Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B][COLOR=blue]To ja, Wasz Homerek, hau hau !!![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]Przede wszystkim dziękuję ślicznie maciaszkowi za ogłoszenia !!![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]A w ogóle to dziś jest dla mnie bardzo leniwy dzień, chodzę z kąta w kąt i leniuchuję.... Wczoraj dostałem wielkie (świńskie?) ucho, ale jeszcze się z nim nie rozprawiłem - będzie na potem ... AAA, ok kończę bo spać mi się chcę ... hau hau [/COLOR][/B]

Posted

[B][COLOR=blue]Pomóż mi sanielciu !!! O ogłoszenia proszę ... A w ogóle chyba już pójdę spać... tylko jeszcze troszkę ucho pogryzę, hi hi ...[/COLOR][/B]

Posted

Dziękujemy, Budrysku, hau hau !!!

A dziś mija kolejny, leniwy dzień ... jak zwykle nie robię nic ... nic nie robię ... chodzę z kąta z kąt ... drzemię ... bawię się z moim Ludziem ... generalnie jest ok ... W przyszłym tygodniu może w końcu zostanę nieco obcięty - uff jak gorąco -oczekujemy na zakup maszynki i całego oprzyrządowania :)

Pozdrowionka dla Wszystkich, hau hau hau !!!!!

Posted

Niee, niee!!! Ja nie chcę !!!! Nie róbcie mi tegoooo !!!!!

(ktoś obeznany z tematem powiedział mi aby go nie kastrować, że niepotrzebne mu to już .... -D.)

Posted

protzlav napisał(a):
Niee, niee!!! Ja nie chcę !!!! Nie róbcie mi tegoooo !!!!!

(ktoś obeznany z tematem powiedział mi aby go nie kastrować, że niepotrzebne mu to już .... -D.)

Potrzebne, żeby się chłopak nie męczył.

Posted

Proclav, nie wygłupiaj się...
Ile potem takich Homerków może trafić do schronisk.....

A tak w ogóle, to chętnie zobaczyłabym zdjęcia Homerka, pewnie tak jak i reszta...:cool3::eviltong:

Posted

Nie że temat niewygodny... Homerek po prostu nie wykazuje żadnego zainteresowania suczkami)nawet tymi w czasie cieczki), nie wiem co z nim jest... może rzeczywiście jest już sporo starszy niż 5 lat(takie są podejrzenia), no albo przyczyna tkwi gdzie indziej ... Ja w każdym razie nie kastrowałbym go ... Najchętniej to śpi, je, albo się bawi :) A generalnie to ma się dobrze :) A zdjęć nie potrafie tu jeszcze wrzucać... Zapraszam na:
http://picasaweb.google.pl/psiwolontariusz/Homer38210OpiekunkaKarina# - szukamy domku dla tego malutkiego kudłaczka :)))

Pozdrowionka (D.)

Posted

Ale kastracja to nie tylko rozwiązanie problemu zainteresowania suczkami. To również eliminacja kilku chorób, które spotykają psiaki, w tym przerost prostaty, z którym większość psów ma problemy na starość (i wtedy, często, i tak trzeba kastrować, a ryzyko jest o wiele wiele większe). Że już o nowotworach nie wspomnę...

Wcale się nie upieram przy wykastrowaniu Homera. Jeśli trafi się dom, który na milion procent będzie go pilnował i nie przydarzy mu się nigdy żadna miłosna przygoda, efektem której byłyby małe homerkopodobne to ok. Ale to musi być taki dom, który w tym względzie na pewno nie zawiedzie!

Posted

Witam !!! To ja, Wasz Homerek :)

Dzień jak co dzień - jedzonko , spacerek , spacerek , jedzonko - norma :)
No i spanie, spanie, spanie :) A zainteresowania moją skromną osobą póki co żadnego ... Taki już mój psi los, hi hi :)

Posted

protzlav napisał(a):
A zainteresowania moją skromną osobą póki co żadnego ... Taki już mój ps los, hi hi :)

To może czas zadomowić się już na stałe ;)

Posted

Nowe wieści!!!

Dziś w schronisku rozmawiałem z pewną kobietą, która twierdzi, że chyba zna Homerka! Jest On niby z jednego z ościennych Katowicom miast. Zainteresowanym(znajomym)mogę podać szczegóły na pw. Wspomnę tylko, że znam Jego prawdopodobne imię i wiem mniej więcej ile ma latek:)

Pozdrawiam !!!

(D.)

Posted

leonarda napisał(a):
No, Homerek na tymczasie pewnie nieźle się miewa, nawet tu nie zagląda, tylko pewnie leży na poduszkach, pogryza lód i czeka, aż go powachlują w ten upał:)

No właśnie,jemu to dobrze...:loveu:
A zdjęcia ?
Możemy liczyć na jakieś?:razz:

Posted

http://picasaweb.google.pl/psiwolontariusz/Homer38210OpiekunkaKarina#

Tu znajdziecie moje zdjęcia !!!

Moi Ludzie nie umieją jeszcze wstawiać fotek bezpośrednio na wątek ...

A w ogóle przepraszam, że milczałem tyle dni, ale upał mamy niemiłosierny, no i jakoś nie mogłem tu zasiąść.

A więc: Mam się dobrze, tylko ta temperatura mi doskwiera, wciąż szukam cienia i chłodu jakiegoś, ale z tym ciężko... Jestem grzeczny, zostaję coraz częściej i dłużej sam, nie rozrabiam, staram się :)
Niemniej pamiętajcie, ze nadal szukam DS, może ktoś mnie w końcu na stałe przygarnie? Jestem naprawdę grzecznym
i bezproblemowym chłopakiem !!!

A w najbliższy weekend być może pójdę znów na kolejną Akcję Adopcyjną do katowickiej SCC !!! Zapraszam Wszystkich :)

Posted

Ojej, ale burza, grzmoty i błyskawice !!! A ja sobie leżę w kącie i mam to w nosie, hau hau !!!

No i wciąż szukam DS, pomóżcie, podrzucajcie, ogłaszajcie mnie !!!

klaudiaaa:
tak, mam nieco ogłoszeń tu i tam, jak również rozwieszane są papierowe firmówki oraz prezentuję się ludziom osobiście !!!

Pozdrawiam - Wasz Homer