 301 oraz 304

...ale komu białego chłopaczka, komu? Sam wziąłbym gdybym tylko mógł ... <D.>

P.S. A Homerek ma się dobrze, odpukać sensacje żołądkowe za nami,ale je tylko specjalistyczną karmę ... czasem dostanie kawałek chlebka bądź kiełbaski ale bardzo drobniutko posiekane ... przypuszczamy, że po prostu niezbyt dokładnie gryzł i zalegało mu potem niestrawione jedzonko na żołądku ... a tak w ogóle to nadal bardzo mądry, grzeczny i kochany piesek ... <D.>

Posted

To ja Wasz Homerek :) Właśnie wróciłem z moim mniejszym ludziem ze spaceru, ale się nachodziliśmy /pewnie dlatego, że byłem marudny a mój ludź nie wiedział o co mi chodzi :)/. Po powrocie zachciało mi się zabawy z moim mniejszym ludziem hihi, mój mniejszy ludź wygłaskał mnie porządnie i kazał iść spac :) chyba go posłucham no bo jestem posłuszny. Homerek

Posted

[quote name='Jasza']"nie są zbyt czyste.."..srają gdzie popadnie, no nie?:evil_lol:

Uściślę - One są czyścioszkami, tylko niestety brudzą wszędzie dokoła :) No ale cóż, jak to paputki :) <D.>

Posted

Ja zazdrosny?- no nie!!! Oni mają swoj pokoj a ja nie, dziele go z moim kochanym mniejszym ludziem hihi:) Homerek
ps
Wlasnie odwiedzil nas inny mniejszy ludz podobny do mojego mniejszego ludzia i cos tam dyskutowali o odbiciu i załamaniu swiatla hmm coz to za jakies dziwactwa i nawet spac mi nie dali ech..