Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kochane sunie, juz za chwile beda bezpieczne:) Ja oplacam Allegro za Kajko , ktory wczoraj znalazl dom, zapytam Lilke, wspaniala Osobe, ktora zrobila bezinteresownie ogloszenia dla wielu psiakow, czy mozna to Allegro przeniesc na sunie?

Posted

Fajnie, 2 niunie już u Astaroth.
A pozostałe dwie są bezpieczne w schronie? Macie nad tym kontrolę?
Kreseczka jest przepiękna:loveu:

Mogę pomóc z ogłoszeniami, nie czytałam całego wątku więc nie wiem jak się sprawy mają.

Posted

Go-ja - tu kłótni nie będzie bo stała i zgrana ekipa się zebrała ;) Tu tylko jak już to pijaństwo się może zacząć :D
A mam nadzieję, że niedługo będą ku temu powody :)
Ellig - jakby co to ja od Lilki mam szablonik na allego i szczylki będę mogła potem też wystawić (przyszły tydzień, bo od jutra jestem wyjechana).
Jak będą zdjęcia służę banerkowo, chyba, że mnie Polubek ubiegnie...

Obraczus - te cyferki to Twój wiek, że zmieniać je chcesz? ;) Nieźle śmigasz po necie jak na taką staruszkę :D

Posted

[quote name='Ra_dunia']
Obraczus - te cyferki to Twój wiek, że zmieniać je chcesz? ;) Nieźle śmigasz po necie jak na taką staruszkę :D[/QUOTE]

A co?? Dziwne nie?? Też sie dziwię, ale złego diabli nie biorą, chociaz na buzi zmarszczki mam i to niezłe, ale rączki sprawne mam cały czas więc po necie smigam jak nastolatka :evil_lol: :diabloti:

Oto ja, piękna choc starszawa pani, ale całkiem sprawna :D

[IMG]http://images46.fotosik.pl/306/746712040c4910fe.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='tripti']to już tyle czasu minęło jak ostatni raz widziałam Cię:)? jak ten czas galopuje...;)

Marta sprawdź maila:)[/QUOTE]

A jak, czas leci jak szalony ;)

Zerknij na maila ;)

Posted

Cieszę się, że cioteczki tak zrelaksowane jesteście :) i humory Wam dopisują :). Ja też się cieszę, że w takim tu składzie my som :). Obraczuś to poczciwa staruszka... Mam nadzieję, że nikomu nie powiedziała, że jestem starsza i mam jeszcze więcej zmarszczek ;).

Dzisiaj dowiem się ile będzie kosztował nas transport suniek. No i zobaczymy co dalej. Jak dziewczynkom będzie w hoteliku itd.
Oczywiście nadal zbieramy deklaracje. Czeka nas jeszcze trochę wydatków, no i ciągle dwie sunie w schronie. Postaramy się też te dwie w schronie otoczyć opieką. Mamy zaufaną osobę, która nad nimi czuwa :).

Posted

Lilka jak zawsze nie zawiodla juz wiem ,ze zrobi Allegro dla dziewczyn tylko jak beda zdjecia.
Radka dziekuje bardzo, za wszystko Ty juz wiesz za co!:)
Obraczus witaj w klubie , przybij "piatke":):):)Tylko klikanie nam zostalo:)

[img]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs547.snc3/29957_1277389467149_1602377320_601356_8053255_n.jpg[/img]

Posted

Mam prośbę , jeżeli to możliwe jak najszybciej prosiłabym o zdjęcia suczek z hoteliku .... na razie jest allegro do podmianki po Kajku i Kokoszu, ( finansowane przez [B]Ellig[/B] ) które już w domkach dupki grzeją , jeszcze siedem dni ważne więc na szybko wystawię dzisiaj dziewczynki z tymi tylko dwoma zdjęciami , już ruszy ... informację umieszczę tylko z pierwszej strony o charakterze suniek i ile mają , jak już będzie więcej wiadomo to zmienię , dopiszę dołożę zdjęcia ...nooo ... to tyle :)

Posted

heloł ciotki zrobilam bazarek dla naszych suniek z pieknych rzeczy od go-ja:)
Prosze podbijac i licytowac:)
[url]http://www.dogomania.pl/threads/187949-Otwarte!Piękna-biżuteria-ręcznie-robiona-dla-4-malych-suczek-do-7.07?p=14918610#post14918610[/url]

Posted

allegro dla maluszek :)

[URL="http://www.allegro.pl/item1083778163_mlodziutkie_suczki_szukaja_domu_szczeniaki.html"][IMG]http://www.lilka.grabalski.gre.pl/minaa.jpg[/IMG][/URL]

konieczne dane kontaktowe !!!

Posted

Cioteczki czy przydałoby się jeszcze kilka rzeczy na bazarek? Mam parę takich niepotrzebnych a może tu by się przydały. Tylko ja nigdy nie brałam udziału w takim bazarku jak to tam wygląda z wysyłką później?

Posted

Sunie są w hoteliku :) jak wiecie. Rozmawiałam dwa razy z osobą, która je zawiozła. Dziewczynki są oczywiście przerażone i sprawiają wrażenie, jakby chciały być niewidzialne. Mam nadzieję, że z czasem nabiorą pewności siebie. Nie dokończyłyśmy rozmowy przez tel. bo są problemy z zasięgiem, ale jak tylko będę wiedziała coś więcej - napiszę. :)
Dzięki za Allegro! :) Zdjęcia suniek zorganizujemy, co do danych kontaktowych - to też to dogadam. Póki, co zapraszajcie cioteczki na bazarek :). Dzięki za zrobienie go Kinga! Dobra robota! :). Rozsyłajcie też wątek na PW, proszę. Potrzebne nam nadal wsparcie.

Posted

[quote name='Bazyliszek']Cioteczki czy przydałoby się jeszcze kilka rzeczy na bazarek? Mam parę takich niepotrzebnych a może tu by się przydały. Tylko ja nigdy nie brałam udziału w takim bazarku jak to tam wygląda z wysyłką później?[/QUOTE]

Jeśli Kinga lub ktoś inny zrobi jeszcze jeden bazarek albo dołączy rzeczy do tego, który jest to pewnie, że się przydadzą :). Dzięki!

Posted

[quote name='Ellig']Lilka jak zawsze nie zawiodla juz wiem ,ze zrobi Allegro dla dziewczyn tylko jak beda zdjecia.
Radka dziekuje bardzo, za wszystko Ty juz wiesz za co!:)
Obraczus witaj w klubie , przybij "piatke":):):)Tylko klikanie nam zostalo:)

[IMG]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs547.snc3/29957_1277389467149_1602377320_601356_8053255_n.jpg[/IMG][/QUOTE]

ELLIG WITAM Cie w klubie Kochana :D

LILKA bardzo dziekuję za allegro, piekne! Dane kontaktowe na razie bedą na mnie... jak zwariuję to Wam powiem to zmienicie osobę :cool1:

[quote name='Ellig']Kupilam dla suniek obroze i Fripex na pchly i kleszcze, przekaze razem z karma.[/QUOTE]

Jestes kochana :) dziekuję!

[quote name='lilk_a']Mam prośbę , jeżeli to możliwe jak najszybciej prosiłabym o zdjęcia suczek z hoteliku .... na razie jest allegro do podmianki po Kajku i Kokoszu, ( finansowane przez [B]Ellig[/B] ) które już w domkach dupki grzeją , jeszcze siedem dni ważne więc na szybko wystawię dzisiaj dziewczynki z tymi tylko dwoma zdjęciami , już ruszy ... informację umieszczę tylko z pierwszej strony o charakterze suniek i ile mają , jak już będzie więcej wiadomo to zmienię , dopiszę dołożę zdjęcia ...nooo ... to tyle :)[/QUOTE]

Suczki wcisneły sie za bude, jedna na drugiej sie polozyly, więc zdjec dzisiaj nie bylo sensu robic. Jutro rano napisze do Natalii prosbe o zrobienie zdjec, jednak beda to tylko zdjecia na rekach, bo Dziewczynki udaja, że nie maja łapinek :roll:

[quote name='Ellig']Lilka dziekuje:)
Cioteczki sa zajete bo siedza na randka .pl

[IMG]http://photos.nasza-klasa.pl/5842835/436/main/b6f02cd0b6.jpeg[/IMG][/QUOTE]

Ja cięzko pracowałam :roll: a porandkowac bym chciała, ale kto mnie z takimi zmarszczkami weźmie?? :evil_lol:

Padam..........................