go-ja Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Astaroth napisał(a):ciotki jutro rozliczę i poodpisuję na pytania, pół dnia szykowałam rzeczy do schroniska i padam, mam nadzieje że chociaż część psów się jutro naje Spokojnie, poczekamy :). Które schronisko dokarmiasz? To, z którego są nasze sunie? :) Quote
Astaroth Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 tak, byliśmy dzisiaj w schronisku dziewczynek. Troche podokarmialiśmy i zawieźliśmy parę szmatek może się przydadzą. Quote
tripti Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Zdjęcia Kreseczki: Panienki na płocie, a za płotem kawaler: Quote
tripti Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Jest jedna zastanawiająca rzecz, Kreseczce oklapło jedno ucho... jakieś dwa dni temu, nie wiem czy to wynik zapasów z Melcią, ale ucho nie boli, nie jest skaleczone, a po prostu klapnięte... tak sobie pomyślałam, że pasuje tu idealnie powiedzenie "kto z kim przystaje takim się staje", ponieważ Diana ma uszy stojące, a Melcia klapnięte, a Kreska postanowiła mieć tak po połowie. Masuje jej to ucho, może jeszcze wstanie. Quote
Aneta220978 Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 Kreska jest śliczna nie ważne czy ma klapnięte uszko czy stojące :evil_lol::evil_lol: Quote
tripti Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Aneta220978 napisał(a):Kreska jest śliczna nie ważne czy ma klapnięte uszko czy stojące :evil_lol::evil_lol: ja to liczę, że to ucho jednak stanie, a jak nie to może to drugie klapnie, bo teraz to wygląda jak pijany zając:) to pies, który się uśmiecha, nie sposób uchwycić to na zdjęciu, bo to trwa sekundy, ale jak się wita to pokazuje przednie ząbki marszcząc nosa, ale robi to inaczej niż jak warczy np na Melcię. Quote
tripti Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 nijak nie działa edycja... jeszcze to chciałam dodać: http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Szkrabek-mala-suczka-6-miesiecy-do-adopcji-W0QQAdIdZ220913302 tylko zdjęcia niezbyt jutro postaram się poprawić. Quote
Aneta220978 Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 tripti napisał(a):ja to liczę, że to ucho jednak stanie, a jak nie to może to drugie klapnie, bo teraz to wygląda jak pijany zając:) to pies, który się uśmiecha, nie sposób uchwycić to na zdjęciu, bo to trwa sekundy, ale jak się wita to pokazuje przednie ząbki marszcząc nosa, ale robi to inaczej niż jak warczy np na Melcię. Wiem, że zabawnie z tym uszkiem klapniętym wyglada:evil_lol::evil_lol: ale to tylko dodaje malutkiej uroku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Aneta220978 Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 [quote name='tripti']nijak nie działa edycja... jeszcze to chciałam dodać: http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Szkrabek-mala-suczka-6-miesiecy-do-adopcji-W0QQAdIdZ220913302 tylko zdjęcia niezbyt jutro postaram się poprawić. Kreseczka przepięknie wyszła na ogłoszeniach, może dzięki nim pojawi się domek Quote
Ellig Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 [quote name='tripti']nijak nie działa edycja... jeszcze to chciałam dodać: http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Szkrabek-mala-suczka-6-miesiecy-do-adopcji-W0QQAdIdZ220913302 tylko zdjęcia niezbyt jutro postaram się poprawić. Cudowne zdjecia:) Quote
Astaroth Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 go-ja napisał(a)::) Natalio - daj znak proszę ile w tym m-cu płacimy za hotelik (wliczając jeszcze Bubę) :) Zrobię przelew. Za dziewczynki wyszło mi 468zł plus jeden advantix 5,6zł bo 2fiprexy dostały. Teraz znowu muszę je zabezpieczyć bo już miesiąc minął. Niuni wystarczy 1ml ale Myszce podałabym 2ml bo waży więcej niż 10kg, czyli 5,6 x 3 = 16,8zł Czyli razem 490zł. Wysłałam rozliczenie obraczus ale może też sprawdź czy czegos nie pomyliłam. Quote
obraczus87 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Astaroth napisał(a):Za dziewczynki wyszło mi 468zł plus jeden advantix 5,6zł bo 2fiprexy dostały. Teraz znowu muszę je zabezpieczyć bo już miesiąc minął. Niuni wystarczy 1ml ale Myszce podałabym 2ml bo waży więcej niż 10kg, czyli 5,6 x 3 = 16,8zł Czyli razem 490zł. Wysłałam rozliczenie obraczus ale może też sprawdź czy czegos nie pomyliłam. Wszystko się zgadza :) Rozliczenie GO-Ja ma na mailu :) Quote
RenW Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Witajcie! Śliczne oklapnięte uszko Kreseczki!:):) Quote
tripti Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 RenW napisał(a):Witajcie! Śliczne oklapnięte uszko Kreseczki!:):) no niestety muszę Was zmartwić, bo i drugie uszko zamierza oklapnąć... jeszcze trzyma się jako tako, ale chyba długo nie wytrzyma... Quote
obraczus87 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 tripti napisał(a):no niestety muszę Was zmartwić, bo i drugie uszko zamierza oklapnąć... jeszcze trzyma się jako tako, ale chyba długo nie wytrzyma... Kreseczka jest jedyna w swoim rodzaju :) Quote
Aneta220978 Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 tripti napisał(a):no niestety muszę Was zmartwić, bo i drugie uszko zamierza oklapnąć... jeszcze trzyma się jako tako, ale chyba długo nie wytrzyma... Kreseczka cudna jest nie ważne jakie ma uszka:-) Quote
go-ja Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Astaroth napisał(a):tak, byliśmy dzisiaj w schronisku dziewczynek. Troche podokarmialiśmy i zawieźliśmy parę szmatek może się przydadzą. Fajnie! Bardzo się cieszę! Muszę jeszcze podpytać Monikę jakie tam potrzeby... Może uda nam się jeszcze jakoś pomóc. Quote
go-ja Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Jutro zrobię przelew za hotelik :). Dzisiaj jeden człowiek pytał o młodego pieska lub suczkę. Podesłałam wątek dziewczynek, zobaczymy... Zdjęcia super :) :) :) Kreseczka piękna 'panienka' :) Quote
go-ja Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Przelew za hotelik poszedł :). Uaktualniam wydatki w 2 poście :). Można już wpłacać stałe deklaracje za sierpień! :) Quote
obraczus87 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Kochani, w dniach 05-22.08 bedę najprawdopodniej poza netem. Jesli uda mi sie wejsc to dosłownie na chwilkę. Ogłoszenia sa na mnie. Jak ktoś bedzie dzwonić oczywiście zrobię wywad. Powiedzcie mi, komu przesyłac dalej info w razie gdyby rodzina była ok?? Nie będe miała możliwosci szukania osoby do wizyty p/a itd. :) Quote
mona132 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Przepraszam Dziewczyny ,ze tak rzadko tu teraz zagladam ale strasznie duzo sie dzieje i dobrego i złego i szczerze mówiac jak wracam do domu to juz nie mam siły wracac do tego tylko chce zasnac zeby nie zwariowac i móc znowu robic co robie. dzis nadrabiam braki :0 Po pierwsze wielkie podziekowania dla wspaniałej Natalii, która nie dosc ze nagotowała całe wielkie "korytko" jedzenia to jeszcze naprzywoziła mnóstwo rzeczy do spania dla zwierzat, miski, karmę i dla kotów i psów , specjalną dla szczylków i 3 obrózki na pchły/kleszcze. Wszystko super przydatne, ucieszyło i mnie i wszystkie zwierzaki. Jedzenie rozdane od razu, karme dawkuje sama zeby było ok. Koty poroznosiły zabawki-myszki i chyba sobie pochowały w róznych zakamarkach lasku bo widziałam jak jeden zakopywał sobie pod krzaczkiem, chyba na "czarna" godzinę ;) W srode wioze do adopcji tego duzego szczeniorka w typie kaukaza, zamieszka na mazurach z para emerytów. Mam chetna do adopcji malutkiej suni ale jest problem z transportem nie dam rady zawiesc do Bielsko-Białej ,a Pani nie pasuje przyjazd do Zyrardowa pociagiem, zobaczymy co z tego wyniknie. Od przyszłego tyg. do 18 mnie nie ma, mam zamiar odpoczac chociaz znajac swoje szczescie przydazy mi sie jakas przygoda ze zwierzem i guzik z tego wyjdzie jak zwykle. Aparat mi szwankuje ,miałam porobic fotki małych suczek i aktualizacje pozostałych , nie udało mi sie jutro spróbuje sobie poradzic w inny sposób. Dopiero dzis udało mi sie napisac do P. Sylwka, zobaczymy co odpisze. Quote
go-ja Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 mona132 napisał(a):Przepraszam Dziewczyny ,ze tak rzadko tu teraz zagladam ale strasznie duzo sie dzieje i dobrego i złego i szczerze mówiac jak wracam do domu to juz nie mam siły wracac do tego tylko chce zasnac zeby nie zwariowac i móc znowu robic co robie. dzis nadrabiam braki :0 Po pierwsze wielkie podziekowania dla wspaniałej Natalii, która nie dosc ze nagotowała całe wielkie "korytko" jedzenia to jeszcze naprzywoziła mnóstwo rzeczy do spania dla zwierzat, miski, karmę i dla kotów i psów , specjalną dla szczylków i 3 obrózki na pchły/kleszcze. Wszystko super przydatne, ucieszyło i mnie i wszystkie zwierzaki. Jedzenie rozdane od razu, karme dawkuje sama zeby było ok. Koty poroznosiły zabawki-myszki i chyba sobie pochowały w róznych zakamarkach lasku bo widziałam jak jeden zakopywał sobie pod krzaczkiem, chyba na "czarna" godzinę ;) W srode wioze do adopcji tego duzego szczeniorka w typie kaukaza, zamieszka na mazurach z para emerytów. Mam chetna do adopcji malutkiej suni ale jest problem z transportem nie dam rady zawiesc do Bielsko-Białej ,a Pani nie pasuje przyjazd do Zyrardowa pociagiem, zobaczymy co z tego wyniknie. Od przyszłego tyg. do 18 mnie nie ma, mam zamiar odpoczac chociaz znajac swoje szczescie przydazy mi sie jakas przygoda ze zwierzem i guzik z tego wyjdzie jak zwykle. Aparat mi szwankuje ,miałam porobic fotki małych suczek i aktualizacje pozostałych , nie udało mi sie jutro spróbuje sobie poradzic w inny sposób. Dopiero dzis udało mi sie napisac do P. Sylwka, zobaczymy co odpisze. Dzięki za wieści Moniko! :) Wiemy, że jesteś zaganiana, robisz PIĘKNĄ ROBOTĘ :). Cieszę się bardzo, że do p. Sylwka napisałaś. Dla nie wtajemniczonych: pan Sylwek odezwał się do jednej dziewczyny z FB, a ona przekazała go mnie. Miał kiedys suczkę przez 1 lat. Chciałby teraz adoptować pieska albo sunię. o czekamy na wieści. Mam nadzieję, że coś z tego będzie :). Informuj Moniko! :) Powodzenia we wszystkim! Pozdrowienia dla wszystkich cioteczek! :) Quote
Recommended Posts