Jump to content
Dogomania

ZNALAZŁA DOM :)) Pitbullka red nose. Takie cudo już nie w schronie :) RADOM

Recommended Posts

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Aktualizacja:
7 lipca 2010 roku Reda zamieszkała w Krakowie :)
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Znalazł się ktoś, kto ją wypatrzył, kto ją pokochał, kto się do nas odezwał i kto z radością przyjął Redę do siebie.[/FONT]
A tak Reda żyje sobie w nowym domu :) Widać, że księżniczka z niej.

[FONT=Comic Sans MS]Umacniam się w przekonaniu, że to co robimy jest dobre. Czasem już nam się nie chce, czasem wątpimy, że jakiemuś psu uda się pomóc, czasem się to nie udaje - ale czasem jest taka właśnie chwila, która wynagradza nam wszystko. Jak pies znajduje dom, to zapominamy o wszelkich niepowodzeniach i smutkach - choć na chwilę zapominamy, ale jednak.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Jak pies znajduje dom, to dodaje nam skrzydeł...wtedy czujemy, że zdobędziemy cały świat, myślimy, że jesteśmy w stanie zrobić wszystko....[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]I róbmy :) [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Mając taką energię spożytkujmy ją od razu na szukanie domu dla innego psa !!! [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]A takich u nas mnóstwo...[/FONT]

Ta prześliczna suczka jest w radomskim schronisku. Trafiła do niego na początku maja 2010r. Została wysterylizowana.Jest to wspaniały, wesoły pies. Bardzo cieszy się na widok człowieka, o mało dupka jej sie nie ukręci :)
Ładnie chodzi na smyczy, pozwala się głaskać, wkłądać rękę między kraty bosku. Po prostu jest przecudowna.

Jej schroniskowe imię to Balbina. Zajmuje boks 12 kwarantanna.
Jest wysterylizowana, stan zdrowia jest dobry.
Balbina została oszacowana na 2 lata.
Póki co niesprawdzona do innych psów.
Nie wiemy też (i dopóki nie znajdzie sie w domowym DT sie nie dowiemy) czy potrafi utrzymać czystość, czy nie niszczy rzeczy...

• Replies 512
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiking042 napisał(a):
Moja TZ się ucieszy... na pierwszej stronie nowego wątku... :lol:

Kawałek twojej TZ :eviltong: Trzeba było cyknąć zdjecie w całości :)

Jak będziesz w schronie to wywiedz się o niej wszystkiego...tzn o pitbullce...
Moze przyjmiemy imię jakie schronisko jej wymyśliło?

Posted

agnieszka32 napisał(a):
No bo jak tu się nie zakochać :loveu: :evil_lol:

Na pewno znacie wiecej osób z dogo, które przepadają za bullowatymi...
Pomożecie rozreklamować wśród tych osób wątek? Zawsze jak więcej osób myśli to lepiej.

Posted

anhata napisał(a):
wiking jedziesz do schronu z TZ ?

Jeśli dziś by nie padało to mogę pojechać sam, bo TZ pracuje. Chcesz jechać? Nie ma sprawy. Dowiedzielibyśmy się może czegoś, choć po południu... może być różnie z tą wiedzą. Pogoda też taka sobie na zdjęcia... Może jutro? Jutro może i TZ by pojechała, wyprowadzilibyśmy ze 3 psy... :lol:

Posted

anhata napisał(a):
Wiking, dopiero z pracy wróciłam. Jutro mi pasuje,ale w domu będę ok. 15. Zajrzę tutaj ok. terj godziny.

Jeśli jutro będzie ładna pogoda (chociaż żeby nie padało i było trochę widniej) możemy pojechać. Ja wychodzę z pracy o 15:30. Powiedz, gdzie po Ciebie przyjechać?

Posted

Aha ja myślałam,że ona na dniach dosłownie trafiła do schronu. No to co trzeba ogłoszenia robić, taka ślicznota długo nie posiedzi w tym okropnym miejscu

Posted

PILNIE SZUKAMY TRANSPORTU DLA SUCHEJ KARMY Z MAREK pod WARSZAWĄ do okolic SZCZECINA!! Gdyby ktoś coś wiedział o jakimś transporcie na tej trasie, bardzo proszę o kontakt na pw!

Przepraszam za OT