Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='alive']Czuszka przegryza tętnicę :diabloti:

Kiler:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

wystawa w Warszawie - 9 wrzesnia 2006r.
Czuszka zdobyła Zw. Rasy, NSwR i CWC

Widzę, że dredziki ścięte:wink::wink::wink:
Z czy bez dziweuch z Ciebie przesliczna:loveu::loveu::loveu:
przepraszam: dziewczyny (wiadomo Czuszka też:cool3::cool3::cool3:)

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bigos']Kiler:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Widzę, że dredziki ścięte:wink::wink::wink:
Z czy bez dziweuch z Ciebie przesliczna:loveu::loveu::loveu:
przepraszam: dziewczyny (wiadomo Czuszka też:cool3::cool3::cool3:)

Ależ bigos - ja mam męża!!! :biggrina: A co do zmiany fryzury, to odkąd ścięłam dredy, średnio 3 razy w tygodniu jestem mylona z płcią przeciwną i żeby było śmieszniej zwracają się do mnie jak do 13-15 letniego chłopca :icon_roc: - na "ty". Początkowo nawet mnie to bawiło ale teraz zaczyna pomału denerwować... Ostatnio pani farmaceutka w aptece po 3 minutach rozmowy i podarowaniu i lizaków ogromnie się zdziwiła kiedy na karcie płatniczej zobaczyła, że jestem Małgorzata hehe. Speszyła się nieco powiedziała, że dopiero teraz zobaczyła biust i obrączkę i stwierdziła że wyglądam jak szczaw!!! (nie wiem czy to miał być komplement...?) a na porządku dziennym jest, że jak jestem gdzieś z moim Mateuszem albo z szefem to zwracają się np. "niech panowie usiądą"... ech:knuje:

Posted

klubowa wystawa wyżłów - Brynek 17 września 2006r.

W wieczór poprzedzający wystawę odbyła się wielgachna impreza wyżlarzy, na której między innymi został rozegrany turniej piłki siatkowej. Wzięły w nim udział 3 drużyny: niemcy, węgry i księstwo weimaru :). Węgry zdobyły 2 miejsce!!!

drużyny :)

kibicki :cool3:

Później było ognisko, pieczona świnia (która udawała dzika), piwo, wino, wódki, nalewki, dłuuuugie rozmowy i inne atrakcje... skutek był taki, że baaardzo ciężko było wstać następnego dnia rano na wystawę a przez kilka pierwszych godzin dnia ciężko było dojść do siebie :) ale jakoś daliśmy radę! :razz:

moje trzy szczęścia :loveu:

psiakom też nie było łatwo dojśc do siebie po imprezie...

nowo poznany brat - Ferenc

Posted

[quote name='alive']

koleżanki spod lasu kabackiego

Koleżanki bombowe :loveu: oj jak mi się podobaja takie wielkoludy. Jakbym miała miejsce to bym pewnie oprócz wegra miała wilczarza lub borzoja:razz:

Posted

[quote name='alive']Ależ bigos - ja mam męża!!! :biggrina: A co do zmiany fryzury, to odkąd ścięłam dredy, średnio 3 razy w tygodniu jestem mylona z płcią przeciwną i żeby było śmieszniej zwracają się do mnie jak do 13-15 letniego chłopca :icon_roc: - na "ty". Początkowo nawet mnie to bawiło ale teraz zaczyna pomału denerwować... Ostatnio pani farmaceutka w aptece po 3 minutach rozmowy i podarowaniu i lizaków ogromnie się zdziwiła kiedy na karcie płatniczej zobaczyła, że jestem Małgorzata hehe. Speszyła się nieco powiedziała, że dopiero teraz zobaczyła biust i obrączkę i stwierdziła że wyglądam jak szczaw!!! (nie wiem czy to miał być komplement...?) a na porządku dziennym jest, że jak jestem gdzieś z moim Mateuszem albo z szefem to zwracają się np. "niech panowie usiądą"... ech:knuje:

Gdzie ci ludzie mają oczy?? Jak Cie pierwszy raz zobaczyłam bez dredów to mialam malutkie problemy z rozpoznaniem ale napewno na chłopca mi nie wyglądałaś ...

Posted

[quote name='alive']Ależ bigos - ja mam męża!!! :biggrina: A co do zmiany fryzury, to odkąd ścięłam dredy, średnio 3 razy w tygodniu jestem mylona z płcią przeciwną i żeby było śmieszniej zwracają się do mnie jak do 13-15 letniego chłopca :icon_roc: - na "ty". Początkowo nawet mnie to bawiło ale teraz zaczyna pomału denerwować... Ostatnio pani farmaceutka w aptece po 3 minutach rozmowy i podarowaniu i lizaków ogromnie się zdziwiła kiedy na karcie płatniczej zobaczyła, że jestem Małgorzata hehe. Speszyła się nieco powiedziała, że dopiero teraz zobaczyła biust i obrączkę i stwierdziła że wyglądam jak szczaw!!! (nie wiem czy to miał być komplement...?) a na porządku dziennym jest, że jak jestem gdzieś z moim Mateuszem albo z szefem to zwracają się np. "niech panowie usiądą"... ech:knuje:

Taką młodzieńczą urode to Ty masz! Ale żeby zaraz 13-15-letni chłopiec????:stupid::stupid::stupid:

Fajne "laski":evil_lol: z Czuszką jesteście i tyle:p:p:p

Posted

Brynek cd.

konkurencja - najlepsza grupa hodowlana. Czuszka z Foluszem-resztę rodzeństwa ucięło :eviltong:

najpiękniejszy wyżeł wystawy - wyżeł warszawski średniowłosy Chili Z Palucha :lol:

Czuszka usmiecha się do Pańcia :)

z koleżanką Xsarą (i z głupią miną...)

znów uśmiechy dla Pańcia :)

ooo Pańcio!!!

Posted

bigos napisał(a):

Fajne "laski":evil_lol: z Czuszką jesteście i tyle:p:p:p

a Chili nie jest fajna laska? :(
odkąd ją wysterylizowaliśmy co chwilę zako****e się w niej jakiś pies... nie wiem o co chodzi bo wcześniej aż takiego rwania nie miała. może czują, że można z nią uprawiać bezpieczny seks??? :cool3:

Posted

[quote name='alive']a Chili nie jest fajna laska? :(
odkąd ją wysterylizowaliśmy co chwilę zako****e się w niej jakiś pies... nie wiem o co chodzi bo wcześniej aż takiego rwania nie miała. może czują, że można z nią uprawiać bezpieczny seks??? :cool3:

Oczywiście, że Chili też:pAlem gafę strzeliła:oops:

może czują, że można z nią uprawiać bezpieczny seks??? :cool3:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

alive- co do scietych dredow- tez to przerabialam, wiec takie reakcje ludzi sa normalne :evil_lol: hehe najgorsze ze mnie znajomi nie poznawali, tyle ze ja sie uparlam i przez 4 dni rozczesalam moje dready tak w polowie... koszmar wyszedl...ale coz to bylo dawno i juz mi wlosy odrosly
a dzis mialam wielkie szczescie, pisalam tu, ze kolo mnie mieszka wyzel wegieski- staruszek, i dzis go spotkalam i mialam ze soba aparat :multi:
oto on:

zdjecia nie sa najlepsze bo przybiegl do nas tylko na chwilke i i tak cud ze udalo mi sie wyjac aparat :cool3:, ale niestety nadal neiwiem jak sie nazywa bo jego pani byla dosyc daleko

fotki Czuszki i Chili jak zwylke piekne
pozdrawiam

Posted

shangri_la dziękujemy za zdjęcia węgierka :) super byłoby gdyby kiedyś udało Ci się spytać jak się nazywa! Na stronie wyzel.pl robimy listę węgrów mieszkających w Polsce. Mamy ich tam już baaardzo dużo ale nadal są spore braki :)

Posted

Zdjęcia specjalnie dla Sylrwi :)
Brynek cd.

w takiej pięknej sceneri odbywała się wystawa!

dziewczynki :loveu:

córa hodowczynki Czuszki :diabloti:

a to nasza konkurencja, z którą z resztą przegrałyśmy...
Koronaerdo Reme Bell

i przyrodnia siostra Bystra z Tałchejów

a to moja gwiazda :loveu:

Posted

:-( :-( :-( :-( :-( :-( 13 października zginął tragicznie serdeczny przyjaciel nasz i dziewczynek, kochany, wesoły przytulak - Maksio (Maks Dar Anny). W styczniu kończyłby 2 lata... świat będzie bez Niego smutniejszy:-( :-( :-( :-( :-( :-(

:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(