Bjuta Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 pati_zabrze napisał(a):Cioteczki miałam zarezerwowane miejsce dla Pikusia w domowym tymczasie u Arktyki za 240zł miesięcznie. Pikusiowi szykuje się domek, więc może Rambuś mógłby zająć jego miejsce :cool3: Żeby tylko cioteczki deklarujące zgodziły się przenieść deklaracje (ja się zgadzam!) no i żeby dom Pikusia wypalił! Quote
Asia_Klero Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Kurcze no byłoby bosko....Trzeba kogos znalezc do tej Pikusiowej wizyty przedadopcyjnej.. Quote
Mysia_ Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Dziadziusiu trzymaj się... Jeszcze trochę musisz wytrzymać... Coś wymyślimy. Quote
Ingrid44 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Mysia_ napisał(a):Dziadziusiu trzymaj się... Jeszcze trochę musisz wytrzymać... Coś wymyślimy. Napewno cos wymyslimy, tyle cioteczek przyszlo do Rambusia:loveu::loveu::loveu: Quote
ketunia Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Ciotki, Wy to zawsze jakiegośc biednego pieska wynajdziecie.:( Tylko usiąść i płakać. Bazarek mał wzięcie więc mogę przekazać 300 zł na pierwszy miesiąc dla Dziadziusia. Quote
Ingrid44 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 ketunia napisał(a):Ciotki, Wy to zawsze jakiegośc biednego pieska wynajdziecie.:( Tylko usiąść i płakać. Bazarek mał wzięcie więc mogę przekazać 300 zł na pierwszy miesiąc dla Dziadziusia. Ketuniu, nie mam slow:loveu::loveu::loveu: Cioteczki czy wy to WIDZICIE ? ? ?:crazyeye: :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Doda_ Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [quote name='Ingrid44'] Cioteczki czy wy to WIDZICIE ? ? ?:crazyeye: :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Tak, wlozylam juz okularki i nadal widzę. ketunia jestes wspaniala !!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: A alegratka psiaka znowu wyrózniona o 3 pkty - przez Anemon bardzo dziekuje w imieniu pieska!!! obecnie rambo ma 15 punktow... kto jeszcze da ?:loveu::loveu::loveu: powtorze moje pytania: - czy tytul w alegratce jest dobry? ja mysle zeby zmienic na inny ale nie mam zadnych pomyslow - czy dodac zdjecie psiaka te najnowsze, ktore pokazuje jak bardzo on zrezygnowany jest ? Quote
Ewanka Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Cudownie :) ... widzę, że jest realna nadzieja na poprawę losu Dziadziusia Rambusia!!! Quote
Bjuta Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Ketuniu.... :loveu: Anemon! :loveu: Dodo! :loveu: Dziękujuemy!!!! Quote
Bjuta Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Oczywiście - musi się jeszcze udać, zebrać 100% deklaracji, bo Zabrze inaczej nie wydaje psiaków do hoteli. Ale może uda się Pikusioiwi (cały czas mocno trzymam kciuki!) i będzie miejsce dla Dziadziusia. Quote
Akrum Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Asia_Klero napisał(a):Cholerka jak jakis hotelowy psiak pojedzie do domu moze udaloby sie dziadusiowi wskoczyc na jego miejsce?:( jestem i ja :) właśnie tak sobie pomyślałam, że może skoro Kapslik niedługo wybywa od kikou do nowego domku, to może cioteczki które miały deklaracje na utrzymanie Kapslika właśnie u kikou będą chciały przenieść swoje deklaracje na Dziadiusia i kikou może też mogłaby go umieścić u siebie w zamian za Kapslika?? jeśli już tu padła taka propozycja to przepraszam, że się powtarzam, ale póki co nie przeczytałam jeszcze całego wątku. Quote
lika1771 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Oczxywiscie swoja deklaracje przepisze na dziadziusia Quote
Agnieszka103 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Akrum napisał(a):jestem i ja :) właśnie tak sobie pomyślałam, że może skoro Kapslik niedługo wybywa od kikou do nowego domku, to może cioteczki które miały deklaracje na utrzymanie Kapslika właśnie u kikou będą chciały przenieść swoje deklaracje na Dziadiusia i kikou może też mogłaby go umieścić u siebie w zamian za Kapslika?? jeśli już tu padła taka propozycja to przepraszam, że się powtarzam, ale póki co nie przeczytałam jeszcze całego wątku. Jak najbardziej przeniosłabym swoją deklaracje na Dziadziusia. Co prawda wpłaciłam pieniądze dla Kapslika od razu za kilka miesięcy (do grudnia), ale to chyba nie byłby problem, tzn. w razie czego byłaby chyba możliwość "przeniesienia" tych pieniędzy na Dziadziusia Quote
Syla Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Agnieszka103 napisał(a):Jak najbardziej przeniosłabym swoją deklaracje na Dziadziusia. Co prawda wpłaciłam pieniądze dla Kapslika od razu za kilka miesięcy (do grudnia), ale to chyba nie byłby problem, tzn. w razie czego byłaby chyba możliwość "przeniesienia" tych pieniędzy na Dziadziusia Myślę dziewczyny, że z przeniesieniem nie byłoby żadnego problemu.Mam wszystko pozapisywane: kto, kiedy, kwota i za ile miesięcy zapłacił.Jak będzie zbierał kto inny, na Rambusia, to tylko mu wyślę kasę i całą rozpiskę.Tylko najpierw muszę się dowiedzieć co i jak tu się praktykuje z rozliczeniem, pewnie są jakieś zasady.Może powinnam osoby które się nie wypowiedzą, co do kasy, sama pytać na PW.Po prostu to jest dla mnie nowością.Poczekam kilka dni, potem jak już Kapsliczek pojedzie od kikou do DS, rozliczę się z nią, bo tak dzisiaj telefonicznie ustaliłam.To chyba tyle. Quote
Asia_Klero Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Jakie to wspaniałe:) żeby tylko Kapsliczek albo Pikuś szybko ,,spadali"do domow myśle, że miejsce Pikusia w domu tymcasowym byloby dla dziadusia wybawieniem.. dowiem się, czy nawet nie bede mogla go zawiezc..;) Quote
Ewanka Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Też myślę, że w domowych warunkach malutki Dziadunio odzyska urtraconą radość życia ... oby jak najprędzej. Quote
Syla Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Ewanka napisał(a):Też myślę, że w domowych warunkach malutki Dziadunio odzyska urtraconą radość życia ... oby jak najprędzej. Masz całkowitą rację Ewanko.Na pewno tak będzie.Fajny ten Twój Zorba, a Lenka rozkoszna i jak każda kobieta, wie, jak sobie faceta podporządkować ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ewanka Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 ;) ... jak braliśmy Zorbę był też w strasznym stanie, uciekał na widok człowieka i trzeba było przenosić go przez próg ponad pół roku, bo bał się wejść i wyjść z domu , a wtedy ważył 17 kg. Dziadunio rozwinie jeszcze skrzydła, gorąco mu tego życzę !!! :) Nawet myslałam, czy nie zaproponować mu wczasów ... ale z tego co czytam, on ma już swoje plany na przyszłość ;) Quote
Ingrid44 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 No to teraz czekamy na rozwoj wydarzen u Kapslika . Jeszcze wytrzymaj troszke Rambusiu. Ja oczywiscie przeniose swoja deklaracje na Rambusia. Quote
Onaa Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Przepraszam za offa :oops:, psiaki z kaloryfera :-(: http://www.dogomania.pl/threads/186628-Pilnie-szukamy-DT-dla-psiego-ma%C5%82%C5%BCe%C5%84stwa-z-meliny!-POMOCY!!!-Pszczyna. "[FONT=Comic Sans MS]Teraz Tosiek siedzi przywiązany do kaloryfera...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Przeszkadza... A Ona jak to oddana żona by zrobiła... Siedzi przy swoim mężczyźnie...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Niedawno Tosia urodziła 8 małych szkrabków...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Niemal po tygodniu zostały 'rozdane do nowych domów'...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Pewnie jako małe psie aniołki wróciły skąd przyszły...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Miejszce w którym przebywają to koszmar..." [/FONT] Quote
Bjuta Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [quote name='Ewanka'];) ... jak braliśmy Zorbę był też w strasznym stanie, uciekał na widok człowieka i trzeba było przenosić go przez próg ponad pół roku, bo bał się wejść i wyjść z domu , a wtedy ważył 17 kg. Dziadunio rozwinie jeszcze skrzydła, gorąco mu tego życzę !!! :) Nawet myslałam, czy nie zaproponować mu wczasów ... ale z tego co czytam, on ma już swoje plany na przyszłość ;) Tak, Dziadziuś pewnie mógłby wskoczyć na miejsce Pikusia do Arktyki, tylko musimy mieć 240 zł stałych deklaracji. Do Kikou marzy nam się wysłanie Agdana - zajrzyjcie, proszę do niego. A Bartuś pojedzie do Renaty 5 - jak uzbiera na czynsz. Quote
Recommended Posts