Jump to content
Dogomania

ZNALAZŁA DOM :)) Pitbullka red nose. Takie cudo już nie w schronie :) RADOM

Recommended Posts

• Replies 512
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety istnieje możliwość, że trafi ona do pierwszego lepszego domu :(
W schronie jak pisałam wcześniej przychodzisz, mówisz jakiego psa chcesz i wypisują ci papiery adopcyjne.
Dlatego musimy brać się za ogłoszenia, kto będzie się kontaktował w sprawie adopcji?

Posted

Monday napisał(a):
Niestety istnieje możliwość, że trafi ona do pierwszego lepszego domu :(
W schronie jak pisałam wcześniej przychodzisz, mówisz jakiego psa chcesz i wypisują ci papiery adopcyjne.
Dlatego musimy brać się za ogłoszenia, kto będzie się kontaktował w sprawie adopcji?

Podaj mój numer. Ale na wizytę przedadopcyjną w razie czego sam nie pójdę... Oczywiście w Radomiu i okolicach...

Posted

ojojoj...
jestem w szoku...
ale nic...
nie mi pozostaje ocena czy ktos tu jest szczery,czy klamie. dominika wydala sie rozsadna,madra dziewczyna.
ale jesli twierdzi,ze nie poradzi sobie ze stara pitka(wiadomo-to byl trudny pies)-niestety nie mozna powierzyc jej Balbiny-ktora tez moze sprawiac problemy...
do tego bylam pewna ze poprzednia pitka byla u niej dluzej, i ze pracowali nad nia i ze dominika -bylas jej wlascicielka a nie tylko dziewczyna wlasciciela(okazuje sie ze byla jeszcze paro-miesiecznym szczeniakiem)!
Dominika-moze pomysl o innej rasie- kurcze pies to wielka odpowiedzialnosc na wiele lat...obojetnie co by sie nie dzialo i jaki by nie byl...
owszem, czasem ktos jest dobrym czlowiekiem,przyszlym wlascicielem,ale sobie nie radzi z psem ze schronu-nie jest wstydem sie przyznac- moze powinno sie dobrac innego psa danemu wlascicielowi?
ale Balbina to ta sama rasa, podobny wiek do Korby, tez po-schronisku-moze stwarzac te same problemy a stwierdzasz ze nie dasz sobie z tym rady...wiec Balbinka nie jest psem dla Ciebie...

Posted

dominikajuszczak napisał(a):
no trudno zrobiliscie jak zrobiliscie ok.

Dominika, prosilam, żebyś odpoweidziała na moje pytanie we wczesniejszym poście.
Nie odpisałaś, nie odebrałaś tel, nie oddzwoniłaś...
Nie chcesz nam tego wytłumaczyć....
to nie fair - my stajemy na głowie, żeby pies znalazł dom i nie wracał do schronu, dom, który w ogień za psem by wskoczył....

Posted

Nie, sunia nie ma żadnego ogłoszenia, bo od razu znalazł się na nią chętny...
Może jakieś imię jej damy? Czy Balbina ma zostać? Mnie to obojętne jak nazwiemy sobie psa...

Posted

Monday napisał(a):
Nie, sunia nie ma żadnego ogłoszenia, bo od razu znalazł się na nią chętny...
Może jakieś imię jej damy? Czy Balbina ma zostać? Mnie to obojętne jak nazwiemy sobie psa...

...miała być Reda, to ładne imię... Szkoda, że tak się stało, ale imię jest ładne. Co Wy na to? :cool3:

Posted

Monday napisał(a):
Ja pracuję sobota, niedziela...
Czy ktoś ruszył z ogłoszeniami?

Wiking, pisałeś, że do ciebie może być nr w ogłoszeniach?

Nie pamiętam, ale może... :lol: