Mysia_ Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 i jeszcze dwa pytania :) jaki rozmiar pieluch i na jaki adres paczuszki? :) Quote
joaaa Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Pieluchy wszystko jedno jakie, bo ja mu podkładam. Nawet te największe dziecinne są za małe, żeby mu założyć i zapiąć, więc wszystko jedno. Ja kupuję jak najtańsze z supermarketów i są ok. A adres Ci wyślę na pw, Quote
Mysia_ Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 Już kilka osób zadeklarowało pomoc :) Quote
Mysia_ Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 joaaa napisał(a):Mysia, nie można udostępnić wydarzenia. nie mam pojęcia czemu :-( Quote
joaaa Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Już można udostępniać, coś było z FB. Mysiu, tam jeszcze są pytania o adres. :) Quote
Mysia_ Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 staram się rozsyłać na bieżąco, ale od wczoraj nie było mnie na fb, wszystko już porozsyłałam, mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam :) Quote
joaaa Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Rambus dzisiaj znowu cały dzień śpi, jadł tylko rano. :( Quote
mala_czarna Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 joaaa napisał(a):Rambus dzisiaj znowu cały dzień śpi, jadł tylko rano. :( Może też i pogoda tak na niego działa? :( Szkoda staruszeczka, ale ma dobrą opiekę, ciepło w dupinę, to jest naprawdę bardzo dużo! Quote
Mysia_ Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 Syla daj proszę znać jak dojdą pieniążki dla Rambusia od Kasi z Zabrza :) Quote
joaaa Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Rambuś bez zmian, bardzo dużo śpi, czasami cały dzień i noc. Postanowiłam go budzić i podtykać jedzenie, bo potrafi spać tak bez jedzenia i bez picia. Co prawda wtedy następnego dnia nadrabia zaległości, ale to chyba nie jest dobre dla niego. Niestety, na pupie znowu się odgniotło, a było już prawie zagojone. Od nowa musimy przepłukiwać i zmieniać granuflexy. Quote
Mysia_ Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 joaaa napisał(a):Rambuś bez zmian, bardzo dużo śpi, czasami cały dzień i noc. Postanowiłam go budzić i podtykać jedzenie, bo potrafi spać tak bez jedzenia i bez picia. Co prawda wtedy następnego dnia nadrabia zaległości, ale to chyba nie jest dobre dla niego. Niestety, na pupie znowu się odgniotło, a było już prawie zagojone. Od nowa musimy przepłukiwać i zmieniać granuflexy. ojjj nie dobrze :-( Quote
Ingrid44 Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Sledze watek Rambusia, przeylam mu buziaczki i Usciski dla joaaa. Quote
Mysia_ Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 [quote name='__Lara']Starość jest niefajna :([/QUOTE] okropna... :-( Spory odezw był z tego facebooka, fajnie, że są jeszcze tacy ludzie, którzy chcą jakoś pomóc.... Quote
Bjuta Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Nie, to była prośba o pomoc rzeczową (podkłady, opatrunki, pieluchy) Quote
joaaa Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Nie, przysyłają paczki z pieluchami, opatrunkami itd. :) Rambuś nadal tak samo, czyli chyba w miarę ok, nawet wydaję mi się, że trochę przytył. Tylko z tego chodzenia, to już chyba nic nie będzie.... Quote
Ingrid44 Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Jak to milo ze ludzie chca pomoc Rambusiowi . Quote
__Lara Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='Bjuta']Nie, to była prośba o pomoc rzeczową (podkłady, opatrunki, pieluchy)[/QUOTE] To super :) :) :) Quote
Bjuta Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Sylo daj proszę znać, czy wpłynęły pieniążki od Joanki40 ? :) Quote
Mysia_ Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 [quote name='Bjuta']Sylo daj proszę znać, czy wpłynęły pieniążki od Joanki40 ? :)[/QUOTE] ...to ja się podepnę i proszę o znak czy dotarły pieniążki od Kasi :) Quote
Mysia_ Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 [quote name='joanka40']Jak psinka się czuje ? Dzisiaj Joasia pisała: "[FONT=lucida grande]Rambus czuje się całkiem nieźle, jest jakoś bardziej aktywny, jeżeli można tak powiedzieć o kimś, kto nie chodzi. [/FONT][h=5]Udało się zagoić odleżynę na pupie, dzięki granuflexowi w paście. Jest na prawdę genialny. Dziękujemy Myszy z dogo i Kamili. :)"[/h] Quote
Recommended Posts