Kana Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Czyli jedna wielka ściema. Dobra lecimy.. dziewczyny dowiedzcie się jak ona reaguje na psiaki. Quote
Monday Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Niestety istnieje możliwość, że trafi ona do pierwszego lepszego domu :( W schronie jak pisałam wcześniej przychodzisz, mówisz jakiego psa chcesz i wypisują ci papiery adopcyjne. Dlatego musimy brać się za ogłoszenia, kto będzie się kontaktował w sprawie adopcji? Quote
Atomowka Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 A nie możecie skłamać, że jest dla niej dom ale nowi właściciela odbiorą ja za tydzień, dwa?? Zarezerwować ją? To da trochę czasu. Quote
wiking042 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Monday napisał(a):Niestety istnieje możliwość, że trafi ona do pierwszego lepszego domu :( W schronie jak pisałam wcześniej przychodzisz, mówisz jakiego psa chcesz i wypisują ci papiery adopcyjne. Dlatego musimy brać się za ogłoszenia, kto będzie się kontaktował w sprawie adopcji? Podaj mój numer. Ale na wizytę przedadopcyjną w razie czego sam nie pójdę... Oczywiście w Radomiu i okolicach... Quote
kaLOlina Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 ojojoj... jestem w szoku... ale nic... nie mi pozostaje ocena czy ktos tu jest szczery,czy klamie. dominika wydala sie rozsadna,madra dziewczyna. ale jesli twierdzi,ze nie poradzi sobie ze stara pitka(wiadomo-to byl trudny pies)-niestety nie mozna powierzyc jej Balbiny-ktora tez moze sprawiac problemy... do tego bylam pewna ze poprzednia pitka byla u niej dluzej, i ze pracowali nad nia i ze dominika -bylas jej wlascicielka a nie tylko dziewczyna wlasciciela(okazuje sie ze byla jeszcze paro-miesiecznym szczeniakiem)! Dominika-moze pomysl o innej rasie- kurcze pies to wielka odpowiedzialnosc na wiele lat...obojetnie co by sie nie dzialo i jaki by nie byl... owszem, czasem ktos jest dobrym czlowiekiem,przyszlym wlascicielem,ale sobie nie radzi z psem ze schronu-nie jest wstydem sie przyznac- moze powinno sie dobrac innego psa danemu wlascicielowi? ale Balbina to ta sama rasa, podobny wiek do Korby, tez po-schronisku-moze stwarzac te same problemy a stwierdzasz ze nie dasz sobie z tym rady...wiec Balbinka nie jest psem dla Ciebie... Quote
anhata Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Jestem w szoku. Normalnie, jak ktoś by mi przyłożył w głowę. :angryy: Quote
dominikajuszczak Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 no trudno zrobiliscie jak zrobiliscie ok. Quote
anhata Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 WYSTARCZY KLIKNĄĆ http://szerlok.pl/nakarm_psa/ranking/to jest strobnka wystarczy kliknąć na zwierzaka i może dostać karmę...proszę o pomoc Quote
Monday Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 dominikajuszczak napisał(a):no trudno zrobiliscie jak zrobiliscie ok. Dominika, prosilam, żebyś odpoweidziała na moje pytanie we wczesniejszym poście. Nie odpisałaś, nie odebrałaś tel, nie oddzwoniłaś... Nie chcesz nam tego wytłumaczyć.... to nie fair - my stajemy na głowie, żeby pies znalazł dom i nie wracał do schronu, dom, który w ogień za psem by wskoczył.... Quote
Alicja Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 przykre , że Dominika o żadną sunie NIE CHCIAŁA walczyć teraz sunia musi dostac szanse na NAJLEPSZY dom Quote
Kana Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Dominika skończ już... tylko się pogrążasz... Znajdziemy suni dom! Taki ze złotymi klamkami! Czy sunia ma tekst? Quote
Monday Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 Nie, sunia nie ma żadnego ogłoszenia, bo od razu znalazł się na nią chętny... Może jakieś imię jej damy? Czy Balbina ma zostać? Mnie to obojętne jak nazwiemy sobie psa... Quote
wiking042 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Monday napisał(a):Nie, sunia nie ma żadnego ogłoszenia, bo od razu znalazł się na nią chętny... Może jakieś imię jej damy? Czy Balbina ma zostać? Mnie to obojętne jak nazwiemy sobie psa... ...miała być Reda, to ładne imię... Szkoda, że tak się stało, ale imię jest ładne. Co Wy na to? :cool3: Quote
baster i lusi Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Reduniu taka piękność jak ty napewno szybko znajdzie domek.Kciuki zaciśnięte. Quote
Monday Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 ZAPRASZAM, co prawda dla Lady... http://www.dogomania.pl/threads/187293-SUPER-KSI%C4%84%C5%BBKI.-TEMATYKA-DLA-KA%C5%BBDEGO!!!-Dla-Lady-do-18.06-godz.22?p=14855042#post14855042 Quote
wiking042 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Ja w sobotę planuję odwiedzić Lady. Może ktoś da radę odwiedzić i wyprowadzić na spacer Redę...? polecam: Quote
Monday Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 Ja pracuję sobota, niedziela... Czy ktoś ruszył z ogłoszeniami? Wiking, pisałeś, że do ciebie może być nr w ogłoszeniach? Quote
wiking042 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Monday napisał(a):Ja pracuję sobota, niedziela... Czy ktoś ruszył z ogłoszeniami? Wiking, pisałeś, że do ciebie może być nr w ogłoszeniach? Nie pamiętam, ale może... :lol: Quote
Monday Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 To ja mam nadzieję, że telefony się rozdzwonią. Wyróżnione allegro dla Redy. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1077744511 Quote
Recommended Posts