Monday Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 Kto pomoże w ogłoszeniach? Może tula zrobi cafe animal? Jak będzie miała czas... Quote
tula Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Monday napisał(a):Kto pomoże w ogłoszeniach? Może tula zrobi cafe animal? Jak będzie miała czas... Dołączam do wątku i postaram się porobic trochę ogłoszeń ślicznotce:) A może Lilith by pogadała z tymi ludźmi którzy chcieli adoptowac Lady? Quote
Monday Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 Na allegro już 25 wejść... Oby wszedł właśnie ktoś, kto takiej ślicznoty szuka. Quote
wiking042 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Przed chwilą miałem tel. Dziewczyna prosiła, żeby koniecznie zatrzymać dla niej sunię. Dzwoniłem w tej sprawie do red, kartka ma znów wrócić na boks. Jeśli wyjazd do Lady by nie wypalił pojadę do schronu i sprawdzę. Dziewczyna wywarła na mnie bardzo dobre wrażenie. Jutro w późnych godzinach popołudniowych, może nawet wieczornych ma przyjechać do schronu. Da mi znać, ja też tam pojadę Myślę, że najchętniej zabrałaby ją nawet jutro, co Wy na to? Co z wizytą przedadopcyjną? Da się to do jutra zorganizować? Mam kontakt telefoniczny z dziewczyną. :lol::multi: Quote
wiking042 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 tula napisał(a):A skąd jest ta dziewczyna? Z wrażenia nie napisałem - z Warszawy... Quote
tula Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Nie wiem czy jest mozliwość zrobienia wizyty przedadopcyjnej tak szybko ale na pewno można poprosić dziewczyny z wawy o wizytę poadopcyjną. Quote
wiking042 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 tula napisał(a):Nie wiem czy jest mozliwość zrobienia wizyty przedadopcyjnej tak szybko ale na pewno można poprosić dziewczyny z wawy o wizytę poadopcyjną. Myślę, że tak właśnie zrobimy, gdyby doszło do adopcji. Jutro w schronie ze mną ma być Monday i Anhata - wspólnie coś postanowimy... :multi: Quote
wiking042 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 AnnaA napisał(a):Trzymam kciuki, ostrożnie! Dzięki, Aniu, my też... Quote
kaLOlina Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 tylko posze o ostroznosc!! i trzymam kciuki:) Quote
wiking042 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Jutro odwiedziny. Reda na dzisiejszym spacerze zachowywała się wzorowo, choć jak pozwoliłem jej trochę pobrykać, to MNIE POWALIŁA NA ZIEMIĘ! Ale jest bardzo delikatna i mądra. Na inne psy, te w boksach, reaguje z ciekawością. Naprawdę nie dostrzegam w niej odrobiny agresji. Wierzę, że jutro obie panie przypadną sobie do gustu... Quote
baster i lusi Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Reduchna jutro twój wielki dzień.Trzymam kciuki. Quote
Kana Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Dziewczyny .. ostrożnie! Nie pozwólcie by suka poszła bez wizyty. Ewentualnie możecie jechać razem z nimi ją odwieźć do domu aby wiedzieć gdzie ma mieszkać. Tylko i wyłącznie jeżeli na prawdę dziewczyna okaże się fajna! Quote
anhata Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Kana, niekoniecznie.. Jak ktoś chce psa ze schroniska to i tak musi pokazać dowód osobisty, a w tym najpierw będzie rozmowa m. in z nami. Wizyty poadopcyjne też się sprawdzają. Dobrze też wiemy, że wizyty przedaopcyjne nie zawsze się sprawdzają. Na spotkaniu może się okazać że jest wszystko dobrze, a potem klaps. Tak jak to było dwa czy trzy dni temu..Jutro pojedziemy i zobadczymy... Quote
Kana Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Jak pojedziesz pod adres z mojego dowodu.. pocałujesz klamkę :lol: Quote
anhata Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Kana, zawsze się ktoś znajdzie, komu coś się nie będzie podobać na wątku. Lepiej włącz sobie tvn, Asior tam będzie z krakowksiego schroniska. Quote
Monday Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 Myślę, że jak zobaczymy jaki stosunek do Redy ma ta dziewczyna to nam wszystko powie :) Nie sądzę, że jak ktoś podejdzie z entuzjazmem do psa, to potem jakieś świństwo może zrobić. A na entuzjazm liczę. Reda wysterylizowana, przynajmniej do rozmnażania jej nikt nie weźmie. Quote
Recommended Posts