Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sierpień 2006r

:painting: I Ogólnopolski Zlot Wyżłów Węgierskich :painting:

W długi weekend sierpniowy (od 12.08 do 15.08) w Sulejowie odbył się pierwszy, i napewno nie ostatni, zlot wyżłów węgierskich. Część z nas była tam przez wszystkie 4 dni (np. my :)) a część wpadała i wypadała. Ogólnie przewinęło się około 27 węgrów. W ciągu dnia psiaki miały warsztaty terenowe i behawioralne a w przerwach i wieczorami biegały wszystkie razem po terenie ośrodka (był zarezerwowany tylko dla naszej grupy). Większośc z nich była bez obróżek, więc czasami właściciele potrzebowali dłuższej chwili żeby rozpoznać swojego pupila (szczególnie wieczorami kiedy to właściciele integrowali się ze sobą przy różnego rodzaju trunkach :knajpa:) . Ja regularnie myliłam Czuszkę z jej młodszym bratem Forysiem :lol: . Zdjęć mam strasznie dużo, więc wklajanie zajmnie mi pewnie kilka dni.

To jest Barda - mama Czuszki - widziałyśmy ją pierwszy raz od 2 lat :)

Ta mała jakaś taka inna jest....:icon_roc:

Pierwszy wspólny spacer (póki co mało nas jeszcze...)

Czuszka

Czuszka

Czuszka z rodziną

Czuszka i Barda, Birka albo Bystra :)

pomóżcie mi wejść!!! Birka

Posted

Super alive że wrzucasz fotki ze Zlotu.:loveu:
Wdrapująca Birka jest bombowa:evil_lol:
Shangri_la :evil_lol: śmiej sie śmiej, ja profilaktycznie w samochodzie w drodze na dworzec sprawdzałam tatuaż :cool1: czy jedzie ze mna Forys

Posted

[quote name='shangri_la']witam, świetny zlot :lol: , a czy aby wszyscy wrocili ze SWOIMI psami :evil_lol: ?

wydaje mi się, że wróciłam ze swoimi ale szczerze mówiąc to tatuarza u Czuszki nie sprawdzałam... a co do Chili to była jedynym psem, którego każdy rozpoznawał na pierwszy rzut oka :lol:

Posted

Zlot wyżłów węgierskich c.d.

Birka

Birka, Bystra albo Barda :)

Czuszka

Foryś

hmmm:confused: ta z prawej to chyba Czuszka... reszta niezidentyfikowana...

Czuszka z rodziną :)

Birka (chyba...)

tu znowu Birka, Barda albo Bystra

może Czuszka a może nie Czuszka i Chili :)

:niewiem:

Posted

Chilucha :loveu:

Czuszka i jej rodzona siostra Czutka :)

Czutka :loveu:

Zorza

Munio, Greta i Chili

Goldi :nerwy:

Max

Moje dziewczynki :loveu:

Foryś :)

Zgrabna pupa Munia :lol:

Posted

[quote name='alive']
Foryś :)

O rany :crazyeye: jaka kaleka z tego mojego Fortka:grab: Nie było ładniejszego ujecia:wallbash: Chyba na jakąś gimnastyke korekcyjna będzie trzeba z nim iść:hmmmm:

Posted

sylrwia napisał(a):
O rany :crazyeye: jaka kaleka z tego mojego Fortka:grab: Nie było ładniejszego ujecia:wallbash: Chyba na jakąś gimnastyke korekcyjna będzie trzeba z nim iść:hmmmm:

nie znasz się!! :P Foryś bardzo ładnie tu wygląda!!

Posted

sylrwia napisał(a):
Chyba na jakąś gimnastyke korekcyjna będzie trzeba z nim iść:hmmmm:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Co chcesz kobito!!!-elegancki psiak:cool3::cool3::cool3:

Posted

Śliczne zdjecia :loveu: , super że udalo wam sie zorganizwoać taki zlot. Chili musiała byc nieźle skołowana :evil_lol: , tyle psiaków podobnych do Czuszki chyba jeszcze nie widziała. :)
Szczeniaczki cudne, szczegolnie ten bialo czarny, mam nadzieje ze szybko znajdą domki.