Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pieluchy wszystko jedno jakie, bo ja mu podkładam.
Nawet te największe dziecinne są za małe, żeby mu założyć i zapiąć, więc wszystko jedno.
Ja kupuję jak najtańsze z supermarketów i są ok.

A adres Ci wyślę na pw,

Posted

joaaa napisał(a):
Rambus dzisiaj znowu cały dzień śpi, jadł tylko rano. :(

Może też i pogoda tak na niego działa? :(
Szkoda staruszeczka, ale ma dobrą opiekę, ciepło w dupinę, to jest naprawdę bardzo dużo!

Posted

Rambuś bez zmian, bardzo dużo śpi, czasami cały dzień i noc.
Postanowiłam go budzić i podtykać jedzenie, bo potrafi spać tak bez jedzenia i bez picia.
Co prawda wtedy następnego dnia nadrabia zaległości, ale to chyba nie jest dobre dla niego.

Niestety, na pupie znowu się odgniotło, a było już prawie zagojone. Od nowa musimy przepłukiwać i zmieniać granuflexy.

Posted

joaaa napisał(a):
Rambuś bez zmian, bardzo dużo śpi, czasami cały dzień i noc.
Postanowiłam go budzić i podtykać jedzenie, bo potrafi spać tak bez jedzenia i bez picia.
Co prawda wtedy następnego dnia nadrabia zaległości, ale to chyba nie jest dobre dla niego.

Niestety, na pupie znowu się odgniotło, a było już prawie zagojone. Od nowa musimy przepłukiwać i zmieniać granuflexy.

ojjj nie dobrze :-(

Posted

[quote name='__Lara']Starość jest niefajna :([/QUOTE]

okropna... :-(

Spory odezw był z tego facebooka, fajnie, że są jeszcze tacy ludzie, którzy chcą jakoś pomóc....

Posted

Nie, przysyłają paczki z pieluchami, opatrunkami itd. :)

Rambuś nadal tak samo, czyli chyba w miarę ok, nawet wydaję mi się, że trochę przytył.
Tylko z tego chodzenia, to już chyba nic nie będzie....

Posted

[quote name='Bjuta']Sylo daj proszę znać, czy wpłynęły pieniążki od Joanki40 ? :)[/QUOTE]

...to ja się podepnę i proszę o znak czy dotarły pieniążki od Kasi :)

Posted

[quote name='joanka40']Jak psinka się czuje ?

Dzisiaj Joasia pisała:
"[FONT=lucida grande]Rambus czuje się całkiem nieźle, jest jakoś bardziej aktywny, jeżeli można tak powiedzieć o kimś, kto nie chodzi. [/FONT][h=5]Udało się zagoić odleżynę na pupie, dzięki granuflexowi w paście. Jest na prawdę genialny. Dziękujemy Myszy z dogo i Kamili. :)"[/h]