Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cholewcia...ja już nic nie rozumiem...jaki Bartuś?Jeszcze jakiś psiuńcio?A kto to jest Arktyka?Chyba w końcu kręćka dostanę...Bjutko wytłumacz mi , bo zaraz spazmów dostanę...proszę.

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pogadałyśmy już z Sylą przez telefon (biedna słyszała, jak grożę Heksie powrotem do schroniska, za tarzanie się w zdechłej myszy.) Ale czuję że jeszcze muszę odpowiedzieć na forum.

1. Bardzo dziękujemy Ewanko za propozycję!:loveu:
2. Pati wymyśliła, że gdyby Pikusiowi udała się adopcja (a są na to spore szanse) to Dziadziuś mógłby wskoczyć na jego miejsce do Arktyki (domowy hotelik dla jednego psa) 240/miesięcznie. Oczywiście jeśli znalazłyby się deklaracje.
3. Ogromne szanse na adopcje ma nasz Kapslik, który jest u Kikou - i marzy nam się, żeby tam na jego miejsce pojechał Agdan. Ale deklaracje... itd.
4. Po wyciągnięciu t.zw. wielkiej czwórki (psów czekających w zabrzańskim schronisku ponad 10 lat). Bartuś jest następny w długości stażu. Zgodziła się go przygarnąć Ranata5 - jeśli deklaracje...

Ufff. Chyba to połapałam?

Posted

Jestem u dziadziusia. Trzymam kciuki, żeby szybciutko na DT poszedł wtedy odżyję i pokocha na nowo

Aha zakosiłam sobie banerek, mam nadzieję, że mogłam

Posted

Czy zbieramy deklaracje ? jesli tak to trzeba by zmienic tytul i zaczac rozsylac watek na PW.

Deklaruje miesiecznie 20zl.

Kto pomoze Dzizdziusiowi pojechac do domowego Hoteliku ?

Posted

Ktoś zbierze te deklaracje ,,do kupy"?:) myślę, że jak Pikuś i Kapslik pojadą do domów to ,,zwolnia"się deklaracje i cioteczki je beda chcialy moze przeniesc na biednego dziadolka...Jakby Pikus pojechal to jest Dt nie drogi zarezerwowany...byloby super...

Posted

Nareszcie mam chwilkę ;)

Dziękuję, że tu zaglądacie :loveu:

Stałe deklaracje:
20 zł - Ingrid44
20 zł - Syla
-------------
razem 40 zł

Czy ktoś jeszcze chce dorzucić się do szczęścia Dzidzusia vel Rambusia? :cool3:

Posted

Z tego co pisała Pati_Zabrze mamy zarezerowane miejsce w domu tymczasowym jakies mieszkanie 240złmiesięcznie..miało być dla Pikusia z Zabrza jednak na niego jest juz chętny domek..jeśli tymczas nadal aktualny a cioteczki i wujaszkowie przeniesli by deklaracje na dziadusia to bylyby szanse jego szybkiego wyciagniecia:roll: ja na dzien dzisiejszy nie mogę nic dorzucic może za 2-3miesiace moja sytuacja się zmieni na dzien dzisiejszy zadeklarowac nie mogę:-(

Posted

Jesli dobrze pamiętam to chyba jest jakaś osoba z dogo ta która ma ten płatny tymczasik?

czerda dziękujemy :loveu:

Stałe deklaracje:
20 zł - Ingrid44
20 zł - Syla
20 zł - czerda
-------------
razem 60 zł

Posted

witaj Beatko na dogomani, widzę, że już nawet opanowałaś wstawianie zdjęć :razz: super, że Dziadziuś chociaż czasami może wyjść na spacer.....

Posted

A dziękuję za miłe przyjęcie do grona dogomaniaków ;)

Wychodzenie z Dziadziusiem na spacer to sama przyjemność,ale kiedy trzeba go z powrotem "odstawić" do boksu to już masakra. Widać jak ten biedak się męczy w schronisku :(