go-ja Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 RAZEM możemy wiele :). Oby nam tak dalej szło :). Współpraca z Wami to mega radość! Quote
Ellig Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 kochane sunie, juz za chwile beda bezpieczne:) Ja oplacam Allegro za Kajko , ktory wczoraj znalazl dom, zapytam Lilke, wspaniala Osobe, ktora zrobila bezinteresownie ogloszenia dla wielu psiakow, czy mozna to Allegro przeniesc na sunie? Quote
mysza 1 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Fajnie, 2 niunie już u Astaroth. A pozostałe dwie są bezpieczne w schronie? Macie nad tym kontrolę? Kreseczka jest przepiękna:loveu: Mogę pomóc z ogłoszeniami, nie czytałam całego wątku więc nie wiem jak się sprawy mają. Quote
tripti Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 właśnie Kreseczka.... mam podobną tylko bez kreseczki:) Quote
Ra_dunia Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Go-ja - tu kłótni nie będzie bo stała i zgrana ekipa się zebrała ;) Tu tylko jak już to pijaństwo się może zacząć :D A mam nadzieję, że niedługo będą ku temu powody :) Ellig - jakby co to ja od Lilki mam szablonik na allego i szczylki będę mogła potem też wystawić (przyszły tydzień, bo od jutra jestem wyjechana). Jak będą zdjęcia służę banerkowo, chyba, że mnie Polubek ubiegnie... Obraczus - te cyferki to Twój wiek, że zmieniać je chcesz? ;) Nieźle śmigasz po necie jak na taką staruszkę :D Quote
obraczus87 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='Ra_dunia'] Obraczus - te cyferki to Twój wiek, że zmieniać je chcesz? ;) Nieźle śmigasz po necie jak na taką staruszkę :D[/QUOTE] A co?? Dziwne nie?? Też sie dziwię, ale złego diabli nie biorą, chociaz na buzi zmarszczki mam i to niezłe, ale rączki sprawne mam cały czas więc po necie smigam jak nastolatka :evil_lol: :diabloti: Oto ja, piękna choc starszawa pani, ale całkiem sprawna :D [IMG]http://images46.fotosik.pl/306/746712040c4910fe.jpg[/IMG] Quote
Ewanka Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Dwie dziewczynki już szczęśliwe :) , jeszcze zostały dwie, ale wierzę, że też niedługo się doczekają. Quote
mala_czarna Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Kłamczucha. jak się ostatnio widziałyśmy miałaś niebieski fartuszek!!!! Quote
obraczus87 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='mala_czarna']Kłamczucha. jak się ostatnio widziałyśmy miałaś niebieski fartuszek!!!![/QUOTE] Bo to zdjęcie było robione wczoraj :D Quote
tripti Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 to już tyle czasu minęło jak ostatni raz widziałam Cię:)? jak ten czas galopuje...;) Marta sprawdź maila:) Quote
obraczus87 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='tripti']to już tyle czasu minęło jak ostatni raz widziałam Cię:)? jak ten czas galopuje...;) Marta sprawdź maila:)[/QUOTE] A jak, czas leci jak szalony ;) Zerknij na maila ;) Quote
go-ja Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Cieszę się, że cioteczki tak zrelaksowane jesteście :) i humory Wam dopisują :). Ja też się cieszę, że w takim tu składzie my som :). Obraczuś to poczciwa staruszka... Mam nadzieję, że nikomu nie powiedziała, że jestem starsza i mam jeszcze więcej zmarszczek ;). Dzisiaj dowiem się ile będzie kosztował nas transport suniek. No i zobaczymy co dalej. Jak dziewczynkom będzie w hoteliku itd. Oczywiście nadal zbieramy deklaracje. Czeka nas jeszcze trochę wydatków, no i ciągle dwie sunie w schronie. Postaramy się też te dwie w schronie otoczyć opieką. Mamy zaufaną osobę, która nad nimi czuwa :). Quote
Ellig Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Lilka jak zawsze nie zawiodla juz wiem ,ze zrobi Allegro dla dziewczyn tylko jak beda zdjecia. Radka dziekuje bardzo, za wszystko Ty juz wiesz za co!:) Obraczus witaj w klubie , przybij "piatke":):):)Tylko klikanie nam zostalo:) [img]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs547.snc3/29957_1277389467149_1602377320_601356_8053255_n.jpg[/img] Quote
Ellig Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Kupilam dla suniek obroze i Fripex na pchly i kleszcze, przekaze razem z karma. Quote
lilk_a Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Mam prośbę , jeżeli to możliwe jak najszybciej prosiłabym o zdjęcia suczek z hoteliku .... na razie jest allegro do podmianki po Kajku i Kokoszu, ( finansowane przez [B]Ellig[/B] ) które już w domkach dupki grzeją , jeszcze siedem dni ważne więc na szybko wystawię dzisiaj dziewczynki z tymi tylko dwoma zdjęciami , już ruszy ... informację umieszczę tylko z pierwszej strony o charakterze suniek i ile mają , jak już będzie więcej wiadomo to zmienię , dopiszę dołożę zdjęcia ...nooo ... to tyle :) Quote
Kinia1984 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 heloł ciotki zrobilam bazarek dla naszych suniek z pieknych rzeczy od go-ja:) Prosze podbijac i licytowac:) [url]http://www.dogomania.pl/threads/187949-Otwarte!Piękna-biżuteria-ręcznie-robiona-dla-4-malych-suczek-do-7.07?p=14918610#post14918610[/url] Quote
lilk_a Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 allegro dla maluszek :) [URL="http://www.allegro.pl/item1083778163_mlodziutkie_suczki_szukaja_domu_szczeniaki.html"][IMG]http://www.lilka.grabalski.gre.pl/minaa.jpg[/IMG][/URL] konieczne dane kontaktowe !!! Quote
go-ja Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='Ellig']Kupilam dla suniek obroze i Fripex na pchly i kleszcze, przekaze razem z karma.[/QUOTE] dziękujeMY :) :) :) Quote
Bazyliszek Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Cioteczki czy przydałoby się jeszcze kilka rzeczy na bazarek? Mam parę takich niepotrzebnych a może tu by się przydały. Tylko ja nigdy nie brałam udziału w takim bazarku jak to tam wygląda z wysyłką później? Quote
go-ja Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Sunie są w hoteliku :) jak wiecie. Rozmawiałam dwa razy z osobą, która je zawiozła. Dziewczynki są oczywiście przerażone i sprawiają wrażenie, jakby chciały być niewidzialne. Mam nadzieję, że z czasem nabiorą pewności siebie. Nie dokończyłyśmy rozmowy przez tel. bo są problemy z zasięgiem, ale jak tylko będę wiedziała coś więcej - napiszę. :) Dzięki za Allegro! :) Zdjęcia suniek zorganizujemy, co do danych kontaktowych - to też to dogadam. Póki, co zapraszajcie cioteczki na bazarek :). Dzięki za zrobienie go Kinga! Dobra robota! :). Rozsyłajcie też wątek na PW, proszę. Potrzebne nam nadal wsparcie. Quote
go-ja Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='Bazyliszek']Cioteczki czy przydałoby się jeszcze kilka rzeczy na bazarek? Mam parę takich niepotrzebnych a może tu by się przydały. Tylko ja nigdy nie brałam udziału w takim bazarku jak to tam wygląda z wysyłką później?[/QUOTE] Jeśli Kinga lub ktoś inny zrobi jeszcze jeden bazarek albo dołączy rzeczy do tego, który jest to pewnie, że się przydadzą :). Dzięki! Quote
Kinia1984 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 jak skonczy sie moj bazarek na Fredka 26.06 to moge zrobic ale jesli ktos da rade zrobic wczesniej to ok:) Quote
Bazyliszek Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 A mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak to jest z tymi bazarkami bo ja trochę ciemna jestem :oops: Quote
obraczus87 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='Ellig']Lilka jak zawsze nie zawiodla juz wiem ,ze zrobi Allegro dla dziewczyn tylko jak beda zdjecia. Radka dziekuje bardzo, za wszystko Ty juz wiesz za co!:) Obraczus witaj w klubie , przybij "piatke":):):)Tylko klikanie nam zostalo:) [IMG]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs547.snc3/29957_1277389467149_1602377320_601356_8053255_n.jpg[/IMG][/QUOTE] ELLIG WITAM Cie w klubie Kochana :D LILKA bardzo dziekuję za allegro, piekne! Dane kontaktowe na razie bedą na mnie... jak zwariuję to Wam powiem to zmienicie osobę :cool1: [quote name='Ellig']Kupilam dla suniek obroze i Fripex na pchly i kleszcze, przekaze razem z karma.[/QUOTE] Jestes kochana :) dziekuję! [quote name='lilk_a']Mam prośbę , jeżeli to możliwe jak najszybciej prosiłabym o zdjęcia suczek z hoteliku .... na razie jest allegro do podmianki po Kajku i Kokoszu, ( finansowane przez [B]Ellig[/B] ) które już w domkach dupki grzeją , jeszcze siedem dni ważne więc na szybko wystawię dzisiaj dziewczynki z tymi tylko dwoma zdjęciami , już ruszy ... informację umieszczę tylko z pierwszej strony o charakterze suniek i ile mają , jak już będzie więcej wiadomo to zmienię , dopiszę dołożę zdjęcia ...nooo ... to tyle :)[/QUOTE] Suczki wcisneły sie za bude, jedna na drugiej sie polozyly, więc zdjec dzisiaj nie bylo sensu robic. Jutro rano napisze do Natalii prosbe o zrobienie zdjec, jednak beda to tylko zdjecia na rekach, bo Dziewczynki udaja, że nie maja łapinek :roll: [quote name='Ellig']Lilka dziekuje:) Cioteczki sa zajete bo siedza na randka .pl [IMG]http://photos.nasza-klasa.pl/5842835/436/main/b6f02cd0b6.jpeg[/IMG][/QUOTE] Ja cięzko pracowałam :roll: a porandkowac bym chciała, ale kto mnie z takimi zmarszczkami weźmie?? :evil_lol: Padam.......................... Quote
Recommended Posts