alive Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 Ploter napisał(a):hehe jakbym Plotera widziala hehe im fajnie a my musimy później prać psy! Quote
:: FiGa :: Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Oglądam wasze zdjęcia z bananem na twarzy :D Piękne psiaki :loveu: Zdjęcia cud miód oczeszki :loveu: Quote
sylrwia Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='alive'] Pięknie Chili na tym zdjeciu wygląda urodzona modelka:loveu: Quote
panienkabubu Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Alive, co to za sunia (mniemam, że troszkę beagelowata?)? Zostaje u Ciebie, czy szukasz dla niej nowego domku? Quote
alive Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 Sunia jest beagelką (bez rodowodu), była u nas tylko przez jedną noc i ma już nowy dom :) Quote
alive Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 Do adopcji!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29582 Quote
panienkabubu Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 alive napisał(a):Sunia jest beagelką (bez rodowodu), była u nas tylko przez jedną noc i ma już nowy dom :) :multi: :multi: super :) Quote
bigos Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Świetne:cool2::cool2::cool2: Kąpiel błotna:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
alive Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 Sierpień 2006r :painting: I Ogólnopolski Zlot Wyżłów Węgierskich :painting: W długi weekend sierpniowy (od 12.08 do 15.08) w Sulejowie odbył się pierwszy, i napewno nie ostatni, zlot wyżłów węgierskich. Część z nas była tam przez wszystkie 4 dni (np. my :)) a część wpadała i wypadała. Ogólnie przewinęło się około 27 węgrów. W ciągu dnia psiaki miały warsztaty terenowe i behawioralne a w przerwach i wieczorami biegały wszystkie razem po terenie ośrodka (był zarezerwowany tylko dla naszej grupy). Większośc z nich była bez obróżek, więc czasami właściciele potrzebowali dłuższej chwili żeby rozpoznać swojego pupila (szczególnie wieczorami kiedy to właściciele integrowali się ze sobą przy różnego rodzaju trunkach :knajpa:) . Ja regularnie myliłam Czuszkę z jej młodszym bratem Forysiem :lol: . Zdjęć mam strasznie dużo, więc wklajanie zajmnie mi pewnie kilka dni. To jest Barda - mama Czuszki - widziałyśmy ją pierwszy raz od 2 lat :) Ta mała jakaś taka inna jest....:icon_roc: Pierwszy wspólny spacer (póki co mało nas jeszcze...) Czuszka Czuszka Czuszka z rodziną Czuszka i Barda, Birka albo Bystra :) pomóżcie mi wejść!!! Birka Quote
shangri_la Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 witam, świetny zlot :lol: , a czy aby wszyscy wrocili ze SWOIMI psami :evil_lol: ? pozdrawiam Quote
panienkabubu Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Nie ma to jak mylić suczkę z psem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
sylrwia Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Super alive że wrzucasz fotki ze Zlotu.:loveu: Wdrapująca Birka jest bombowa:evil_lol: Shangri_la :evil_lol: śmiej sie śmiej, ja profilaktycznie w samochodzie w drodze na dworzec sprawdzałam tatuaż :cool1: czy jedzie ze mna Forys Quote
alive Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 [quote name='shangri_la']witam, świetny zlot :lol: , a czy aby wszyscy wrocili ze SWOIMI psami :evil_lol: ? wydaje mi się, że wróciłam ze swoimi ale szczerze mówiąc to tatuarza u Czuszki nie sprawdzałam... a co do Chili to była jedynym psem, którego każdy rozpoznawał na pierwszy rzut oka :lol: Quote
alive Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 Zlot wyżłów węgierskich c.d. Birka Birka, Bystra albo Barda :) Czuszka Foryś hmmm:confused: ta z prawej to chyba Czuszka... reszta niezidentyfikowana... Czuszka z rodziną :) Birka (chyba...) tu znowu Birka, Barda albo Bystra może Czuszka a może nie Czuszka i Chili :) :niewiem: Quote
alive Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 Chilucha :loveu: Czuszka i jej rodzona siostra Czutka :) Czutka :loveu: Zorza Munio, Greta i Chili Goldi :nerwy: Max Moje dziewczynki :loveu: Foryś :) Zgrabna pupa Munia :lol: Quote
sylrwia Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='alive'] Foryś :) O rany :crazyeye: jaka kaleka z tego mojego Fortka:grab: Nie było ładniejszego ujecia:wallbash: Chyba na jakąś gimnastyke korekcyjna będzie trzeba z nim iść:hmmmm: Quote
alive Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 sylrwia napisał(a):O rany :crazyeye: jaka kaleka z tego mojego Fortka:grab: Nie było ładniejszego ujecia:wallbash: Chyba na jakąś gimnastyke korekcyjna będzie trzeba z nim iść:hmmmm: nie znasz się!! :P Foryś bardzo ładnie tu wygląda!! Quote
bigos Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 sylrwia napisał(a):Chyba na jakąś gimnastyke korekcyjna będzie trzeba z nim iść:hmmmm: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Co chcesz kobito!!!-elegancki psiak:cool3::cool3::cool3: Quote
alive Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 Uwaga, uwaga!!! Kto chce ślicznego szczeniaczka? [COLOR=black] [COLOR=black] [COLOR=black][FONT='Times New Roman'] [FONT=Verdana] [FONT=Verdana] Więcej zdjęć: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29582&page=4 Quote
Inez Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Śliczne zdjecia :loveu: , super że udalo wam sie zorganizwoać taki zlot. Chili musiała byc nieźle skołowana :evil_lol: , tyle psiaków podobnych do Czuszki chyba jeszcze nie widziała. :) Szczeniaczki cudne, szczegolnie ten bialo czarny, mam nadzieje ze szybko znajdą domki. Quote
bazylowa Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 A ja mam pytanie!!!! Czy to jest zbieg okoliczności, że Twoje dziewczyny się nazywają Czuszka i Chili????????????:crazyeye: Quote
alive Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 to nie zbieg okoliczności :) Chili nazwaliśmy Chili żeby była do kompletu do Czuszki :cool3: no i mamy papryczki sisters :lol: Quote
bazylowa Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 A więc Chili to młodsza siora...:loveu: Quote
Recommended Posts